2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar benim kız 2 gündür uykuya çok direniyor normaldr gündüz 2 saatte bir mutlaka uykusu gelirdi ben oyalamaha çalışırdım durmazdk ama dün öğlen 6 aaat uyumadı akşama kadar. Ve sürekli konuşmaya çalışıyor dededede diyo hiç susmuyor ve enerjiai bitmiyor deli olacam ya öğlen uyutmaya çalıştıö yatağında dçndü durdu oynadı oynadı dededede sesler çıkardk hiççç yorulmadı ve asla uykusu gelmedi hiç böyle yapmazdı. Ve okadar uyumadı bairi gece uyur dedim gece 3 te uyandı yine aynı enerji yatakta oynadı sesler çıkardı emekleme pozisyonunu öğrenmiş o şekilde duruyor etrafa bakıyor ilerleyemiyor ama dizleri üserinde belini kaldırıp etrafı izliyor sesler çıkarıyor oynuyor gece 3 twn 4 buçuğa kadar oynadı naptıysam uyumadı 4 buçukta uyudu bari yat yavrum 8 e kadar yok 6yı 10 gwöe kalkto delirdim valla şimdi de uyutmaya çalışıyorum yine yatağında full enerji. Ne olacak böyle bilmiyorum buarada bugün tam 6 aylık olduk

Buarada bende kan damlası kullanmıyorum sağlık ocağınki içime sinmiyor diğerleri çok pahalı artık ilaçlara para vermekten bittik valla bilmiyorum sabahları pekmez vermeye çalışıyorum felan ama bilmiyorum ya bende almalıyım kan ilacı artkk. Kızım da çok beyaz kaynanam felan kansız bu diyo sürekli

Canım beyazlığın kansızlıkla alakası yok diye biliyorum ben ablamın oglu da cok beyaz şimdi 3 yasında dogdugundan beri bembeyazdı cocuk kanı falan da hep normal yani yapıyla alakalı birşey o ama tabi kan ilacı kullanmak lazım ben kullanıyorum ilk baslar kakasını yaparken zorlandı çok ıkındı falan ama alıştı sonra şimdi bi sıkıntı yok iki aydır kullanıyoruz

Bende başta 5 6 gün kullandkm kabızljk olmadı da o dönem huzursuzlandı ona yordum sonra araştırınca sağlık ocağınınkinin içerişi berbat olduğunu gördüm hemen bıraktım hiç içime sinmiyor şimdi vermem o yüzden vermiyorum bi kan ilacı almam lazım

Canım mutlaka al kan damlasını. Pahalı diyorsan da Sağlık ocaginin verdiğini kullan mutlaka. Yüzlerce insan kullanıyor, hiç vermemekten iyidir. Inan çok kötü etkileri olabiliyormuş. Ben dilde yarayla iyi bile atlatmışım. Gelişim geriliğine kadar gidebiliyormuş. Ihmal etme. Ayrıca miniğin konuşabildiğini ve emekleyebilecegini farketmiş heyecandan ve meraktan uyuyamiyordur yavrum benim ❤

Kızlar hışırtılı bez kitabı nasıl temizliyorsunuz? Çamaşır makinesine atılıyor mu? Aticam da bozulursa diye endişe ettim, çok seviyor onu.

Merhaba ,yazilanlar epey birikmiş okuyamadim pek,umarim herkes iyidir. Son sayfalarda kan damlası konusulmuş,benim de kafama takıldı, doktor günde kilo başı 1 damla dedi ,ebe 4 damla dedi.Siz nasıl veriyorsunuz?

Normalde kilo başı 1 damla bestiron kullanıyordum ama ferromixin kullanmaya başladık. Bi araştırın derim. 30 tane şase toz paket var içinde. Her gün 1 paket kullanılıyor. A ve C vitamini, folik asit, çinko ve demir var içinde. Bu sabah verdim silip süpürdü benimki.

Benimki de oyle hem 2 dişi birden çikti hem atak dönemi huysuzlandi.Artik gunduz uykusu ikiye düştü onceden 3 kez uyurdu. Artik nesnelere uzanıyor, dış dünyaya cok merakli ondan uyumuyor sizinki de bu yuzden uyanıyordur,gece sık uyaniyor ,uyanik kalmak istiyor,memeye de iyice düşkün oldu hep emmek istiyor.
Tesekkur ederim araştırırım tabi,ilk oglumda saglik ocaginin verdigini kullanmistim memnundum deniyorum,doktora sordum onu kullanin diyor icerikleri cok farkli degil, dedi.Kabizlik yapmazda devam ederim herhalde bu ara da huysuz ondan degil herhalde bilemedim ,1 ay deneyeyim.Suze gecmiş olsun evet kan ilacini ve d vitaminini ihmal etmemek gerekir galiba

Ben sidefer kullanıyorum ama bizim saglık ocagındaki aile hekimininde oglu ekimde doğdu kayınbabamın arkadası ona sordum ben dediki ben iki cocugumda da bunu kullandım D vitamini De saglık ocağını kini kullandım o kadar kötü olsa ben kullanır mıyım dedi ebemizin de üç cocugu var oda saglık ocağını kileri kullanmış ama ben yine de kullanmadım

Merhaba, benim bebe ahşap yatağında uyudu. Şimdilik park yatak almayacağım gibi görünüyor.
Tekerlekli beşiğinde sürülmeden uyumaz diyordum ama şşş pat yöntemi ile bizim yatağımızda uyudu çok şaşırdım dün de kendi yatağında sabaha kadar uyudu. Gece bi mız mızlandı emzik verip şşşş ledim. Uyudu. umarım hep böyle devam eder diyeceğim ama bir ayları bir aylarını tutmuyor, hadi bakalım. Arada böyle sevindirici şeyler de oluyor. Deniz gibi, bi dalgalı bi durgun. Böyle devam ederse park yatak almam boşuna masraf yapmam. Ama sevdim park yatağı..baktım araştırdım nile ama gerek kalmaz böyle devam ederse.

benimkide bi kac gundur oyle canim uyku duzenimiz kalnadi dun 3te uyuduk gunduz 15_20 dk uyuyo dişe bagliyorum ben

Gerçekten çok kişi kullanıyor, zararlı olduğunu düşünmüyorum ben de. Bizimki biraz evham işte

Çok sevindim canım maşallah, umarım bozulmaz. Yavaş yavaş düzene girecekler kasım tontikleri ❤

Gerçekten çok kişi kullanıyor, zararlı olduğunu düşünmüyorum ben de. Bizimki biraz evham işte
Aynen bende burda okumasam herkesden cok zararlı cok zararlı diye kullanırdım ama o kadar kötü seyler diyorki herkes öcü gibi geldi doktorun ebenin kullan bende kullanıyorum demesine rağmen kullanamadım  Biraz düzeldi mi Uzayın dili

Düzeliyor canım nihayet. Güya iyilik yaptım kabız olmasın diye. O kadar kızdım ki kendime tahmin edemezsin. Yavrum hiç ağlamadı bile, benim dilim öyle olsa ben ağlardım. Ek gıdaya başlayamadım dili öyle olunca, yarin başlıycaz bakalım kayısılı pekmezli yulaf ezmesiyle. Yer umarım.

Canım senin yanlış anlamayacagini düşünerek yazıyorum uzay kilosu iyi olan bir çocuk ya tahıllar ile başlamaktansa sebze püreleriyle başlasan daha iyi olmazmi kayısı pekmez bunlar tatlı şeyler bunları yeme olasılığı yüksek zaten sadece fikir olsun diye yazdım

Yer yer güveniyorum ben Uzaya Kendine kızma annesi sen öyle olacagını nerden bilebilirdin ki iyiliği için vermedin birsey olmaz geçer inşallah en kısa zamanda. Artık başladın da demire nasılsa toparlar hemen

Biz de henüz başlamadık paraben yok dimi cnm biz de bugün alalım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…