2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ah benim oğlumda geceleri çok.sık uyanıyor.büyük oğlumda aynıydı kesintisiz hiç uyumazdı.abisine cekmis diyorum.
Benim ikinci oglum da ayni agabeyi ,o da gece kuşuydu ama bizim tarzimizla mı ilgili galiba?Saglikli olsunlar dabvarsın biraz şikayet edelim1

Yaşıyorum aynı şeyleri canım, en geç bir kaç gece sonra uyur bencw güzelce. Gece de kaka yapmış demek ki bi çalışma varmış vücudunda. Ah gece uykuları bi düzdne girse hayatımız çok güzel olacak.

Mete öğlen saat 1den beri hiç uyumadı.Hâlâ uyanık.İlk kez böyle oldu.Uyumak istemiyor,huzursuz da değil.Yatırınca ağlıyor,sinirlenip bağırıyor.Napicam bilmiyorum.Nerdeyse 12 saattir uyanık
Uykusu var gibi mi oluyor? Benim bebe öyle olunca işte kucakta gezdir gezdir uyutuyordum. Ama uyku belirtisş gösterirsentabiii. Uykusu yoksa napaan uyumaz kendini de yorma. Atak döneminde mi ki?

Herkes uykusuz yine. Bizim atak bittiği gibi uyku normale döndü , 10 dakikada uyuyor yine de bu sabah 4de uyandı babası da ben de zombi gibiyiz. Burda 3.30 gibi hava aydınlanmaya başlıyor artik, 4de baya gündüz oluyor. Çocuğun biyolojik saati gitti sanırım. Dün gece o uyudu ben uyuyamadım. Uyuyamadıkça sarılıp öptüm, nasıl kızıyor uykuda sıpa. Alt kattaki komşumun 4 yaşında kızı var, o da 4de uyandı, karnım ağrıyor diye bağırıyordu sabah. 4 aylik ya da 4 yaş farketmiyor hepsi aynı sanırım.
lucina06 kime bıraktın canım kuzuyu? Hayırlı olsun başlamışsın işe. Zor dimi alışmak.

Uykusu var gibi mi oluyor? Benim bebe öyle olunca işte kucakta gezdir gezdir uyutuyordum. Ama uyku belirtisş gösterirsentabiii. Uykusu yoksa napaan uyumaz kendini de yorma. Atak döneminde mi ki?
Hayır uyku emaresi yoktu hiç.
Evet 14 günlük atağın bugün 1.günü ve bu hafta fırtınalı görünüyor.

Kızlar Youtube da doktor Osman GÖNÜLAL varya onun yaşamın 6. Ayı videosunu izlediniz mi ? Çilek ve yumurtanın beyazını verebilirsiniz diyor

kızlar 3 gündür muz vermiştim kızıma ilk defa kaka da problem yaşıyoruz ya iki gündür bir bilye kadar kaka yapıyor zeytinyağ verdim ama fayda etmedi burda bir arkadaş kuru kayısılı bir tarif vermişti suya mı basıyorduk ?

Haşlayıp ezerek verebilirsin.

Uzay kabız olunca ben iki kayısıyı az suda biraz haşlayıp suyuyla beraber yedirdim, ise5yaramisti canım. Muzu da hep armutla karıştırıp veriyorum nolur nolmaz djye

Bir de o var sanki gece uyumuslar gibi sabah 6'da cin gibiler. Kaasim bebeleri isyana başladı galiba,toplu mu hareket ediyorlar ne
evet canim valla ben tükenmek üzereyim yine mide rahatsızlığım var uyumayinca daha kötü oluuorum bu kiz beni öldürecek sonunda

evet canim valla ben tükenmek üzereyim yine mide rahatsızlığım var uyumayinca daha kötü oluuorum bu kiz beni öldürecek sonunda
Geçmiş olsun geçecek inşallah hepsi,en azindsn lasim.bebeklerinin hepsi boyleymis bu donemden 15 gun once 15 gun sonra mutlaka gecmiş,mutlaka geçecek biliyoruz ,tek tesellimiz bu

Benim ikinci oglum da ayni agabeyi ,o da gece kuşuydu ama bizim tarzimizla mı ilgili galiba?Saglikli olsunlar dabvarsın biraz şikayet edelim1
Sabaha kadar deliksiz uyuyan bebeklere hayranım diş çıkarma dönemi de eklenince iki yıl kadar geceleri deliksiz uyku yok sanırım.buna da şükür dediginiz gibi sağlıklı olsunlar da gece kalkmalarına razıyım.

Kuru kayısı ve kuru erik haşlayıp verebilirsiniz.birdr muzu verirken çekirdekli kısmını vermeyin kabiz yapan kismi orasiymis

Babamız bakıyor canım. Benim eşim gece çalıştığı için gündüz evde. Yapabilirsek o bakacak. Normalde her şey güzelmiş de uykusu gelince mızmızlanmış baya. Annem ve ben dışında kimsede uyumuyor benim bıdık. Onu da çözebilirsek gidecek gibi. Bende durumlar da işte kalbim,aklim evde kaldı. Uyandı mı sütünü içti mi ağladı mı vs vs. Bakalım nasıl olacak bu hafta deneyeceğiz. Çok özlemişim ama eve gelince nasıl sarildik kuzumla☺

Yaa özlersin tabi özlenmez mi hiç baba bakıyorsa süper, alisir ikiside 1 haftaya. Bir aksilik çıkmazsa bizim de öyle olacak ben başlayınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…