Örneği varmı canım senden kopya çekelim bende kendi çapımda yapıyorum bakalım üç dört gün oldu .Ekmeği azalttım abur cuburu hamur işini azalttım.Akşam yemeğinden sonra en geç sekiz gibi yiyoruz hiç bir şey yemiyorum sabaha kadar .Sabah erken uyanıyor bizim bebiş o yüzden daha iyi hissedeyim diye üç dört tane kaysının içine ceviz koyup yiyorum kahvaltıya kadar tutuyor beni. 69 kiloyum bakalım hedefim 10 kilo vermek
Ben de yememe ragmen kilo almıyordum sabah tartiya çıkınca 1 haftada 1 kilo almışım sabah aç tartıldım bir de,hamur işine çok sardım60 psikolojik sınırımı aşmışım,durmam lazım ,60'ı geçince ilginçtir çok hızlı kilo alıyorum
Erkek bebisi olan anneler; Selimin pipisinin üst bolgesinde sari minik tüyler çıkmış sizinkilerde de var mi normal bisey mi acaba yoksa hormonal bi durum mu var tedirgin oldum
Kizlar ben de sağlık ocağının kan damlasını kullanıyorum .Bir sıkıntı mı var ki onda ..Kizimda bir sikayete neden olmadı ama bilemedim.Ben hep sağlık ocağının verdiklerini kullandım.D vitamini de onu kullanıyorum ..
Bir de kilolar nasıl gidiyor kizlar.Birkac kişiyle başlayalım demiştik.Dikkat ediyor musunuz?Havalar da ısındı .Benim eski iştahım yok artık.İki haftada 2 kilo verdim.
neresinde var canm kızının benim kinin göğüs kenarlarında ve genitalde sarı ince tüğler var doktora gösterdim bişey yok normal dedi :) suratıma cins cins baktı :) kıızm tüğlü doğdu zaten kollarında da var babasına cekmiş
neresinde var canm kızının benim kinin göğüs kenarlarında ve genitalde sarı ince tüğler var doktora gösterdim bişey yok normal dedi :) suratıma cins cins baktı :) kıızm tüğlü doğdu zaten kollarında da var babasına cekmiş
Erkek bebisi olan anneler; Selimin pipisinin üst bolgesinde sari minik tüyler çıkmış sizinkilerde de var mi normal bisey mi acaba yoksa hormonal bi durum mu var tedirgin oldum
bende 4 gözle bekliyorum psikolojimiz cok bozuldu 3 aydir 5 kez bile dışarı çıkmadım şimdilik ailemin oldugu yerde hastalik yok en azindan kafam rahat olur.insallah açılır saglikla gideriz.
Kızlar seyahat kısıtlaması kalktı ben artık durmam ankaraya annemlere gideriz çarşamba ve cuma günleri 14.00 20.00arası çocuk günleri o saatler içerisinde seyahatinizi yapabilirsiniz
Kızlar seyahat kısıtlaması kalktı ben artık durmam ankaraya annemlere gideriz çarşamba ve cuma günleri 14.00 20.00arası çocuk günleri o saatler içerisinde seyahatinizi yapabilirsiniz
Sabah Uzaya kabak püresi verdim, et suyuyla hazırlamıştım ve içine ferromixin karistirmistim. Garibim baya zorladı kendini yiyebilmek için, cidden uğraştı ama yiyemedi. Hiç sevmedi yeşil kabağı. Emzirip uyuttum, bu sefer bal kabağından püre yaptım, uyanınca deniycem umarım yer bu defa. Ben bu demir ilacını neye karıştırıp verebilirim ya var mı fikriniz?
Sabah Uzaya kabak püresi verdim, et suyuyla hazırlamıştım ve içine ferromixin karistirmistim. Garibim baya zorladı kendini yiyebilmek için, cidden uğraştı ama yiyemedi. Hiç sevmedi yeşil kabağı. Emzirip uyuttum, bu sefer bal kabağından püre yaptım, uyanınca deniycem umarım yer bu defa. Ben bu demir ilacını neye karıştırıp verebilirim ya var mı fikriniz?