benim bebegim prematüre dogdu canim 15 gün yogun bakımda kaldi onlar buluyorlar bizim gormedigimiz damarlari.bu arada karpuzda tıpkı çilek gibi alerji yapabilir canim dikkatli olmalı verirken asitli bi meyveKızlar yarın sağlık ocağına götürmek istiyorum Uzayı kan vermesi için. Daha önce bebeğiniz kan verdi mi? Korkuyorum, kolları tombis tombis Uzayın, hiç damar görünmüyor. Nasıl alacaklar
Canım ikizler deyince bir an ikiz çocuğun varmış gibi düşündüm. Sanırım burcu ikizler .
Evet aynen normalde 7 aralıkta doğacaktı 5 kasımda doğdu çok erken süpriz yaptıCanım aynı yaşta doğurmuşuz sende aralık annelerindeydin sanki öyle hatırlıyorum.Benimki 3 hafta erken gelince kasım annesi oldum .
Evet benim oğlumda doktoru kullandırmadı 6 aydan sonra kana bakarız ek gıda ile telafi ederiz demişti banada mantıklı geldi ama ek gıda da onu kapatabilecek kadar yemiyorlar sonuç olarak 7.ayda galiba başladık demir tedavisine damla değil direk şurup ama içirmek cok zordu kustu hep 1 sene tedavisi sürdü neredeyse kan alamadılar aldıkları kan yetmedi ay kabus gibiydi. O yüzden şimdi kızımda kullanmak istiyorum ama doktora gidemedik uzun zamandır kararsızım zaten 4 5 günde bir yapıyor kakasını sen hangisini vereceksinDemir sütle geçmiyormuş canım maalesefdepolarda ilk 4 ay idare ediyormuş genelde.
Ben ilkinden sonra dedim bidaha dopurmam diye hatta yengem ziyarete geldiginde hastanede sayıklıyormusum yoook bidaha istemem dogurmam diyormusumAman istiyorsan yap üçüncüyü de valla. Ablamda kızında bidaha doğurmam diyordu 4 sene sonra dogurdu şimdi bana sense unutursun bi kaç sene sonra diyo dur bakalım tabi işin şakası tek cocuk istemem Allah izin verirse bir kardeş isterim kardeş gibisi var mı Rabbim saglıkla hayırlı evlat versin herkese insallah. Annem Allah şikayetinden geri koymasın var da cocukla uğraşıyorsun işte daha ne der bide olmayanı düşün der o yüzden şikayet etmek istemiyorum çok zor büyük sorumluluk özellikle ilk cocuk insan acemi oluyo birden sankş özgürlüğü kısıtlanmış gibi oluyor ama tarifi olmayan çok güsel bir duygu Allah herkese yaşatsın
Evet evet burcu ikizler. Bir anı bir anını turmuyor gülerken ağlayabiliyor
Evet aynen normalde 7 aralıkta doğacaktı 5 kasımda doğdu çok erken süpriz yaptıaralık annelerinde ilk doğurandım
Evet benim oğlumda doktoru kullandırmadı 6 aydan sonra kana bakarız ek gıda ile telafi ederiz demişti banada mantıklı geldi ama ek gıda da onu kapatabilecek kadar yemiyorlar sonuç olarak 7.ayda galiba başladık demir tedavisine damla değil direk şurup ama içirmek cok zordu kustu hep 1 sene tedavisi sürdü neredeyse kan alamadılar aldıkları kan yetmedi ay kabus gibiydi. O yüzden şimdi kızımda kullanmak istiyorum ama doktora gidemedik uzun zamandır kararsızım zaten 4 5 günde bir yapıyor kakasını sen hangisini vereceksin
Ben ilkinden sonra dedim bidaha dopurmam diye hatta yengem ziyarete geldiginde hastanede sayıklıyormusum yoook bidaha istemem dogurmam diyormusumallah her isteyene versin hayırlısıyla inşallah her anlarına değer çok büyük sorumluluk ama çok aşklar
Karpuzu daha önce yemişti ve üzerine kakasını yapmıştı. Sadece anne sütü alıyor canım. Ek gıdada tadım yaptırıyorum daha başka bişey vermiyorum mama vs.yok canim emiyormu süt alerjisi olsa senin sutundende geçer süt peynir yogurt vb. yediğinde karpuz verdinmi
yeyip ayni gun yaparsa cikacagini sanmiyorum canim mide bagirsak anca sindiriyo yani o gorduklerin karpuzla muz karisimi olabilirKarpuzu daha önce yemişti ve üzerine kakasını yapmıştı. Sadece anne sütü alıyor canım. Ek gıdada tadım yaptırıyorum daha başka bişey vermiyorum mama vs.
Demek ondan hatırladım benimki de 7 aralık gösteriyordu doğum tarihi olarak.Ama 19 kasımda da benimki doğdu ..Evet evet burcu ikizler. Bir anı bir anını turmuyor gülerken ağlayabiliyor
Evet aynen normalde 7 aralıkta doğacaktı 5 kasımda doğdu çok erken süpriz yaptıaralık annelerinde ilk doğurandım
Evet benim oğlumda doktoru kullandırmadı 6 aydan sonra kana bakarız ek gıda ile telafi ederiz demişti banada mantıklı geldi ama ek gıda da onu kapatabilecek kadar yemiyorlar sonuç olarak 7.ayda galiba başladık demir tedavisine damla değil direk şurup ama içirmek cok zordu kustu hep 1 sene tedavisi sürdü neredeyse kan alamadılar aldıkları kan yetmedi ay kabus gibiydi. O yüzden şimdi kızımda kullanmak istiyorum ama doktora gidemedik uzun zamandır kararsızım zaten 4 5 günde bir yapıyor kakasını sen hangisini vereceksin
Ben ilkinden sonra dedim bidaha dopurmam diye hatta yengem ziyarete geldiginde hastanede sayıklıyormusum yoook bidaha istemem dogurmam diyormusumallah her isteyene versin hayırlısıyla inşallah her anlarına değer çok büyük sorumluluk ama çok aşklar
oglumda olmuştu kendiliginden geciyo canim aşıya karşı reaksiyon.kizarmasi gibi oda olabiliyoKızlar bebeğim aşıyı ayın 21 inde oldu. Bacağında şişlik kızarma olmadı gözle görülür bir şekilde ama dokununca ele sertlik beze gibi bir şey geliyor. Böyle bir şey başına gelen varmı önemli bir şeymiki acaba ..
Olabilir canim. O zaman biraz daha deneyip göreceğizyeyip ayni gun yaparsa cikacagini sanmiyorum canim mide bagirsak anca sindiriyo yani o gorduklerin karpuzla muz karisimi olabilir
Bize çocuk doktoruna götürüp kanlarına baktırırsanız haberdar edin dedi.Valla canım hayat eve sığar dedik durduk ama artık sığmıyor çok sıkıldık. Biz zaten 6 aydır dışarı yüzü görmüyoruz en çok bizi vurdu sanırım bu pandemi...Bazen çıkıyoruz kaçamak yapıyoruz inan hiç gıkı çıkmıyor o kadar güzrl inceliyorki her yeri .Çimene toprağa oturtuyorum elleriyle hissediyor otları çekiyor oynamaya çalışıyor. Off off bitmez bu illet bu bir gerçek eğer aşı bulunmazsa ...Sormadım canım bir de o durum var tabi değil mi. Ooff deliricem artık bitsin şu pandemi. Ne anamızı babamızı görebiliyoruz, ne doktora gidebiliyoruz varlık içinde yokluk resmençok sıkıldım
Tavana asacak eşim.Aynı şeyleri düşünmüşüz sitedekilerle bende daha yeni araştırdım yürüteç yada hoppala alsammı diye .Aslında yürüteç hiç tavsiye edilmiyor kazasıda çok oluyormuş birde yarım saat diyor Ne anladım o zaman çok az bence bu süre.Ama hoppala çok eğlenceli olur bence.sizinki kapı pervazındamı tavandamı yoksa .
Bizim bıcırıklar aceleciDemek ondan hatırladım benimki de 7 aralık gösteriyordu doğum tarihi olarak.Ama 19 kasımda da benimki doğdu ..
Bestiron kabız mı yapmıştı ferromixin le fark varmı acabaFerromixin aldık yarın onu vereceğim canım. Bugün bestiron verdim kayısıyla karıştırıp. Umarım öyle tedavilik bir durum olmaz
bende öyleydim ilkinde şimdi kizimda saldım birazOlabilir canim. O zaman biraz daha deneyip göreceğizIlk olunca insan bilemiyor ya tedirgin oluyoruz her şeyden
banada 4 damla demişti hemşire ben kullanmiyorum zatenMerhaba ,yazilanlar epey birikmiş okuyamadim pek,umarim herkes iyidir. Son sayfalarda kan damlası konusulmuş,benim de kafama takıldı, doktor günde kilo başı 1 damla dedi ,ebe 4 damla dedi.Siz nasıl veriyorsunuz?
Bize çocuk doktoruna götürüp kanlarına baktırırsanız haberdar edin dedi.Valla canım hayat eve sığar dedik durduk ama artık sığmıyor çok sıkıldık. Biz zaten 6 aydır dışarı yüzü görmüyoruz en çok bizi vurdu sanırım bu pandemi...Bazen çıkıyoruz kaçamak yapıyoruz inan hiç gıkı çıkmıyor o kadar güzrl inceliyorki her yeri .Çimene toprağa oturtuyorum elleriyle hissediyor otları çekiyor oynamaya çalışıyor. Off off bitmez bu illet bu bir gerçek eğer aşı bulunmazsa ...
Bestiron kabız yaptı, ferromixin toz formunda, yiyeceğine karıştırıyorsunBestiron kabız mı yapmıştı ferromixin le fark varmı acaba
Ben günde 7 damla bestiron veriyorum cnm tadı guzel dişlerde kararma yapmıyormuş kabız yapmadı bizde içerisinde şeker yok c vitaminli portakal aromalı. Çok memnun kaldımMerhaba ,yazilanlar epey birikmiş okuyamadim pek,umarim herkes iyidir. Son sayfalarda kan damlası konusulmuş,benim de kafama takıldı, doktor günde kilo başı 1 damla dedi ,ebe 4 damla dedi.Siz nasıl veriyorsunuz?
Yenidoğan zamanı gitmiştik de hemşire çok güzel almıştı. Elini önce ısıttı sıcacık yaptı. Sonra hafifçe gerdi avuç içine doğru ve hemen aldı. Sıcak olunca hem damarı kolay buluyormuş hem de kan daha hızlı geliyormuş yine de o kanın gelişini görmek beni üzmüştü. Gerçi şimdi daha büyükler belki daha kolaydır.Kızlar yarın sağlık ocağına götürmek istiyorum Uzayı kan vermesi için. Daha önce bebeğiniz kan verdi mi? Korkuyorum, kolları tombis tombis Uzayın, hiç damar görünmüyor. Nasıl alacaklar
Yani bebegin kilosu kadar galiba,ben de denemek için saglik ocaginin verdiği ilaci kullaniyorum ilaçtan 4 damla veriyorum,12 gun geçti damla,kabizlik yapmadi ama huysuz biraz fakat huysuzluğunun sebebi, kan damlasi degil bence, atak ve diş .Damla sayisini artirsam mi dedim doktor kilosu kadar dedi,9 damla vermem lazim,o zaman kabiz olur mu bilmemBen günde 7 damla bestiron veriyorum cnm tadı guzel dişlerde kararma yapmıyormuş kabız yapmadı bizde içerisinde şeker yok c vitaminli portakal aromalı. Çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?