Karpuz yedikten sonra yaptığı kakasında yoktu gerçi böyle bişey. Ay bilemedim ya. Yarın doktora soracağım.Yani koyu kırmızı gibi olması ilginç .genelde kahverengi olur muzun iplikleri .Kan olması için açık kırmızı olması gerek .Benim oğlumun kakayıda ben her yapmadan sonra incelemeye alıyorum. Geçen kırmızı bir şeyler vardı sonra aklıma geldi karpuzdan kaynaklı.
Anladım canım senin öbür çocukta küçük sanırım bayağı zor olur .Biz kaçak çıkıyoruz valla arabaya binip direkt orman bahçelik tenha yerlere gidiyoruz çok iyi geliyor .Zaten bizim sitede yasak dinleyen yok çocuklar hep dışarda.yasak kalkti derken bugunu kasdetmistim zaten.biz normaldede pek disari cikmiyoruz ama oğlum cok sıkıldı bugunde cikamadi garibim
Kan olsa anlarsın canım değildir içini ferah tut. Benim oğlum bir kere minicik kakada kan vardı böyle iplik gibi açık pembe birşeydi .senin ki bildiğin eline geliyormuş muzdandır yani.Karpuz yedikten sonra yaptığı kakasında yoktu gerçi böyle bişey. Ay bilemedim ya. Yarın doktora soracağım.
evet canim simdiye kadar cikardi mutlaka alerji olsa baska belirtileride olurdu muzdan baska birşey yedimi kaka rengini d3gistirmis olabilirInşallah canım. Süte falan alerjisi olsa şimdiye kadar çoktan olurdu kakada çıkardı değil mi? Ilk kez oluyor böyle bişey. Ki ben de her kakayı kontrol ediyorum.
Aynı şeyleri düşünmüşüz sitedekilerle bende daha yeni araştırdım yürüteç yada hoppala alsammı diye .Aslında yürüteç hiç tavsiye edilmiyor kazasıda çok oluyormuş birde yarım saat diyor Ne anladım o zaman çok az bence bu süre.Ama hoppala çok eğlenceli olur bence.sizinki kapı pervazındamı tavandamı yoksa .bizde de var hoppala,2 ay sonra falan kullanmayı düşünüyorum.Kızım bayılırdı ona.Yürütec almaktansa hoppala daha iyi.
bizim burdada kimse yasak dinlemiyo maalesef canim.4.5 yasinda oğlum icine cok kapandı bazen apartmanin önüne cikiyoruz cocuk ne yapacagini sasiriyo yanimdan ayrilmiyo bileAnladım canım senin öbür çocukta küçük sanırım bayağı zor olur .Biz kaçak çıkıyoruz valla arabaya binip direkt orman bahçelik tenha yerlere gidiyoruz çok iyi geliyor .Zaten bizim sitede yasak dinleyen yok çocuklar hep dışarda.
Canım aynı yaşta doğurmuşuz sende aralık annelerindeydin sanki öyle hatırlıyorum.Benimki 3 hafta erken gelince kasım annesi oldum .Ben 34 de 2.yi doğurdumilk bebeğim cidden çok sıkıntılıydı emmiyordu uyumuyordu herşeyi problemdi hala sendromları bitmiyor yani ikizler birde sürekli ruh hali değişiyor ama 2.nasıl büyüyor anlamıyorum diyebilirim. Çok şükür iyiliki varlar. Herşeylerine deger onların sevgisi açma sende arayı
Bu erkekler yokmu benimkide iki erkek ya birde kızımız olsa keşke diyor .Bende dedim beni öldürecen sanırım yaş olmuş 34 ve son aylar tansiyon yükseldi yeter işte diyorum Allahım isteyenlere versin..Zaten biz 4 kız kardeşmişiz çocuklarım erkek oldu hayırlısı buymuş demekki. Bence yeter 2 tane ...Üçüncüyü yaparsan haber ver cnm bende senden cesaret alıp yapayım eşim erkek için deneyelim diyo çok istiyo erkektabi kızlarıyla arasından su sızmaz orası ayrı
Geçmiş olsun canım bende dediğin gibi kayısıyla vereyim olmazsa bende vermiyorum.Aslunda arkadaş demiş ya beslenmem iyi o yüzden çocuğun kan değerleri iyi diye .Bende çok güzrl beslendiğime inanıyorum aslında ama tahlil olmadan bilemeyiz tabi.
Umarim canım dediğin gibi elimde ufalandı. Kan olsa ufalanmazdı heraldeKan olsa anlarsın canım değildir içini ferah tut. Benim oğlum bir kere minicik kakada kan vardı böyle iplik gibi açık pembe birşeydi .senin ki bildiğin eline geliyormuş muzdandır yani.
Yoğurt yemişti ama onu 3 gün kuralıyla vermiştim ve kaka yapmıştı onu yedikten sonra. Ondan da olmuş olabilir mi acaba?evet canim simdiye kadar cikardi mutlaka alerji olsa baska belirtileride olurdu muzdan baska birşey yedimi kaka rengini d3gistirmis olabilir
Canım ben çocuklara joie ve nuna kullanıyorum memnunum nuna dönebiliyorda kızımı koyarken daha rahat koyuyorum oglum zaten kendi oturabiliyor.
Ben yeni okudum endisenizde çok haklısınız inşallah birşey olmayacak takipte kalırsınız zaten. Bununla yaşamayı ögrenecegiz başka yolu yok allah kolaylık versin hepimize
Ben kullanıyorum canım özellikle oturturken rahat ediyorum yanında oturmadıgım için besleme durumum olmadı ama yüksek ve içi geniş emniyet kemeri uzun olursa iyi olur bazılarında kısa olabiliyormuş aldıgımız nuna bizim kıza yetmedi mesela yeni doğan aparatını değiştirdim diğer koltugunkiyle. Birde msj geldi e bebekten %20 zam gelecekmiş bebek arabalarına diyor ama koltukları kapsarmı bilmiyorum 8 hazirandan sonra
Açıkçası ben eşi yollayıp çocukla yatma taraftarı değilim hatta aynı yataga cıkması bile uygun değil ama ana yüreği işteanne yanı besikte yatıyor benim kız daha hiç yatagımda yatmadı. Artık beşiği küçük geliyor bende park yataga grçeyim diyorum oda henüz yapmayacağım
Artık kullanmıyorum ısındı diye ama havaya göre tabi değişir
Hepsinde varmı o yükseltme aparatından ypksa ayrımı alınıyor. Tatile gittiğimizde verdikleri baya derin oluyor da. Birde yatak nasıl olmalı sertliği. Şimdi yattıgı sünger gibi hiç sağlıklı değil
Örümcek ne kız diye sorasım geldiyürüteçmiş meğer sonraki postlarda okudum. Erkeklerde önermiyorlar diye biliyorum kızıma da almam sanırım ama hoppala var zıplıyor onu düşünebilirim
yok yok korkutmasın benim ilki oğlan çok çektirdi bize halada çektiriyo kız ondan şimdi baya sakin geliyo 3 bile düşnebilirim valla eşim duymasın hahahha
Maşallah Allah güzel yaşlar nasip etsin çok tatlı olmuşlarBayağı oldu giremedim çoğu postu okudum ☺ okumadan rahat edemedim geçmiş bayramınız kutlu olsun biz evde takıldıkoğlumun dogum günü vardı onu kutladık biz bize pasta yaptım süsledim cocukları kombin yaptım öyle Eki Görüntüle 2640345 Eki Görüntüle 2640346 Eki Görüntüle 2640347
yok canim emiyormu süt alerjisi olsa senin sutundende geçer süt peynir yogurt vb. yediğinde karpuz verdinmiYoğurt yemişti ama onu 3 gün kuralıyla vermiştim ve kaka yapmıştı onu yedikten sonra. Ondan da olmuş olabilir mi acaba?
yok canim emiyormu süt alerjisi olsa senin sutundende geçer süt peynir yogurt vb. yediğinde karpuz verdinmi
Bize ebe almıyoruz kan dedi sen sordun mu canım alıyorlarmıki. Birde gerçekten çok zor bulunuyor tombik bebeğin damarı önğr oğlum öyleydi.Ama işinin ehli biriyse öyle bir buluyorki damarı..Ama bizim ebe bulamaz kesin hiç güvenmiyom.Benden bir kan aldı kaç yerimi patlattı.Kızlar yarın sağlık ocağına götürmek istiyorum Uzayı kan vermesi için. Daha önce bebeğiniz kan verdi mi? Korkuyorum, kolları tombis tombis Uzayın, hiç damar görünmüyor. Nasıl alacaklar
Bize ebe almıyoruz kan dedi sen sordun mu canım alıyorlarmıki. Birde gerçekten çok zor bulunuyor tombik bebeğin damarı önğr oğlum öyleydi.Ama işinin ehli biriyse öyle bir buluyorki damarı..Ama bizim ebe bulamaz kesin hiç güvenmiyom.Benden bir kan aldı kaç yerimi patlattı.
Ayy yerim ben onu ya cok tatlı maşallah onaBende bugün oğluşum a bal kabağı verdim buzlukta vardı içine yulaf kattım haşladım blendır dan geçirdim biraz zeytinyağı hop havada kaptı hatta bugün abisi yedirdi .Abisi bayağı seviniyor anne hepsini yedi bak diye .Yarım çay bardağı vardı yaklaşık. Bugün büyük oğlum yatak odasında yatağın üstünde kardeşiyle oynuyor bizede gelmeyin sakın diyor .Bizde tamam dedik. Gizlice baktım tabi garibim bir seviyor bir konuşuyor kardeşiyle. Dedim niye gelmeyin dedin utanıyom ben sizin yanınızda severken diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?