2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben de yememe ragmen kilo almıyordum sabah tartiya çıkınca 1 haftada 1 kilo almışım sabah aç tartıldım bir de,hamur işine çok sardım60 psikolojik sınırımı aşmışım,durmam lazım ,60'ı geçince ilginçtir çok hızlı kilo alıyorum

ben 7 kilo verdim 2 ayda 3 kilom kaldı hedef kiloma akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum egzersiz su abur cuburu kestim kilolar gitti :)

benim kizimda bile var
neresinde var canm kızının benim kinin göğüs kenarlarında ve genitalde sarı ince tüğler var doktora gösterdim bişey yok normal dedi :) suratıma cins cins baktı :) kıızm tüğlü doğdu zaten kollarında da var babasına cekmiş

benimkide babasina çekmiş canim genital bolgesi kollari sırtı kulaklarinda bile var garibiminoğlumda öyleydi genetik yapcak bisey yok

bende 4 gözle bekliyorum psikolojimiz cok bozuldu 3 aydir 5 kez bile dışarı çıkmadım şimdilik ailemin oldugu yerde hastalik yok en azindan kafam rahat olur.insallah açılır saglikla gideriz.

4 gün sonra gidebilirsin canım kalktı bile yasak gerçi 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var ama nasıl olacak bilmiyorum

Son düzenleme:
Kızlar seyahat kısıtlaması kalktı ben artık durmam ankaraya annemlere gideriz çarşamba ve cuma günleri 14.00 20.00arası çocuk günleri o saatler içerisinde seyahatinizi yapabilirsiniz

Kızlar seyahat kısıtlaması kalktı ben artık durmam ankaraya annemlere gideriz çarşamba ve cuma günleri 14.00 20.00arası çocuk günleri o saatler içerisinde seyahatinizi yapabilirsiniz
ben ankaradan kacmaya calisiyorum sen gel benim yerime

N nagisa cnm senle mi konuşmuştuk inşallah yanlış hatırlamıyorumdur kızıma trukid in güneş kremini alıcam da daily mi yoksa trubaby mi sendeki

Normalde çocuklara yürüme mesafesinde izin var bence gitmeden önce bir araştırın izin almak gerekebilir sorun olmasın sonra

Erkek bebisi olan anneler; Selimin pipisinin üst bolgesinde sari minik tüyler çıkmış sizinkilerde de var mi normal bisey mi acaba yoksa hormonal bi durum mu var tedirgin oldum
Benim oglumda yok canim ama kollarinda, bacaklarinda ve alninda var.

Sabah Uzaya kabak püresi verdim, et suyuyla hazırlamıştım ve içine ferromixin karistirmistim. Garibim baya zorladı kendini yiyebilmek için, cidden uğraştı ama yiyemedi. Hiç sevmedi yeşil kabağı. Emzirip uyuttum, bu sefer bal kabağından püre yaptım, uyanınca deniycem umarım yer bu defa. Ben bu demir ilacını neye karıştırıp verebilirim ya var mı fikriniz?

Suuuna karıstirabilirsiniz,belki öyle içer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…