2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bilemedim şimdi ittirme diyen doktorlar da cmvar bu ay iyi bir doktor var burda muayene pahalı biraz ama çok ilgili ona götüreceğim artik

Evet risklerini biliyorum da zamanlaması konusunda emin olamadim,teşekkür ederim

Ben o çıkış gunleri yürüme mesafesi ile sınırlı diye biliyorum.ikamet adresine yakın olman lazim.Ama siz yine de araştırın.

Canım peki alerjik durumu yedikleriyle alakalı mı acaba diyorum bu çocuğa bişey mi dokunuyorda ben mi anlamıyorum bende mustelanın kremini aldım iki gündür kullanıyorum henüz bi azalma yok

Canım peki alerjik durumu yedikleriyle alakalı mı acaba diyorum bu çocuğa bişey mi dokunuyorda ben mi anlamıyorum bende mustelanın kremini aldım iki gündür kullanıyorum henüz bi azalma yok
Olabilir canım .Doktoru bana ek gıdaya geçtiğinizde çok dikkat et.Cok yavaş ilerlemen lazım bünyesi hassas demişti o kirmiziliklara dayanarak ..

Kızlar ek gıda işi nasıl gidiyor? Neler verdiniz bebişlere neleri sevdiler neleri sevmediler paylaşalım mı?
Ben bir iki sebze bir iki meyve bir de lor peyniri verdim. Muz alerji yaptı. Elmayı pek sevmedi. Sütümü kattığım patates püresi ve avokado püresi en iyi yedikleri oldu. Diğerleri eh işte. Bugün kuru kayısıyı yumuşatıp ezip verdim. Onu da sevdi. Şimdi az bi yoğurt vermek istiyorum Ama aynı gün iki yeni besin olur mu? Daha pekmez yumurta filan vermedim. Arada eline de çeşitli sebzeler veriyorum. Blw yapmak istedim ama sadece blw gitmeye içim elvermedi. Boğazından aşağı bir şeylerin indiğine emin olamadım annelik herhalde . Belki 8. Ayda filan tamamen blw ye geçerim. Sizde durumlar nasıl?? Bi de bu ara bi aşırı tatlı geliyor bana. Mimikler iyice arttı. Kendince bi oyunlar bi şakalar

Bizim iştah tavan ek gıdada. Bu sabah yoğurt yedi, öğleden sonra çok az sebze çorbası verdim. Taze fasulye, kabak ve havuctan yapmıştım et suyuyla. Az öncede muz-armut-avokado ezdim 1 kaşıkda ondan verdim. Bıraksam yiyecek tabak tabak ama azıcık azıcık veriyorum. Anne sütü ağırlıklı gidiyoruz. Bu aralar anneye düşkünlük arttı bizde :) ne yapsam gülüyor. Hatta eşim yapıyor aynılarını ama ona gülmüyor. Gittikçe daha sevimli oluyorlar

Biz 5 aylikken basladigimiz icin cogu seyi tattirdim o yuzden artik kahvalti falan veriyorum ama günde 1 öğün olacak sekilde. Mesela bugun kahvalti verdim yarin meyveli yogurt ertesi gun sebze sonra yine yogurt sonra tekrar kahvalti.. bu sekilde ilerliyorum 2 haftadir. Oncesinde gunde 2 öğün veriyordum beni az emmeye baslayinca cok korktum hemen 1 öğünü iptal ettim bu sekilde sorunsuz ilerliyoruz simdilik.. ben eline bisey vermeye korkuyorum açıkçası hic denemedim o yuzden. Meyve filesine koyuyorum onunla oyalaniyor sinirlenmezse bizimde kabizlik sorunumuz var en son carsamba yapmıştı mesela kakasini hala gelen giden yok bol bol gaz cikariyor yaptiginda kati da yapmiyor aslinda ama hala bagirsaklari alisamadi sanirim.. büyüdü iyice kucaga gelmeye falan alıştı uzaktaysam kollarini uzatiyor kucagimdaysa yüzünü bana döndürüp ellerini boynuma dogru atmaya calisiyor

3 öğün verdin yani masallah Uzay a bizimkinin karni 2 öğünle baya doyuyordu ki beni cok az emmeye baslamisti (gunduzleri) ben napiyorum dedim hemen tek öğüne indirdim suan eskisi gibi emiyo şükür.. birde ben porsiyonlari da fazla veriyormusum sanirim simdi günde 1 cay bardagi ek gida fazlasi yok

Kızlar bu arada dün selim yurutecini tutup 6 7 saniye kendi ayaklarinin ustunde durdu sonradan bunun zararli olabileceğini okudum tekrar ettirmedim tabiii..

3 öğün ama toplam 1 çay bardağı anca yapar canım. Hepsi tadımlık gibi oldu. Bakalım heyecanla yarınki kakayi bekliyorum

3 öğün ama toplam 1 çay bardağı anca yapar canım. Hepsi tadımlık gibi oldu. Bakalım heyecanla yarınki kakayi bekliyorum
Yaaa o zaman tamam yer tabii bende tam öğün sandim hepsini afiyet olsun Uzay a insallah kakası da cok bekletmez seni sıkıntısız yapar gider

Seliimmm seni yerim Selim ❤ tipe bak çok tatlı küçük adam. Kalkmış gidiyor
Hem kendi hem ben şaşırdım böyle durabilmesine hic beklemiyordum her bez degisiminden sonra ellerini bilekleriyle beraber kavrayip kendime dogru cekiyorum oyle kalkiyoruz OzgeMeteMoms söylemişti burda bunu egzersiz gibi.. onun faydasi oldugunu düşünüyorum cok seviyo oyle kalkmayi ve bence emeklemeden yürüyecek Selim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…