Canım aynen benim kızım da kilo almıyor ..Yani almamış 7, kiloda kaldı ve gerçekten çok hareketli .Ben de başta kafama çok takiyordum ama artık takmıyorum sağlığı yerinde çok şükür diyorum .Yapısı böyle demekki..Kızlar ben mi az yediriyorum bu çocuğa neden kilo alımı yok?sabah 5te birde 8 de emzirme 11gibi 120cc mama sonra emzirip uyutma uyanınca sebze püresi yada çorba sonra emzirme uyandıktan sonra yoğurt yada meyve püresi emzirme akşam 9da 120cc mama bu şekilde besliyorum yani iki kez formül süt iki kez ek gıda diğerleri emzirme ama hiç kilo almamış üç haftada?emzirmelerim karışık ne zaman isterse bazı akşamlar uyumadan önce muhallebi de veriyorum formül süt yerine.
Canım bnmkiyle seninki aynı zaten ikiside aynı kiloda bnmkide 7 de kaldı ya takmim diyorum ama cnm olmuyoki. Kesinlikle sağlık önemli çok haklısın bak yanağındaki kızarıklıklara daha çok üzülüyorum şuanCanım aynen benim kızım da kilo almıyor ..Yani almamış 7, kiloda kaldı ve gerçekten çok hareketli .Ben de başta kafama çok takiyordum ama artık takmıyorum sağlığı yerinde çok şükür diyorum .Yapısı böyle demekki..
Hiç yapmazdım ilk defa yaptım hemen tahriş oldu inş iltihaplanmazderiyi geriye ittirmek iltihabada neden olabilir dikkatli ol canim
Cis yapti banyoda sanki delik kırmızı gibi geldi bir anda ittirdim bişey mi var diye normaldiNe yapılabilir bi fikrim yok da,deriyi neden geri ittirdin ben onu merak ettim?
deriyi geriye ittirmek iltihabada neden olabilir dikkatli ol canim
bizim doktorda temizleme demisti kendini temizlermis orası bende bi kac kere temizledim baktim tahriş oluyo yapmadim bidaha .Ben sünnet ettirmeden önce aile hekimimiz deriyi geriye çekip pipiyi baya bi dışarı çıkarmıştı muayenede. Minikcik top gibi bi şey çıkmıştı,boncuk gibi, temizledi onu. Günde bir defa pipiyi geriye itip temizlemen lazım.yoksa mikrop kapar demişti
Oda çok sıcak ben senin giydirdiğin gibi giydiriyorum odamız 22 dereceKızlar Uzay geceleri çok terliyor. Ense kısmı ve boynu su gibi oluyor. Bazen 2 defa üst değiştiriyorum uykusunda. Oda 26,5 derece. ip askılı çıtçıtlı badi, tişört, uzun pijama altı giydiriyorum. Beline kadar incecik penye pike örtüyorum. Çok mu sizce?
Bi yerlere çok sürtüyo yüzünü daha çok kaşımak için cnm yastığa falan çok sürtüyo nasıl engel olucam ki
Cnm bunu dün bi arkadaşım da söylemişti hatta yarın vereyim bi dene dedi eşimi göndericem bugün getirsin de bi deneyeym bakalım inş geçirir çok saollDiclecim şu kremi hiç denedin mi bilmiyorum ama kullananlar mucize diyor buna.
Coresatin Fungicidal Barrier Cream Panthenol Pembe Kavanoz Cilt Bakım Kremi 30 G 8699291100715 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Coresatin Fungicidal Barrier Cream Panthenol Pembe Kavanoz Cilt Bakım Kremi 30 G 8699291100715 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Ben tek doz bir yaşından sonra yaptırmayı düşünüyorumYa hanimlar ben bu menengigok aşisi konusunda kararsızım, acaba tek doz 1 yaştan sonra mi uygulasak yoksa 2 ,3 doz seklinde mi olsa,zaten 13 aylik olana kadar zaten karantinada sayiliriz yazin evdeyiz kasima kadar da yine pek disari çıkılmaz Corona dolayisiyla zaten kalabalık yerlerde olmayacağız acaba 13 aylikken mi yaptirsak?Arastirdim bazi doktorlar bebk bağışıklığı henüz oluşmadan yapmasanız daha iyi olur diyor,kucuk olduklari icin hatirlatma dozları yapiliyor 2 3 doz şeklinde,bana bir yardimci olun hem sizin karar vermenize de yardimci olur
Ben de 1 yaşından sonra tek doz yaptıracağım.Ya hanimlar ben bu menengigok aşisi konusunda kararsızım, acaba tek doz 1 yaştan sonra mi uygulasak yoksa 2 ,3 doz seklinde mi olsa,zaten 13 aylik olana kadar zaten karantinada sayiliriz yazin evdeyiz kasima kadar da yine pek disari çıkılmaz Corona dolayisiyla zaten kalabalık yerlerde olmayacağız acaba 13 aylikken mi yaptirsak?Arastirdim bazi doktorlar bebk bağışıklığı henüz oluşmadan yapmasanız daha iyi olur diyor,kucuk olduklari icin hatirlatma dozları yapiliyor 2 3 doz şeklinde,bana bir yardimci olun hem sizin karar vermenize de yardimci olur
Ben tek doz bir yaşından sonra yaptırmayı düşünüyorum
Doktorunuzdan bu şekilde mi öneri aldiniz?Ben de 1 yaşından sonra tek doz yaptıracağım.
Canım benim kızım da atopik dermatit var .Yanak ve kulak altında kızarıklıklar olmuştu 2 aylıkken.Doktora götürmüştüm .Mustelanin kremini verdi.Teni hassas.O yüzden dedi.Alerjik bünyesi varmış .Krem baya iyi geliyor bize.Sen de canını sıkma .Daha büyük dertlerini göstermesin Allah.Canım bnmkiyle seninki aynı zaten ikiside aynı kiloda bnmkide 7 de kaldı ya takmim diyorum ama cnm olmuyoki. Kesinlikle sağlık önemli çok haklısın bak yanağındaki kızarıklıklara daha çok üzülüyorum şuan
Ben tek doz yaptırmayı düşünüyorum.Yaşından sonra.Ya hanimlar ben bu menengigok aşisi konusunda kararsızım, acaba tek doz 1 yaştan sonra mi uygulasak yoksa 2 ,3 doz seklinde mi olsa,zaten 13 aylik olana kadar zaten karantinada sayiliriz yazin evdeyiz kasima kadar da yine pek disari çıkılmaz Corona dolayisiyla zaten kalabalık yerlerde olmayacağız acaba 13 aylikken mi yaptirsak?Arastirdim bazi doktorlar bebk bağışıklığı henüz oluşmadan yapmasanız daha iyi olur diyor,kucuk olduklari icin hatirlatma dozları yapiliyor 2 3 doz şeklinde,bana bir yardimci olun hem sizin karar vermenize de yardimci olur
Evet doktorumla konuştum. O şekilde yapabileceğimizi söyledi.Doktorunuzdan bu şekilde mi öneri aldiniz?
Ya hanimlar ben bu menengigok aşisi konusunda kararsızım, acaba tek doz 1 yaştan sonra mi uygulasak yoksa 2 ,3 doz seklinde mi olsa,zaten 13 aylik olana kadar zaten karantinada sayiliriz yazin evdeyiz kasima kadar da yine pek disari çıkılmaz Corona dolayisiyla zaten kalabalık yerlerde olmayacağız acaba 13 aylikken mi yaptirsak?Arastirdim bazi doktorlar bebk bağışıklığı henüz oluşmadan yapmasanız daha iyi olur diyor,kucuk olduklari icin hatirlatma dozları yapiliyor 2 3 doz şeklinde,bana bir yardimci olun hem sizin karar vermenize de yardimci olur
pek sanmıyorum arabada en fazla 3 kişi olmaliymis bundan haberiniz varmi ne kadar dogru acaba bide bu ciktiMerhaba arkadaşlar birşey soracağım..18 yaş altı ailesiyle seyahat edebiliyor , çarşamba ve cuma 2-8 arası dışarı da çıkılıyor bunlar belli.sorum şu..örneğin Cuma günü yola çıktım yol üstünde bi yere uğrayıp 2-8 arası dolaştık bu şekilde ceza yazılır mı ?
Merhaba arkadaşlar birşey soracağım..18 yaş altı ailesiyle seyahat edebiliyor , çarşamba ve cuma 2-8 arası dışarı da çıkılıyor bunlar belli.sorum şu..örneğin Cuma günü yola çıktım yol üstünde bi yere uğrayıp 2-8 arası dolaştık bu şekilde ceza yazılır mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?