2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar ben de sağlık ocağının kan damlasını kullanıyorum .Bir sıkıntı mı var ki onda ..Kizimda bir sikayete neden olmadı ama bilemedim.Ben hep sağlık ocağının verdiklerini kullandım.D vitamini de onu kullanıyorum ..
Bir de kilolar nasıl gidiyor kizlar.Birkac kişiyle başlayalım demiştik.Dikkat ediyor musunuz?Havalar da ısındı .Benim eski iştahım yok artık.İki haftada 2 kilo verdim.

Ben diyetisyen eşliğinde diyete başladım 79 dan 77 ye düştüm bu 2. Haftam yarın tekrar tartilacagim emziren anne diyeti bakalim

Toplamda 2 kilo verebildim canım ben de, yemek.yapmaya fırsat bulamıyorum makarna mantı çok yiyoruz biz. Annemlerin yanına gidince dahaa hızlı veririm diye umuyorum.

yok canim sıkıntı olsa devlet vermezdi sanırı.ben mama kullansigim icin vermiyorum

Aslında ben de sebze istiyorum da ilaca alisincaya kadar kayısı vermem lazım canim kabızlık için. O yüzden öyle bi alternatif düşündüm. Tatlı sevmiyor hiç tek başına pekmez fln yemiyor. Yulafla karistirirsam yer diye düşündüm Demir var ya pekmez ve yulafın içinde. Ama dediğinde doğru sebze vermem gerekiyor. Kafam karıştı çok üzüldüm ben bu dil olayına

annenler nerdeler canim bende gidecemde malûm izin yok

Aslında eskişehir canim ama yollar açılırsa altınolukta olurlar, biz de oraya geceriz. 3 ay onların yanında kalicaz, eylülde başlıycam ben işe o zamana kdr kalırız. Açılır yollar en geç 15 haziran bence.

bende 4 gözle bekliyorum psikolojimiz cok bozuldu 3 aydir 5 kez bile dışarı çıkmadım şimdilik ailemin oldugu yerde hastalik yok en azindan kafam rahat olur.insallah açılır saglikla gideriz.

Ya kızlar ben aşı kartına baktım bugün. Normalde 6 ay aşılarında hepatit b'nin 3.dozu ,5li karma ve kpa yani konjuge pnömokok aşısının 3.dozları ve ağızdan çocuk felci aşısı vurulacak değil mi? Bizim hepatit b 3.dozuna tarih yazmamis ebe. Ama dün konuştuk 2 tabe bacaktan 1 tane de ağızdan aşı yaptılar. Acaba yazmayı mı unuttu yoksa onu yapmamış mı oldular anlamadim ya

Bakanlığın aşı takviminde kpa 6. Ayda göstermiyor ama bizim ebe tarihi onun karşısına atmış

Erkek bebisi olan anneler; Selimin pipisinin üst bolgesinde sari minik tüyler çıkmış sizinkilerde de var mi normal bisey mi acaba yoksa hormonal bi durum mu var tedirgin oldum

Ben diyetisyen eşliğinde diyete başladım 79 dan 77 ye düştüm bu 2. Haftam yarın tekrar tartilacagim emziren anne diyeti bakalim
Örneği varmı canım senden kopya çekelim bende kendi çapımda yapıyorum bakalım üç dört gün oldu .Ekmeği azalttım abur cuburu hamur işini azalttım.Akşam yemeğinden sonra en geç sekiz gibi yiyoruz hiç bir şey yemiyorum sabaha kadar .Sabah erken uyanıyor bizim bebiş o yüzden daha iyi hissedeyim diye üç dört tane kaysının içine ceviz koyup yiyorum kahvaltıya kadar tutuyor beni. 69 kiloyum bakalım hedefim 10 kilo vermek

Aynen bize de resmini atta bizde uygulayalım bemde abur cuburu kestim cikolata flan yemiyorum dur bakalım insallah veririm.

2-4-6_12. aylarda yapılıyormuş o aşı canim
6. Aydakini kaldırmışlar canım. Sağlık bakanligi aşı takviminden baktım doktoruma da sordum. Geçen seneye kadar yapılıyormuş 6. ayda ama artik kalkmış. El alışkanlığı tarihi onun karşısına atmış ebe. Gittim duzelttirdim.

iyi yapmissin canim valla ben hiç bakmadim aşıdan sonra

Erkek bebisi olan anneler; Selimin pipisinin üst bolgesinde sari minik tüyler çıkmış sizinkilerde de var mi normal bisey mi acaba yoksa hormonal bi durum mu var tedirgin oldum
Siz yazınca baktım ben de, bizimkinde yok,bebeklerde tüylenme olur,dökülür diye biliyorum ama ne yazık ki konuyla ilgili bilgim yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…