2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım aynen benim kızım da kilo almıyor ..Yani almamış 7, kiloda kaldı ve gerçekten çok hareketli .Ben de başta kafama çok takiyordum ama artık takmıyorum sağlığı yerinde çok şükür diyorum .Yapısı böyle demekki..

Canım bnmkiyle seninki aynı zaten ikiside aynı kiloda bnmkide 7 de kaldı ya takmim diyorum ama cnm olmuyoki. Kesinlikle sağlık önemli çok haklısın bak yanağındaki kızarıklıklara daha çok üzülüyorum şuan

deriyi geriye ittirmek iltihabada neden olabilir dikkatli ol canim

Ben sünnet ettirmeden önce aile hekimimiz deriyi geriye çekip pipiyi baya bi dışarı çıkarmıştı muayenede. Minikcik top gibi bi şey çıkmıştı,boncuk gibi, temizledi onu. Günde bir defa pipiyi geriye itip temizlemen lazım.yoksa mikrop kapar demişti

bizim doktorda temizleme demisti kendini temizlermis orası bende bi kac kere temizledim baktim tahriş oluyo yapmadim bidaha .

Oda çok sıcak ben senin giydirdiğin gibi giydiriyorum odamız 22 derece

Bi yerlere çok sürtüyo yüzünü daha çok kaşımak için cnm yastığa falan çok sürtüyo nasıl engel olucam ki

Diclecim şu kremi hiç denedin mi bilmiyorum ama kullananlar mucize diyor buna.

Cnm bunu dün bi arkadaşım da söylemişti hatta yarın vereyim bi dene dedi eşimi göndericem bugün getirsin de bi deneyeym bakalım inş geçirir çok saoll

Ya hanimlar ben bu menengigok aşisi konusunda kararsızım, acaba tek doz 1 yaştan sonra mi uygulasak yoksa 2 ,3 doz seklinde mi olsa,zaten 13 aylik olana kadar zaten karantinada sayiliriz yazin evdeyiz kasima kadar da yine pek disari çıkılmaz Corona dolayisiyla zaten kalabalık yerlerde olmayacağız acaba 13 aylikken mi yaptirsak?Arastirdim bazi doktorlar bebk bağışıklığı henüz oluşmadan yapmasanız daha iyi olur diyor,kucuk olduklari icin hatirlatma dozları yapiliyor 2 3 doz şeklinde,bana bir yardimci olun hem sizin karar vermenize de yardimci olur

Ben tek doz bir yaşından sonra yaptırmayı düşünüyorum

Ben de 1 yaşından sonra tek doz yaptıracağım.

Canım benim kızım da atopik dermatit var .Yanak ve kulak altında kızarıklıklar olmuştu 2 aylıkken.Doktora götürmüştüm .Mustelanin kremini verdi.Teni hassas.O yüzden dedi.Alerjik bünyesi varmış .Krem baya iyi geliyor bize.Sen de canını sıkma .Daha büyük dertlerini göstermesin Allah.

Ben tek doz yaptırmayı düşünüyorum.Yaşından sonra.

Merhaba arkadaşlar birşey soracağım..18 yaş altı ailesiyle seyahat edebiliyor , çarşamba ve cuma 2-8 arası dışarı da çıkılıyor bunlar belli.sorum şu..örneğin Cuma günü yola çıktım yol üstünde bi yere uğrayıp 2-8 arası dolaştık bu şekilde ceza yazılır mı ?

Hiç bir aşının yüzde yüz koruyuculuğu yoktur ancak vücut o virüsle ne kadar sık karşılaşırsa bağışıklık da o derece artar diye cevaplamıştı benim doktorum. Ben ilk olarak bexsero yaptırdım çünkü b tipi menenjitin sık görüldüğü yerlere seyahat durumumuz var. 9. ayda bir aksilik çıkmazsa nimenrix yaptıracağım. Menenjit artık yakalanma acısından çok küçük bir risk taşıyor ama yakalarsa çok çok kötü sonucları var. O yüzden ben 3 aylıkken başladım yaptırmaya.

pek sanmıyorum arabada en fazla 3 kişi olmaliymis bundan haberiniz varmi ne kadar dogru acaba bide bu cikti

Bence ceza yazılmaması gerekir ama yine de polisi arayıp sorarsanız daha net bir cevap olur. Mesela benim babam 64 yaş 5 aylik, polis 65 sayılırsın dışarı çıkma diyor. E devlet 64 göründüğü için seyahat izin belgesi vermiyor. En son polisi aradık, ekran çıktısı alıp dışarı çıkabildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…