- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
masallah size cok tatlisiniz. Kucuk prensin dogum gunu kutlu olsun. Nice mutlu yaslari olur insallahBayağı oldu giremedim çoğu postu okudumokumadan rahat edemedim geçmiş bayramınız kutlu olsun biz evde takıldık oğlumun dogum günü vardı onu kutladık biz bize pasta yaptım süsledim cocukları kombin yaptım öyle Eki Görüntüle 2640345 Eki Görüntüle 2640346 Eki Görüntüle 2640347
Bugün aşıya gidip geldikten sonra oğlum kaka yaptı. Normalde 3 günde 1 falan yapıyor. Bugün 4 saat içinde iki kere kaka yaptı ve kakada ipliksi kırmızı şeyler vardı. Kan olma ihtimali var mı acaba yaEn son ek gıdayı 3 gün önce yemişti kendi sütümle ezdiğim azıcık muz. Fotoğrafını çektim büyüttüm biraz ne olabilir fikir verir misiniz? Elimle de baktım böyle hani kibrit yandıktan sonra ucunu parmağınla ezince çıtır çıtır dağılır ya öyle bişeydi. Kusura bakmayın kaka fotoğrafı atıyorum ama cevaplarınıza ihtiyacım var.
Fotoğrafı baya kırptım canım. Çok kaka yaptı mideniz bulanmasın diye küçük bir bölümünü attım. Burnunda hafif tıkanıklık var her gün temizliyorum balgamı çıkmış olabilir mi? Şehir değiştirdik 3 gündür anne sütü dışında bir şey de almadı. Bilemedim ya. Sağlık ocağında da kendi ebemiz izindeymiş. Yarın doktora götüreceğim fotoğrafı da gösteririm artık doktora. Umarım kötü bişey yoktur.Canım foto biraz bulanık çıkmış, renk de belli değil ama mukus gibi göründü bana. Muz kakada ipliksi lifler yapıyor, aşının yan etkisi de olabilir. Sağlık ocağını ara kapanmadan sor bence
Fotoğrafı baya kırptım canım. Çok kaka yaptı mideniz bulanmasın diye küçük bir bölümünü attım. Burnunda hafif tıkanıklık var her gün temizliyorum balgamı çıkmış olabilir mi? Şehir değiştirdik 3 gündür anne sütü dışında bir şey de almadı. Bilemedim ya. Sağlık ocağında da kendi ebemiz izindeymiş. Yarın doktora götüreceğim fotoğrafı da gösteririm artık doktora. Umarım kötü bişey yoktur.
Canim hic korkma muzdan dolayi olmus kan falan degil emin olabilirsin. 3 günde 1 yapiyor diyorsun zaten 3gun once yedigi muzu çıkarmış annesiBugün aşıya gidip geldikten sonra oğlum kaka yaptı. Normalde 3 günde 1 falan yapıyor. Bugün 4 saat içinde iki kere kaka yaptı ve kakada ipliksi kırmızı şeyler vardı. Kan olma ihtimali var mı acaba yaEn son ek gıdayı 3 gün önce yemişti kendi sütümle ezdiğim azıcık muz. Fotoğrafını çektim büyüttüm biraz ne olabilir fikir verir misiniz? Elimle de baktım böyle hani kibrit yandıktan sonra ucunu parmağınla ezince çıtır çıtır dağılır ya öyle bişeydi. Kusura bakmayın kaka fotoğrafı atıyorum ama cevaplarınıza ihtiyacım var.
Takipteyim canım sağolBulanmaz midemiz canım hepimizin küçük bir canavarı var bunu yapan. Balgam olabilir evet, serum fizyolojik kullandıysan kesin balgamdir hatta mukus gibi görünenler. Ateşi yoksa korkma bence, ama ateşi çıkarsa hiç bekleme git.
Ay öyledir dimi canım. Cumartesi yemişti kakasını daha bugün yaptı. Inşallah muzdandır. Arada başka bişey yedirsem ondan oldu diyeceğim ama hiçbir şey yemedi başka.Canim hic korkma muzdan dolayi olmus kan falan degil emin olabilirsin. 3 günde 1 yapiyor diyorsun zaten 3gun once yedigi muzu çıkarmış annesi
Ben iki kere cikardim dışarıya.Carsamba günleri .Birincisinde evin yakınlarında yürüyüş yolu var .Orda yürüdük.İkinciisnde ormanlik bir alana götürdük .Orda yürüdük 20 dakika falan..Kalabalık yerlere gidilmez zaten.Bu tarz yerler uygun olur diye düşünüyorum .kizlar cocuklara yasak kalktı dışarı cikarmayi düşünen varmi varsa nereye gidebiliriz sokaga çıkmayı unuttuk valla
Evet evet kan olsa dedigin gibi çıtır olmaz zaten muz yedirince boyle oluyor muzun liflerini cikariyorlar, hurma yiyince de kum gibi siyah siyah minik noktaciklar oluyor kakasinda benimkinin meselaAy öyledir dimi canım. Cumartesi yemişti kakasını daha bugün yaptı. Inşallah muzdandır. Arada başka bişey yedirsem ondan oldu diyeceğim ama hiçbir şey yemedi başka.
Canım muzdan olmuştur bende bir kere muz verdim aynen siyah siyah ipliksi şeyler oldu kakada hatta tek bir kakada değil birkaç kakada hep vardı sonra geçti endişelenmene gerek yokAy öyledir dimi canım. Cumartesi yemişti kakasını daha bugün yaptı. Inşallah muzdandır. Arada başka bişey yedirsem ondan oldu diyeceğim ama hiçbir şey yemedi başka.
Büyük ihtimal muzdan canım ama yarın doktora kontrole gidecektik zaten sorarım doktora. Içim daha rahat eder en azından.Canım muzdan olmuştur bende bir kere muz verdim aynen siyah siyah ipliksi şeyler oldu kakada hatta tek bir kakada değil birkaç kakada hep vardı sonra geçti endişelenmene gerek yok
Yasak daha kalkmadı diye biliyorum sağda solda yalan haberler dolanıyormuş bakan açıkladı. Ama çarşamba çocuklara zaten vardı çıkma izni.Yakında kalkacak sanırım zaten çocuk ve yaşlılara .kizlar cocuklara yasak kalktı dışarı cikarmayi düşünen varmi varsa nereye gidebiliriz sokaga çıkmayı unuttuk valla
Yani koyu kırmızı gibi olması ilginç .genelde kahverengi olur muzun iplikleri .Kan olması için açık kırmızı olması gerek .Benim oğlumun kakayıda ben her yapmadan sonra incelemeye alıyorum. Geçen kırmızı bir şeyler vardı sonra aklıma geldi karpuzdan kaynaklı.Bugün aşıya gidip geldikten sonra oğlum kaka yaptı. Normalde 3 günde 1 falan yapıyor. Bugün 4 saat içinde iki kere kaka yaptı ve kakada ipliksi kırmızı şeyler vardı. Kan olma ihtimali var mı acaba yaEn son ek gıdayı 3 gün önce yemişti kendi sütümle ezdiğim azıcık muz. Fotoğrafını çektim büyüttüm biraz ne olabilir fikir verir misiniz? Elimle de baktım böyle hani kibrit yandıktan sonra ucunu parmağınla ezince çıtır çıtır dağılır ya öyle bişeydi. Kusura bakmayın kaka fotoğrafı atıyorum ama cevaplarınıza ihtiyacım var.
Canım ikizler deyince bir an ikiz çocuğun varmış gibi düşündüm. Sanırım burcu ikizler .Ben 34 de 2.yi doğurdumilk bebeğim cidden çok sıkıntılıydı emmiyordu uyumuyordu herşeyi problemdi hala sendromları bitmiyor yani ikizler birde sürekli ruh hali değişiyor ama 2.nasıl büyüyor anlamıyorum diyebilirim. Çok şükür iyiliki varlar. Herşeylerine deger onların sevgisi açma sende arayı
muzdur canim kan bu sekilde olmuyo kani gorunce anlarsin zaten ben muz verince bazen 3.gun bile hala kakasinda oluyo korkma oglumun sut alerjisi vardi kakasinda kan olurdu böyle degildiBugün aşıya gidip geldikten sonra oğlum kaka yaptı. Normalde 3 günde 1 falan yapıyor. Bugün 4 saat içinde iki kere kaka yaptı ve kakada ipliksi kırmızı şeyler vardı. Kan olma ihtimali var mı acaba yaEn son ek gıdayı 3 gün önce yemişti kendi sütümle ezdiğim azıcık muz. Fotoğrafını çektim büyüttüm biraz ne olabilir fikir verir misiniz? Elimle de baktım böyle hani kibrit yandıktan sonra ucunu parmağınla ezince çıtır çıtır dağılır ya öyle bişeydi. Kusura bakmayın kaka fotoğrafı atıyorum ama cevaplarınıza ihtiyacım var.
yasak kalkti derken bugunu kasdetmistim zaten.biz normaldede pek disari cikmiyoruz ama oğlum cok sıkıldı bugunde cikamadi garibimYasak daha kalkmadı diye biliyorum sağda solda yalan haberler dolanıyormuş bakan açıkladı. Ama çarşamba çocuklara zaten vardı çıkma izni.Yakında kalkacak sanırım zaten çocuk ve yaşlılara .
Yok canım ya benim 7 sene sonra oldu ikinci de erkek .Ona güvenip çocuk yapmasın bence kimse.ne kadar dogru bilmemde annem diyorki yaslari yakin olunca 1-2 ilkki kizsa yine kız yada oglansa yine oglan olurmuş bi kaç sene ara olmaliymis.
Inşallah canım. Süte falan alerjisi olsa şimdiye kadar çoktan olurdu kakada çıkardı değil mi? Ilk kez oluyor böyle bişey. Ki ben de her kakayı kontrol ediyorum.muzdur canim kan bu sekilde olmuyo kani gorunce anlarsin zaten ben muz verince bazen 3.gun bile hala kakasinda oluyo korkma oglumun sut alerjisi vardi kakasinda kan olurdu böyle degildi
Geçmiş olsun canım bende dediğin gibi kayısıyla vereyim olmazsa bende vermiyorum.Aslunda arkadaş demiş ya beslenmem iyi o yüzden çocuğun kan değerleri iyi diye .Bende çok güzrl beslendiğime inanıyorum aslında ama tahlil olmadan bilemeyiz tabi.Sağol canım teşekkür ederiz, ben d vitamini fazlalığı diye düşünmüştüm ama demirmis. Zaten googleda bi aradım direkt çıktı. Bir hemşire arkadaşın başına gelmiş,hemen demir damlasını sordu görünce. Kullaanmayaan bir kaç kışıydık bu grupta, o yüzden yazdım. Kullanmayanlar hemen başlasin bence. Ferromixin diye bi damla önerdiler. Kabız yapmıyormuş. Onu alicam yarında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?