2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Karpuz yedikten sonra yaptığı kakasında yoktu gerçi böyle bişey. Ay bilemedim ya. Yarın doktora soracağım.

yasak kalkti derken bugunu kasdetmistim zaten.biz normaldede pek disari cikmiyoruz ama oğlum cok sıkıldı bugunde cikamadi garibim
Anladım canım senin öbür çocukta küçük sanırım bayağı zor olur .Biz kaçak çıkıyoruz valla arabaya binip direkt orman bahçelik tenha yerlere gidiyoruz çok iyi geliyor .Zaten bizim sitede yasak dinleyen yok çocuklar hep dışarda.

Karpuz yedikten sonra yaptığı kakasında yoktu gerçi böyle bişey. Ay bilemedim ya. Yarın doktora soracağım.
Kan olsa anlarsın canım değildir içini ferah tut. Benim oğlum bir kere minicik kakada kan vardı böyle iplik gibi açık pembe birşeydi .senin ki bildiğin eline geliyormuş muzdandır yani.

Inşallah canım. Süte falan alerjisi olsa şimdiye kadar çoktan olurdu kakada çıkardı değil mi? Ilk kez oluyor böyle bişey. Ki ben de her kakayı kontrol ediyorum.
evet canim simdiye kadar cikardi mutlaka alerji olsa baska belirtileride olurdu muzdan baska birşey yedimi kaka rengini d3gistirmis olabilir

bizde de var hoppala,2 ay sonra falan kullanmayı düşünüyorum.Kızım bayılırdı ona.Yürütec almaktansa hoppala daha iyi.
Aynı şeyleri düşünmüşüz sitedekilerle bende daha yeni araştırdım yürüteç yada hoppala alsammı diye .Aslında yürüteç hiç tavsiye edilmiyor kazasıda çok oluyormuş birde yarım saat diyor Ne anladım o zaman çok az bence bu süre.Ama hoppala çok eğlenceli olur bence.sizinki kapı pervazındamı tavandamı yoksa .

bizim burdada kimse yasak dinlemiyo maalesef canim.4.5 yasinda oğlum icine cok kapandı bazen apartmanin önüne cikiyoruz cocuk ne yapacagini sasiriyo yanimdan ayrilmiyo bile

Canım aynı yaşta doğurmuşuz sende aralık annelerindeydin sanki öyle hatırlıyorum.Benimki 3 hafta erken gelince kasım annesi oldum .

Üçüncüyü yaparsan haber ver cnm bende senden cesaret alıp yapayım eşim erkek için deneyelim diyo çok istiyo erkek tabi kızlarıyla arasından su sızmaz orası ayrı
Bu erkekler yokmu benimkide iki erkek ya birde kızımız olsa keşke diyor .Bende dedim beni öldürecen sanırım yaş olmuş 34 ve son aylar tansiyon yükseldi yeter işte diyorum Allahım isteyenlere versin..Zaten biz 4 kız kardeşmişiz çocuklarım erkek oldu hayırlısı buymuş demekki. Bence yeter 2 tane ...

Demir sütle geçmiyormuş canım maalesef depolarda ilk 4 ay idare ediyormuş genelde.

Kan olsa anlarsın canım değildir içini ferah tut. Benim oğlum bir kere minicik kakada kan vardı böyle iplik gibi açık pembe birşeydi .senin ki bildiğin eline geliyormuş muzdandır yani.
Umarim canım dediğin gibi elimde ufalandı. Kan olsa ufalanmazdı heralde

evet canim simdiye kadar cikardi mutlaka alerji olsa baska belirtileride olurdu muzdan baska birşey yedimi kaka rengini d3gistirmis olabilir
Yoğurt yemişti ama onu 3 gün kuralıyla vermiştim ve kaka yapmıştı onu yedikten sonra. Ondan da olmuş olabilir mi acaba?

Aman istiyorsan yap üçüncüyü de valla. Ablamda kızında bidaha doğurmam diyordu 4 sene sonra dogurdu şimdi bana sense unutursun bi kaç sene sonra diyo dur bakalım tabi işin şakası tek cocuk istemem Allah izin verirse bir kardeş isterim kardeş gibisi var mı Rabbim saglıkla hayırlı evlat versin herkese insallah. Annem Allah şikayetinden geri koymasın var da cocukla uğraşıyorsun işte daha ne der bide olmayanı düşün der o yüzden şikayet etmek istemiyorum çok zor büyük sorumluluk özellikle ilk cocuk insan acemi oluyo birden sankş özgürlüğü kısıtlanmış gibi oluyor ama tarifi olmayan çok güsel bir duygu Allah herkese yaşatsın

Kızlar yarın sağlık ocağına götürmek istiyorum Uzayı kan vermesi için. Daha önce bebeğiniz kan verdi mi? Korkuyorum, kolları tombis tombis Uzayın, hiç damar görünmüyor. Nasıl alacaklar

Bende bugün oğluşum a bal kabağı verdim buzlukta vardı içine yulaf kattım haşladım blendır dan geçirdim biraz zeytinyağı hop havada kaptı hatta bugün abisi yedirdi .Abisi bayağı seviniyor anne hepsini yedi bak diye .Yarım çay bardağı vardı yaklaşık. Bugün büyük oğlum yatak odasında yatağın üstünde kardeşiyle oynuyor bizede gelmeyin sakın diyor .Bizde tamam dedik. Gizlice baktım tabi garibim bir seviyor bir konuşuyor kardeşiyle. Dedim niye gelmeyin dedin utanıyom ben sizin yanınızda severken diyor.

Kızlar yarın sağlık ocağına götürmek istiyorum Uzayı kan vermesi için. Daha önce bebeğiniz kan verdi mi? Korkuyorum, kolları tombis tombis Uzayın, hiç damar görünmüyor. Nasıl alacaklar
Bize ebe almıyoruz kan dedi sen sordun mu canım alıyorlarmıki. Birde gerçekten çok zor bulunuyor tombik bebeğin damarı önğr oğlum öyleydi.Ama işinin ehli biriyse öyle bir buluyorki damarı..Ama bizim ebe bulamaz kesin hiç güvenmiyom.Benden bir kan aldı kaç yerimi patlattı.

Sormadım canım bir de o durum var tabi değil mi. Ooff deliricem artık bitsin şu pandemi. Ne anamızı babamızı görebiliyoruz, ne doktora gidebiliyoruz varlık içinde yokluk resmen çok sıkıldım

Ayy yerim ben onu ya cok tatlı maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…