2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki komando Kollarından destek alıp sürünüyor.Bide yürütecle odanın bir ucundan bir ucuna,kendini ittire ittire gidiyor.Yürütecle tanısalı birkaç gün oldu ama,bu anı bekliyormuş sanki.

Bu sabah bizde yaptık bunu yaa çok tatlı. Kendisi de gülüyor süründükçe.
Geri geri sürünüyor, elleriyle yerden destek alıp geriye doğru ittiriyor kendisini, koca popişi yer çekimini yenip havaya kalkamadı daha.

Benim kızım 11 yaşında.Bir kere bile bilmem 8 de uyansin.Kurulu saat gibi 7de ayakta.7.sınıfa geçti mesela,sabah ben onu değil o beni uyandırır okula gitmek için.3-4 yaslarindayken hele 5 te uyanirdi.Hadi bak sabah olmuş derdi bana Ben çoook uykusuz kaldım.Bazı şeyler biyolojik galiba.

1-2 hafta geri sonra ileri hareket ediyorlar.Hahah Özge öyleydi,o popo yerden kalkmazdi

Aslinda bebek nasil.muyluysa oyle olmali ama iste sabah erken kalktigi icin sanki uykusunu alamiyir gibi geliyor saglikli ve mutlu olsunlar da zamanla duzelir hepsi
Aynen öyle ben uykuya hic takılmıyorum artık ne zaman uykusu gelirse uyuyo uyanıyo. Ama uyanık kaldığında keyfi yerinde olsun yeter benim kızım ilgilenirsem keyfi yerinde sürekli onla oynamam kucağımda gezdirmem sevmem lazım yoksa keyifsiz bal kızım benim evde bi yardımcı lazım o işleri yemegi yapcak bende hep Aylayla ilgilencem

Masallah Uzaya. Sen cocugun popisine laf söyleyip duruyorsun ama annesi herseyi de gayet hızlı yapıyo Ayla nın koca popişi yok ama hic sürünmeye bile çalışmıyor aslında cok hareketli çabuk sürünür demiştin ama hic çabası yok bende biran önce sürünsün emeklesin hatta yürüsün istiyorum kendi kendini oyalar peşimde dolanır belki diye

Kızlar ben lor peyniri yapmıştım şimdi bitmek üzere az kaldı. Yeniden peynir yapıcam ama lor gibi değil de labne gibi krem peynir gibi yapmak istiyorum. Loru yedirirken zorlandım biraz pütürlü olduğu için.

Kızlar ben lor peyniri yapmıştım şimdi bitmek üzere az kaldı. Yeniden peynir yapıcam ama lor gibi değil de labne gibi krem peynir gibi yapmak istiyorum. Loru yedirirken zorlandım biraz pütürlü olduğu için.
Canım sen gene lor yap,sonra içine peynir altı suyu ve biraz zeytinyağı ekle,blendirdan geçir.Mis gibi labne oluyor.Hem basit hem lezzetli

1-2 hafta geri sonra ileri hareket ediyorlar.Hahah Özge öyleydi,o popo yerden kalkmazdi

Hadi inşallah, kıpırdasın biraz taşıyamıyorum artık. Ben de onun peşinde kilo veririm çok tatlı oluyormuş ana

Popisini yerim ben onun Ayla birden emekleyecek bak göreceksin. Sürünmeden halledecek o cimcime

Benim de öyle gercekten,Corona'nin bir iyi yani eşim ve ben evdeyiz çunku ikimiz de lise ögretmeniyz ama online dersler oluyor pek bir farki yok yine de güzel iki kişiyiz idare ediyoruz tabi ağabeyimizin payı da buyuk kardeşine kitap okuyor ,kendi oynuyor kardesi ilgiyle onu izliyor onun oyuncaklarını kemiriyorama yaninda olacağım diz dize oturuyoruz donuyor eliyle bana dokunuyor yüzüme saçıma yani kontrol ediyor illa dokunacak bu arada babasının peşinden de acayip agliyor acaba diyorum annesini o mu zannediyor

Ben cslistigim icin erken yatup erken kalkmasi işime geliyor cunkü akşam işten geldigimde benimle birlikte 11 12'lere kadar oturusa tum gun psikolojik ve fiziksel ,zihinsel yorgunlugumu atabilecegim saat dilimi kalmiyor aksama kadar ayakta ders anlat,soru çöz ,genç psikolojisini idare et,cok yorgun dusuyorum uyusun ben de 1 saat çay uceyim kitap okuyayim sakinleşeyim zaten hemen uyuyorum yoksa dinlenemiyorum hem onun büyümesi icin boylesi daha saglikli .Büyuk oglumda basarmistim akşam 9'da uyurdu hem de hiç zorlanmadi 2 yasindan sonra biyolojok ritmi oturmuştu umarim bunda da başaririm

Ay inşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum

Babası evde oldugu icin alışmış benimki de babasının gitmesine alıştı hiç sesini cıkarmıyo babası gidince ama ben gidince anında ağlıyo Ama babası gelince işten acayip seviniyo heyecanlanıyo bide eşim pazar günü evdeyken cok zor uyuyo yanında durmak istiyo o yokken daha kolay uyuyo. Benimkide bana ya dokunacak ya da görecek yerde bazen oyun oynuyo kısa bi süre gözü o zaman bile hep bende

Kızlar Uzay bana "aye" diyor başka yere baktigim zaman aye diye sesleniyor ben ona dönüp bakana kadar. Başka odadaysam yine aynı şekilde çağırıyor, uyanınca yanında değilsem aye diye bağırıyor ❤ babasına öyle seslenmiyor denedik. Ağzını yediğim adımı aye koydu

Bnmde adım mamme mammeee anca baktığımda yada odada değilsem geldiğimde susuyor kollarını uzatıyor nerde kaldın hadi gel al beni bakışlarıyla

Yahu çok tatlılar insan 8-10 tane olsun diyor bazen. Sonra aynaya bakıyorum ve kendime geliyorum
Doğduğu zamanlar çektiğim fotolarına bakıyorum mini mini derisi kırışmış ayakları görüyorum ne ara büyüdü diyorum o ilk zamanlarki halini özlüyorum diyorum Dicle sen bi tane daha yapacan sanki sonra yok kız delirdin galiba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…