2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Belki 8 de uyumak erken geliyodur o yüzden uyanıyıp tekrar uykuya zor dönüyodur biraz 9-9.30 gibi uyutsan nasıl olur acaba 8 de gece uykusuna yatıyo diyince bana cok garip geliyo benimki en erken 10.30 gibi uyuyo genelde de 11 12de uyuyo gece uykusuna. Sabahta en gec 8 de uyanıyo

Denedom uyuyamadigingunler gec yattı,mesela 10'da yatirmayi planliyorum uykuya dalmasi yine 1 saati geciyor,hem bir bebek icin 22 ,23bu saataler çok geç,uyumak da beslenmeke kadar önemli,buyume hormanu saten 10 dsn sonr Salgilaniyor 10'da derin uykuys gecmesinlazim bu da 1 2 sat omceden uyumasi demekyl,ysni su kacta yatirrsam yatirayim hemen uyuyamiyor uykusu olsa bile,belki de haklisiniz,gec yatmK istiyordur ama olmmalo alistirmaliyum uyku duzenine belki gecer inş. Benim ecin en geç 21.00'de uyumali bunun icin bile daha bebek

Son düzenleme:
Bir de sksam kacta yatarsa yatsin yani geç de yatsa sabah 6'DA uyanir eger ben akşam yatma vaktini ileriye alirsam uykusunu alamaz gunduz uykuusna yönelir belki

Daha dur sana neler edecek çok güldüm

Sinirsel bir sıkıntı olabilir dedi omur ilik ile alakalıymış.Bende bilmiyorumki o da zaten çocuk doktoruda görsün dedi.Eşimde aynı şeyi söyledi olsa bir sorun doğduğu yerde uyarırlardı diye.ama bazen bu lekeler 1 hafta 10 gün sonrada ortaya çıkabiliyormuş ilk doğduğunda da vardı gerçi bizim.A. Hekimi içime kurt düşürdü işte belki gereksizdir.
Evet bende dediğini yapmaya başladım madem emecek napalım 1-2 ay daha erteleyecem ek gıdayı,bu arada az azda tattırırım artık,sağol canımbenim,iyiki varsınız çok paniklemiştim valla
Ahhh çok şaşırdım nasıl enfeksiyon olmuşki.Bizimkide uykuya geçmeden önce çok ağlıyor elide hep ağzında.Çok geçmiş olsun üzüldüm ama bence boşuna değildir.inşallah hemen iyileşir yavrucak

öyle valla insan 300 grama sevinir mi diyor ama şuan 100 gramın bile hesabını yapar oldumAynen benimkide arada 100 gr eksik çıkıyor konduramıyorum ama veriyor sonra yüklenince 100 gr yerine geliyor

canim benim kizda bu ay almadı hiç yemesi azaldi hareketleri çoğaldı ondandir korkma.
valla o kadar içimi rahatlattınızki çok rahatladım ya,hepiniz sağolun.
Bu arada sizi okuyup takip etmeyi çok istiyorum ama inanın yok yok yok vakit bulamıyorum.Kendime ayıracak bir vaktim kalmadı.Öz bakımımı bile zar zor yapıyorum.Tekrardan bu yüzden özür dilerim kızlar.Arada buraya girip fikirlerinizi alırım

canim bebeginde sakral gamze mi var. sakral gamze genellikle omur ilikle baglantisi oluyormus. Benim oglumda da var. virus olayi bittikten sonra ultrason ile bakilacak.

canim bebeginde sakral gamze mi var. sakral gamze genellikle omur ilikle baglantisi oluyormus. Benim oglumda da var. virus olayi bittikten sonra ultrason ile bakilacak.
Ah evet bu olabilir kaju Benimkinde de sakral gamze var demisti bi doktor oglumdada yok yok masallah yazinca farkettim ultrason randevusu almistik salgına denk geldi iptal oldu kaldi oylece ama cocuk doktoru korkulacak bisey yok demisti bazilarinin orada delik oluyormus ve hatta akıntı falan gorulebiliyormus bizde oyle bisey yok cok şükür

Evet Bizim dr da korkulacak bir sey yok fazla interneten arastirma ama yine de Ultrason ile nerede bittigine bakilmali dedi. Cok sukur oglusumda da akinti yok.

Bir de sksam kacta yatarsa yatsin yani geç de yatsa sabah 6'DA uyanir eger ben akşam yatma vaktini ileriye alirsam uykusunu alamaz gunduz uykuusna yönelir belki
Tabi 9.30- 10 gibi uyumasını bende cok istiyorum ama uyumuyo uyusa tekrar uyanıyo uyumuyo daha geç uyuyo. Biz ilk aylar gece 3de 4de uyuyoduk gazdan o yüzden 11 12 ye şükrediyorum

Sende sagol canım ne demek yardımcı olabildiysem ne güzel burda hepimiz birbirimizden fikir alıyoruz içimiz rahatlıyo iyi oluyo burası

Tabi 9.30- 10 gibi uyumasını bende cok istiyorum ama uyumuyo uyusa tekrar uyanıyo uyumuyo daha geç uyuyo. Biz ilk aylar gece 3de 4de uyuyoduk gazdan o yüzden 11 12 ye şükrediyorum
Mete de 11 den önce mümkün değil uyumuyor.Alıştım artık napayım.Sabah geç kalkıyor benimki.Demin emdi tekrar yattı mesela 10 a kadar uyuyor,bazen 11.

Mete de 11 den önce mümkün değil uyumuyor.Alıştım artık napayım.Sabah geç kalkıyor benimki.Demin emdi tekrar yattı mesela 10 a kadar uyuyor,bazen 11.
Keşke benimki de öyle olsa ya erken uyuyor maalesef erken uyanıyot bende istiyorum gecev10 11 gibi uyusun sabaj 9 10 a kadat bari yatsın. Dabah 6 da ayaktayız çok uykusuz geçiyor günler. Birkaç kere denedim umayı 9 a kadar oyaladım felan yine 6 da kalkınca bıraktım daha gerçi annem diyo en az 1 hafta üst üstr geç yatır alışsın geç kalkar diyo ama bilmiyorum

Ayla da eger 10.30-11 gibi uyursa 8-8.30 gibi uyanıyo ama 12 12 bucuga kalırsa biraz daha fazla uyuyo mesela şimdi daha uyanmadı 7.30 da emdi tekrar uyudu az sonra uyanır galiba. Gecen hafta 5 de 6 da uyandı galiba dişinden ikinci dişi de çıktı o zaman cok zor oldu şimdi iki gündür normale döndü

Aslinda bebek nasil.muyluysa oyle olmali ama iste sabah erken kalktigi icin sanki uykusunu alamiyir gibi geliyor saglikli ve mutlu olsunlar da zamanla duzelir hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…