Ahahah totosunu yerim yaaNerede benim tostos poposunu kaldırınca agliyor çok tembel hep yere yataga koyuyorum hareket etsin diye oturan boğa gibi oturuyor hareket yok basiyor cigligi yerden alinca da bir guluyor ki " Zafer benim" der gibi.Yesin içsin yatsin kucakta olsun.Hep.bunu istiyor.Cok inatci dedigini yaptiriyoe akrep burcu bizimkiler acaba ondan mi
Aayyyyy aayyy gel ye beni diyor ❤
Teşekkür ederiz teyzeleriÇok güzel maşallah
Tesekkürler canım ❤ Seninde üçüncü kız olur inşallah dene Bidaha şansınıYa yerim saçlarini masallah ona kizlarinizin degerinj bilin hanimlar
Ek gidaya geçince suyun yerini tutmuyor maalesef taadim baslayinca su da verilEmzirmek susuzluğunu giderir sanıyordum ben ama öyle olmuyormuş demek ki. Benimki bugün 1 suluk bitirdi ikinciyi yarıladı bile. Yazık kavrulmuş çocuk kaç gündür. Daha öğreniyoruz annesi olur arada diye kendimi avutuyorum
Aman aman yok Allah olmayanlara da versin ben o kadar sabirli biri degilim,Allah iki yavruma saglik versin yeter.Tesekkürler canım ❤ Seninde üçüncü kız olur inşallah dene Bidaha şansını
Amin canım insallah. Bende bidaha doğurmam diyorm da ablam falan bikaç seneye unutursun bu günleri dogurursun bende öyle diyodum önce diyo ama cocuk bakmak büyük sorumluluk öyle uzaktan görüldüğü gibi değilmişEk gidaya geçince suyun yerini tutmuyor maalesef taadim baslayinca su da veril
Aman aman yok Allah olmayanlara da versin ben o kadar sabirli biri degilim,Allah iki yavruma saglik versin yeter.ben ikisne de kiz olsun diye odaklandim olmadi cok istiyordum eminim 3.yapsam o da erkek olur o kadar umutsuzum,yine de sag ol
canim benim kizda bu ay almadı hiç yemesi azaldi hareketleri çoğaldı ondandir korkma.Merhaba arkadaşlar bende kasım annesiyim.Sizlere bir şey sormak istiyorum kızım 26 haziranda tam 7 ayı dolduracak ancak sanki ne boyu uzuyor ne de düzgün kilo alıyor.Geçen ay 8.3 dü, 6. ay 8.8 çıktı ama bugün tartayım dedim yine 8.8,ben boşunamı panikliyorum yoksa bir sorun var mı sizce hiç kilo almamış 2 haftada.kızın popo kısmında ve de ayaklarında morluklar var(mongol lekesi) bu beni tedirgin ediyor acaba gelişimine bu lekelerin etkisi varmıdır diye sorgulayıp duruyorum.Sizin bebeklerinizin gelişimi nasıl,ne yapmalıyım.Özür dileyerek şunu da belirtmeliyimki belkide bu tarz paylaşımlar yaptınız burada ama inanın okuyamıyorum sayfaları bir tane daha 23 aylık çocuğum hiç aman vermiyorlar
Canım yanlış anlamazsan bişey dicem.Bilmiyorum orda hava nasıl ama burda başımızdan duman çıkacak nerdeyse.Sadece çıtçıtlı giydiriyorum ben oğluma.Eki Görüntüle 2646889 Eki Görüntüle 2646890 Buda benim yoğurtlu kızımDişlerini de göstermiş cimcimem
Yok canım niye yanlış anlayım banyo yaptırdım altında askılı cıtcıtlı var sadece tulum giydirdim oda baya ince kalın değil bikaç saat sonra tekrar tişört giydirdim zaten bende artık tişört giydiriyorum da bizim bura daha bikaç gündür ısındı soğuktu şimdide bi bakıyorsun yagmur yapıyo rüzgar cıkıyo bi bakıyorsun cok sıcak bu sene havalardan da bişey anlamadık insan ne giydireceğini şaşırıyoCanım yanlış anlamazsan bişey dicem.Bilmiyorum orda hava nasıl ama burda başımızdan duman çıkacak nerdeyse.Sadece çıtçıtlı giydiriyorum ben oğluma.
Benim kız çok huzursuz diyorsun ya,acaba sicakliyor olabilir mi?Uzun kollu giydirmissin,dikkatimi çekti.Soy istersen bi rahatlasin.Anneler bebeklerinin üşümediğine zor ikna olurlar kızımdan biliyorum.
Merhabalar canım bende aynı sorun var dünden beri 10tane içtim ikişer tane bir günde 6tane banada çok geldi kadın doğum dok.sordum sakin içme dedi Bir diğeri iç dedi Bir diğeri annenin hayatı dudumuna göre dedi ne yapicam anlamadım sen ne yaptinKizlar size iki tane sorum olacak..Tecrubesi ve bilgisi olanlar yazarsa cok sevinirim.
Birincisi: Benim D vitamini degerim dusuk cikti.Referans araligi 10-44 arasi.Benim 7,87 cikti.Bana d vitamini yazdi ama folik asit kullaniyorum.O bitince kullan dedi.Zaten ben folik asiti 9 aydir kullaniyorum.Ve degerim iyi cikmis.Daha folik asitin bitmesine de cok var.Neden ikisini ayni anda kullanma dedi.Ikisini ayni anda kullanan yok mu?Bu eksiklik bir sorun yaratir mi?Kafama gore de gecmek istemiyorum.
Ikinci sorum:Benim tsh im dusuk, t3 ve t4 degerlerim yuksek cikmisti.Hipertiroidi teshisi kondu.Bir dahiliyeci bir de endokrinciyle gorustum.Ikisi de gunde 3 doz propycil icmen lazim dedi.Bugun cok iyi bir endokrinci var dediler .Bir de ona goruneyim dedim.Benden 2 test daha istedi.Anti tpo gibi bir sey.Bana sana bu ilaci kim verdi.Sakin kullanma 1 tane kullan hatta hic kullanma dedi.Kafam allak bullak.Iki doktor kesin kullan dusuk yaparsin diyor.Bu doktor hic kullanma diyor.Kafam allak bullak.Yarin test sonuclarim cikacak.Ona gore kesin bir sey soyleyecek .Ben ilaclarimi kullanmaya devam ediyorum.Dusuk tehlikesini duyunca birakamam.Ama neden oyle soyledi?Kizlar bana fikir verin.Ozellikle bu ilaci kullananlar.
Gecmis olsun canim. Oglusum 4. Ay kontrolunde de kulaginda biraz enfeksiyon var demisti. Ilac icin kucuk henuz bol bol emzir demisti. Bebekler artik 7 aylik oldular dr kullan dediyse korkma kullan. Insallah gecer en yakin zamanda.Kızlar dün size dedim ya umay çok elini kulağına götürüyor yüüzne sürüyor felan diştir diye düşündüm çünkü uykuya geçerken de aşırı ağlıyordu uykusu çok kötüydüfelan içime sinmedi sağlık ocağına götürüo kulağına bi baktıralım birşeu yoksa diştir o zaman ddim. Götürdük doktor enfeksiyon var dedi. İçerş alamdı kapıda muayene etti ama. Antibyotik verdi bende kullanmak istemiyorum diye dedim hocam çok ciddi boyutta mı kullanamdan geçmez mi? Sen bilirsin dedi enfeksşyon var biraz dedi. Ya hastanelere gitmekten korktuğum için götürdmedim başka doktora ama yani umatım boşuna kullanmıyorumdur antibyotiği. Bir de bitamin ve alerji şurubu verdi. Antibyotipe karşı alerji şurubunu verdi. Gündd 3 kere de calpol ver dedi bilmiyorum valla bakalıö inşallah geçer ya kızım elini hiç kulağından çekmiyor yavrum ya
Benim kız 3 aydan beri emmiyor bıraktı ya bide enfeksiyona daha açık sanırım ona da üzülğyorum emmedi diye hastalanıyor diyorumGecmis olsun canim. Oglusum 4. Ay kontrolunde de kulaginda biraz enfeksiyon var demisti. Ilac icin kucuk henuz bol bol emzir demisti. Bebekler artik 7 aylik oldular dr kullan dediyse korkma kullan. Insallah gecer en yakin zamanda.
Canım hediye gelmiş ama markası ne acaba? Sesli ışıklı bir şeye benziyordu güzeldi. Ben de alacağım da bir sorayim dedim.10 dakika kadar koyuyorum.Çıkarınca ağlıyor.Erkek bebekler için onermiyorlar aslında yürüteci.Ben de çok sıcak bakmiyordum ama hediye geldi yürüteç.1-2 koyunca hoşuna gitti.Hergün 10 dk.koyuyorum.
Ben böyle durumlarda hemen zeytinyağı sürüyorum. Hem vücut emiyor güzelce hem zararı da yok bir dene istersen canım. Doğumdan sonraki göğüs yaralarımı hemen iyi etmişti doğal zeytinyağı
Bebeğim doğdugundan beri kolikti.Akşam ozellikle 6'dan sonra huysuzlugu artar 9'a10'a kadar aglardı,doğduğundan beri gunduz uykuları cok duzenli ama gece son uykusuna bir türlü dalamazdı ve hâlâ ayni sabah hep ayni saatte 6 -7 arasi cogunlukla 6.15'te kalkar sabah ve ogle uykusuna ćok kolay dalar ve yeterli uyur 3. aksam uykuaunda mizmizlansa da uyur(koliklil saati yaklasiyor ya baslar ufak zorlanma) gecer uykusuna 7 8 gibi geliyoruz uykusu var ama uykyya gecemiyor ayni saatlerde yatiririm cok dikkat ederim duzenine uyku araliklarina kaç saat uyanik kalirsa kalsin aksam 10'u aşmadan derine dalmiyor.8'de uyuyor mes3la 40 dak. Sonra uyaniyir uykusu dağılmasın diye uykuya döndürmeye çalışıyorum uyumak istiyor dalamiyor 2 saati buluyor.Aslinda tuvaleti duzenli, gazini pit pıt yapar ama demek ki yetmiyor ya da kolik günlerinden alişkanlik kaldi ne yaptiysam yok olmuyorbenim aklima gelmeyen sizin aklibiza gelen bir sebebi olabilir mi?
Sunny baby canım markası.E bebekten almışlar.Evet sesli ve ışıklı.Canım hediye gelmiş ama markası ne acaba? Sesli ışıklı bir şeye benziyordu güzeldi. Ben de alacağım da bir sorayim dedim.
Evet sürdüm canım,sağ ol.Ben böyle durumlarda hemen zeytinyağı sürüyorum. Hem vücut emiyor güzelce hem zararı da yok bir dene istersen canım. Doğumdan sonraki göğüs yaralarımı hemen iyi etmişti doğal zeytinyağı
Insallah gecmistir canim , kontrole goturecekmisin?Benim kız 3 aydan beri emmiyor bıraktı ya bide enfeksiyona daha açık sanırım ona da üzülğyorum emmedi diye hastalanıyor diyorumkullanıyorum ilacını inşallah geçer bugün de sürekli eli kulağındaydı antibyotik se 3 günlük yarına inşallah daha fayda görürüz son günü zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?