2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bizde oyle destek vererek bastiriyoruz aynen icim rahatladi doktor dedigine gore sorun yok benimkide buyuk bisey basarmis gibi etrafindaki insanlarin yuzune bakiyor hemen "bakin ben ayaga kalktim" der gibi suratini yedigim evet evet adimda atiyor yurutunce

Yok zararlı değildir zannetmiyorum ama ben erken diye düşündüm annemler yorma çocuğu zamanı gelince basar diyorlar hani bacakları ağrır mı vs diye
Ağırlığını sen ustlenerek bastir bence hafiften, heyecanlanip mutlu olacaktir

Lor peynirini kendin mi yapıyorsun canım? Bi de pekmezi nasıl veriyorsun?

Kendim yapmadım.Guvenilir bir yerden aliyoruz.Veriyorum ben .Çok seviyor kızım.Pekmezi de yine doğal pekmez veriyorum canım kaşığın ucuyla sade şekilde...
Peki verdiğin herşeyi tek olarak 3 gün tattırdın mı? Sebzeleri tadım yaptırdım ben ama böyle kahvaltılıklarda 2 şer versem sorun olur mu acaba diye düşünüyorum

Peki verdiğin herşeyi tek olarak 3 gün tattırdın mı? Sebzeleri tadım yaptırdım ben ama böyle kahvaltılıklarda 2 şer versem sorun olur mu acaba diye düşünüyorum
Hayır canım yapmadım hiç .Başta hepsini karıştırarak verdim ama öyle sevmedi.Sonra tek tek verdim.

Kızlar benim miniğim de artık biz sofradayken bişeyler yemek istiyor. Bugün ona yiyecek hazırlamamıştım biz yerken öyle istekli duruyordu ki boğazımdan geçmedi:) meyve filesine kayısı koyup verdim

Mete öğlen saat 1den beri hiç uyumadı.Hâlâ uyanık.İlk kez böyle oldu.Uyumak istemiyor,huzursuz da değil.Yatırınca ağlıyor,sinirlenip bağırıyor.Napicam bilmiyorum.Nerdeyse 12 saattir uyanık

Maşallah ona ❤
Evet ,ben her yerden kaldırışımda öyle kaldırıyorum ve artık yere çok kuvvetli basıyor.Bacak kasları gelişiyor haliyle.

Mete öğlen saat 1den beri hiç uyumadı.Hâlâ uyanık.İlk kez böyle oldu.Uyumak istemiyor,huzursuz da değil.Yatırınca ağlıyor,sinirlenip bağırıyor.Napicam bilmiyorum.Nerdeyse 12 saattir uyanık
Ya biz de her gece 10'dan sonra uyanir bu saat olmus uyumuyor agrisi yok eminim uyanmak istiyor ve cok inatçi artik cok yoruldum bir yerlerde hata yapiyoruz herhaldesurekli sallanmak kucak istiyor cok yoruluyorum psikolojik ve fiziksel olarak,gelisimi,buyumesi için uyumak da beslenmek kadar onemli ,buyume hormonu bu saatlerde salgilaniyor ve biz bu aralikta hep uyanigiz

İki ileri bir geri. Yoruldum valla. Bizim minik de bu gece uykusuz. Saat İkiye on kala bi uyandı tam uyandı. Ne yaptıysam uyumadı. Emzir emzir göğüslerim acıdı. Kaka da yaptı gece gece En son kucağımda sallaya gezdire uyuttum yerine koydum. Su içtim bi geldim uyanmış. Uyku arkadaşıyla oynuyor. Saat dört oldu hiç uyuyacak gibi de değil. Kendini çok bitkin hissediyorum. Kalkıp beşikten alacak sallayacak emzirecek enerjim kalmadı.

Aynı benim yaşadıklarım uyumak istemiyor uyudu diyorum pat açıyor gozlerini,uyku arkadasi yyla oynuyor dediginiz gibi, dun bir ara nerdeyse sinir krizi gecirecektim,sabahlari vücudumun agrisina uyanıyorum,ya bie de kilolu bebek kollarım agrimiş şekilde uyaniyorumve korkarım 8. 9. Aylar da hep ayni ,oyle okuyorum forumlarda, ilk oglumdan hatirkiyorum memeyi kesene kadar rahat edemedim,2 yaşına kadar emzirdim ve saat basi kalkardi memeye ,memeyi kestim uykusu 3 gune düzelmişti, Allah sabir versin bize

bu gece bizimkide uyumadi 6da uyandik hatta dun aksamda 7den 10a kadsr surekli ağladı kolik gunlerine döndük benimkide uyanip beşiğini tirnaklayip ses cikariyo bide bagiriyo a a a diye

bu gece bizimkide uyumadi 6da uyandik hatta dun aksamda 7den 10a kadsr surekli ağladı kolik gunlerine döndük benimkide uyanip beşiğini tirnaklayip ses cikariyo bide bagiriyo a a a diye
Bir de o var sanki gece uyumuslar gibi sabah 6'da cin gibiler. Kaasim bebeleri isyana başladı galiba,toplu mu hareket ediyorlar ne

Bence hiç sıkıntı yapmayın. Geçenlerde oğlumun gün gün davranışlarını not aldığım defteri okuudm da neler yaşamışız neler. Hepsi geçiyor. Mesela ben şu an işe gidiyorum miniğimi evde bıraktım. Keşke yanında olsaydım da uyutmaya çalışsaydım.. O yüzden kendinizi strese sokmayı akışına birakin. Bebeğinizle dilediğinizce zaman geçirin. Biraz daha büyüdüklerinde kucağa bile gelmek istemeyecekler zaten. Kıymetini bilin bu zamanların

Ah benim oğlumda geceleri çok.sık uyanıyor.büyük oğlumda aynıydı kesintisiz hiç uyumazdı.abisine cekmis diyorum.

Vallahi benim ilk oglum 6 yaşinda hâlâ kucagimi istiyor, bir an once ergenlige girse diyorumben gece gündüz fazla fiziksel temas kuruyorum sanirim, dokunmadan,öpmeden, kucaklamadan duramıyorum dolayisiyla da fiziksel temasa alışıyorlarsiz simdi çalısmaya başladığınız için ozluyorsunuz sizi anliyorim çok da haklısınız ama amnelik zor bir süreç gerçekten yani bu gece uyanmalar pek de çabuk geçmiyor tabi her cocuk farklidir.Desteğiniz için çok teşekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…