2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben evin durumuna gore kisa kollu veya uzun kollu citcitli badi giydiriyorum. Pijama giydirmiyorum, yaninda yattigim icin ustu acildikca ortuyorum. Genelde o ayaklarini yorganin ustunde tutmayi seviyor bende ustune hastane cikisi setindeki battaniyeyi ortuyorum.

Evet bazı doktorlar kiloya takıyo da sen elinden geleni yapıyorsun canım daha ne yapabilirsin ki kilo alması için

maşallah canim iyi besleniyo benimki sadece mama aliyo ek gidada tadimlik üstelik 120cc daha göremedik kilo alimi bu ay 800gr civariydi gece besleniyormu

benimde 26-27 derece oluyo bende uzun kollu altina atlet altina uzun penye giydiriyorum bazen kafadi terliyoda seninki çok gelmedi benmi abartıyorum acaba kiyafeti

canim atopikse kolay geçmiyor maalesef.oda sıcakmı bide yerlere çok degdiriyormu yüzünü

Çok geçmiş olsun inşallah geçer zamanla

maşallah canim iyi besleniyo benimki sadece mama aliyo ek gidada tadimlik üstelik 120cc daha göremedik kilo alimi bu ay 800gr civariydi gece besleniyormu
Maşallah cnm peki nasıl bu kadar kilo alıyo 120cc bile içmiuo diyosun cidden anlamadım bn bu kilo işini yaa

Sabah 2 çay kaşığı labne verdim sofraya saldırıyor öğleden sonra 4 gibi yoğurtla avokado karıştırıp verdim 1 yemek kaşığı avakado 2 yemek kaşığı yoğurt karıştırdım severek yedi çok azı kaldı zorlamadim yarın muz tattiracagim öğlen havuç kabak ve patates ezip verebilirim çok az zeytinyağı koyarım blw de yapmak istiyorum sabah eline kırmızı biber verdim ağzında bayağı geveledi hoşuna gitti

Ya benimki iyice sapitti her gece 11 gibi uyanip uyanik kalmak isyiyor agalamiyor uyumuyor da uyutmaya calisinca agliyor,ya cok sinir oluyorum

ya kızlar moralim çok bozuldu kızım gözünü çizmişti geçenlerde iyi olmuştu şimdi tekrar kızardı iltihap gibi capaklaniyor sanırım bize doktor yolu göründü

Merhaba kızlar ya oğlumun pipisi bugün dikkat ettim tahriş olmuş kızarmış soyulmuş gibi çok üzüldüm daha dün banyo yaptırırken hafif deriyi ilk defa geriye ittirdim bişey yoktu bugün olmuş ondan mı oldu bezini değiştirdim sleepy aldım ondan mı oldu bepantol sürdüm inş iyi gelir ne onerirsiniz

Ne yapılabilir bi fikrim yok da,deriyi neden geri ittirdin ben onu merak ettim?

deriyi geriye ittirmek iltihabada neden olabilir dikkatli ol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…