2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Cok tatli maşallah
Ben de artik karisimlara basladim ben ne tattirsam hepsinde yüzünü ekşitiyorben gunde 1 besin tlya da besin karisimi veriyorim çoğunlukla 2 seferde yiyor.Bugun muhallebi denedim ilk defa kayısılı muhallebi onu da pek begenmedi ay seçecek galiba,korkuyorum aslinda hem begenmiyor hem de yiyordaha kahvaltiya baslamadim peynir yapmam lazim tembelim biraz oyle işte

Sagol canim hepimizin yavrusuna masallah
Benimkide ilk zamanlar herseye yüzünü eksitiyordu su dahil bazen hala yapiyor ama eskisi kadar degil alışıyorlar zamanla biz biraz erken basladik alerji sebebiyle ordan biliyorum

Merhaba ben hatirlayamadim ama sizin alerji sorununuz mi vardi ondan kilo almiyor olabilir bebeginiz
Merhaba dr umuz alerjik demedi ama bazı alerjik belirtiler vargenelde çocuk dr ları alerji üstünde durmaz geçiştirirmiş o yüzden bi alerji uzmanına götürmek istiyoruz hiç bir bilgim yok alerjik bebekler üzerine

Benim doktor iki tipini de yaptırıyor ama 1 yaş sonrasına tek doz şeklinde canm

Çok sevindim canım maşallah, umarım bozulmaz. Yavaş yavaş düzene girecekler kasım tontikleri ❤
Tabii ki öyle kalmadı... kucağımda gezdirerek uyuttum ondan sonraki günlerde artık belim kollarım kopuyor. Bugün ayağımda sallayarak uyuttum.. hafif hafif salladım. Çok rahatlattı.

Goturun alerji uzmanina,iciniz rahatlar en azindan

Kızım da aynısı ya nedendir bilmem muza falanda burun kıvırıyor inşallah Yemek seçmez anne sütünden sonra Herşey tatsız geliyor sanırım

Benim kızım muza ve seftaliye bayılıyor .Karpuz suyu veriyorum bir de onu da iştahla içiyor .Yoğurt sevmiyor .Ne kadar tatlı olursa olsun yüzünü eksitti .Yemeyi reddetti hep.
Ben her sabah kahvaltı yaptırıyorum .Yumurta sarısı,lor peyniri ve pekmez veriyorum .Akşama doğru da meyve püresi veriyorum.Bazen çorba veriyorum o zaman meyve vermiyorum fazla olmasın diye .Zaten hepsini tadımlık veriyorum .Şunu fark ettim.Yaninda ben de yersem daha iştahlı yiyor kizlar .Bugün kahvaltıda yanıma oturttum.Ben de yedim ona da verdim.Ben ne zaman yemeğe başlasam ağladı ve sabirsizlandi yemek için .Hiç böyle iştahlı gormemistim maşallah..

biz de yoğurda mesafeliyiz hala 1-2 tatlı kaşığından fazla yemiyor.Bugün BizDe aynısın yaşadık kahvaltı yaparken mama sandalyesine koyduk normalde kahvaltı öğünü vermiyorum daha ama bugün yemek için ağladı resmen ağzını açıp kapıyor biz yerken bende yarım yumurta sarısı verdim Maşallah güzel yedi :) birlikte yiyin diyorlar zaten bunu alışkanlık haline getirmek gerek

Kızlar bnm kızda öyle yaaa biz yerken bildiğin çiğneme hareketi yapıyo ağzıyla bizim yediklerimizi istiyo çok üzülüyorum o haline ben ağzıma götürürken o kendi ağzını açıyo kıyamadığımbende öğünlerini genellkle biz sofradayken veriyorum ucundan yumurta sarısı onu yutunca lor peynir falan ama karışım yapmadım hiç

Ben sofrada birlikte yiyemiyorum henüz maalesef. Kaşıkla yerken iki lokma arasında beklemek gerektiğini anlamadı hâlâ meme gibi ağzına sürekli yiyecek gelsin istiyor. Kaşığı kendi ağzıma götürürsem kızıp bağırıyor. Sadece ona yedirebiliyorum o yüzden. Sonra babası oyalarken yiyorum ben.

Uzay yaaaaa yerim onu

Destekle bastirmakta mi zararli ? Yani agirliginin cogu bende olacak sekilde
Bana doktor kollarindan tutarak yere bastirin ayakta dedi yere basmanin nasil oldugunu anlasin ,bacaklari da güclensin dedi, tabi uzun sure degil ara ara beşer dakika ya da daha az,benimki çok yere oyle ayakta bastirinca çok heyecanlanıyor hemen güluyoretrafa o acidan bakmak da bence başka deneyim onlar için hatta refleks olarak adim atıyor bilincli degil tabi farkinda bile degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…