2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ahahah totosunu yerim yaa direk yürümeye başlar o da belki annesi

Ek gidaya geçince suyun yerini tutmuyor maalesef taadim baslayinca su da veril
Tesekkürler canım ❤ Seninde üçüncü kız olur inşallah dene Bidaha şansını
Aman aman yok Allah olmayanlara da versin ben o kadar sabirli biri degilim,Allah iki yavruma saglik versin yeter. ben ikisne de kiz olsun diye odaklandim olmadi cok istiyordum eminim 3.yapsam o da erkek olur o kadar umutsuzum,yine de sag ol

Amin canım insallah. Bende bidaha doğurmam diyorm da ablam falan bikaç seneye unutursun bu günleri dogurursun bende öyle diyodum önce diyo ama cocuk bakmak büyük sorumluluk öyle uzaktan görüldüğü gibi değilmiş

U UzayDeniz Filiz meme uçların iyileşti mi?Benim sol taraf sızlıyor.Feci ısırdı bugün.Lansinoh,bepanthol,hametan var evde bide trosyd var.Ne sürsem?

canim benim kizda bu ay almadı hiç yemesi azaldi hareketleri çoğaldı ondandir korkma.

Eki Görüntüle 2646889 Eki Görüntüle 2646890 Buda benim yoğurtlu kızım Dişlerini de göstermiş cimcimem
Canım yanlış anlamazsan bişey dicem.Bilmiyorum orda hava nasıl ama burda başımızdan duman çıkacak nerdeyse.Sadece çıtçıtlı giydiriyorum ben oğluma.
Benim kız çok huzursuz diyorsun ya,acaba sicakliyor olabilir mi?Uzun kollu giydirmissin,dikkatimi çekti.Soy istersen bi rahatlasin.Anneler bebeklerinin üşümediğine zor ikna olurlar kızımdan biliyorum.

Yok canım niye yanlış anlayım banyo yaptırdım altında askılı cıtcıtlı var sadece tulum giydirdim oda baya ince kalın değil bikaç saat sonra tekrar tişört giydirdim zaten bende artık tişört giydiriyorum da bizim bura daha bikaç gündür ısındı soğuktu şimdide bi bakıyorsun yagmur yapıyo rüzgar cıkıyo bi bakıyorsun cok sıcak bu sene havalardan da bişey anlamadık insan ne giydireceğini şaşırıyo

U UzayDeniz Filiz meme uçların iyileşti mi?Benim sol taraf sızlıyor.Feci ısırdı bugün.Lansinoh,bepanthol,hametan var evde bide trosyd var.Ne sürsem?

Canım sol tam iyileşmedi, ara ara kanıyor. Sağ iyileşti. Ben zeytinyağı sürdüm iyi geldi, bir kaç defa da la roche posay var evde, çok kuru ciltler için. O çok toparladı. Tam çözümü yok bence

Merhabalar canım bende aynı sorun var dünden beri 10tane içtim ikişer tane bir günde 6tane banada çok geldi kadın doğum dok.sordum sakin içme dedi Bir diğeri iç dedi Bir diğeri annenin hayatı dudumuna göre dedi ne yapicam anlamadım sen ne yaptin

Gecmis olsun canim. Oglusum 4. Ay kontrolunde de kulaginda biraz enfeksiyon var demisti. Ilac icin kucuk henuz bol bol emzir demisti. Bebekler artik 7 aylik oldular dr kullan dediyse korkma kullan. Insallah gecer en yakin zamanda.

Gecmis olsun canim. Oglusum 4. Ay kontrolunde de kulaginda biraz enfeksiyon var demisti. Ilac icin kucuk henuz bol bol emzir demisti. Bebekler artik 7 aylik oldular dr kullan dediyse korkma kullan. Insallah gecer en yakin zamanda.
Benim kız 3 aydan beri emmiyor bıraktı ya bide enfeksiyona daha açık sanırım ona da üzülğyorum emmedi diye hastalanıyor diyorum kullanıyorum ilacını inşallah geçer bugün de sürekli eli kulağındaydı antibyotik se 3 günlük yarına inşallah daha fayda görürüz son günü zaten

10 dakika kadar koyuyorum.Çıkarınca ağlıyor.Erkek bebekler için onermiyorlar aslında yürüteci.Ben de çok sıcak bakmiyordum ama hediye geldi yürüteç.1-2 koyunca hoşuna gitti.Hergün 10 dk.koyuyorum.
Canım hediye gelmiş ama markası ne acaba? Sesli ışıklı bir şeye benziyordu güzeldi. Ben de alacağım da bir sorayim dedim.

Ben böyle durumlarda hemen zeytinyağı sürüyorum. Hem vücut emiyor güzelce hem zararı da yok bir dene istersen canım. Doğumdan sonraki göğüs yaralarımı hemen iyi etmişti doğal zeytinyağı

Bebeğim doğdugundan beri kolikti.Akşam ozellikle 6'dan sonra huysuzlugu artar 9'a10'a kadar aglardı,doğduğundan beri gunduz uykuları cok duzenli ama gece son uykusuna bir türlü dalamazdı ve hâlâ ayni sabah hep ayni saatte 6 -7 arasi cogunlukla 6.15'te kalkar sabah ve ogle uykusuna ćok kolay dalar ve yeterli uyur 3. aksam uykuaunda mizmizlansa da uyur(koliklil saati yaklasiyor ya baslar ufak zorlanma) gecer uykusuna 7 8 gibi geliyoruz uykusu var ama uykyya gecemiyor ayni saatlerde yatiririm cok dikkat ederim duzenine uyku araliklarina kaç saat uyanik kalirsa kalsin aksam 10'u aşmadan derine dalmiyor.8'de uyuyor mes3la 40 dak. Sonra uyaniyir uykusu dağılmasın diye uykuya döndürmeye çalışıyorum uyumak istiyor dalamiyor 2 saati buluyor.Aslinda tuvaleti duzenli, gazini pit pıt yapar ama demek ki yetmiyor ya da kolik günlerinden alişkanlik kaldi ne yaptiysam yok olmuyorbenim aklima gelmeyen sizin aklibiza gelen bir sebebi olabilir mi?

bilmiyorum canım ama benimki de seninkine çok ama çok benzer. Akşam uykuya dalmakta zorlanıyor yavrum. Bazen de sabaha karşı sık uyanıyor memede uyumak istiyor.

Insallah gecmistir canim , kontrole goturecekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…