2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benimki de bana anii diyor. Acıkınca mem mem mem diyor. Uykusu gelince hemm hemm hemm diyor. Oyun oynarken kemdi kendine oyuncuklarıyla konuşur gibi sesler çıkarıyor. Bazen gülüyor bazen sinirleniyor. Çok komik halleri

Ayy ne güzel Özge de bana "ade" derdi,anneme de "adade"
Mete de bana seslenecegi zaman "ıhhhhh "diyor

Özge 6 yaşından beri ingilizce sevdalısı.Hâlâ bile asla türkçe müzik dinlemez,türkçe dizi,çizgi film izlemez.Hep ingilizce.
Evde de bana anne kelimesini nadir kullanır.Momy ,mother,mom aşağı mom yukarı.Acıksa,susasa,bi yeri agrisa hep ingilizce..Dolayısıyla Mete anne lafı duymuyor pek.Yakında o da başlar mom mom diye

Ay ne güzel yaa. Millet uğraşıp yapamıyor, bizde ingilizce aşinalığı olsun diye bir şeyler yapıyoruz kendi çapımızda. Umarım sever bizimkide.

Benimki de bana anii diyor. Acıkınca mem mem mem diyor. Uykusu gelince hemm hemm hemm diyor. Oyun oynarken kemdi kendine oyuncuklarıyla konuşur gibi sesler çıkarıyor. Bazen gülüyor bazen sinirleniyor. Çok komik halleri

Anneye en yakın kelimeyi seninki söylüyormuş yine hatta yeni bir dil oluşturmuş ❤

Ayy ne güzel Özge de bana "ade" derdi,anneme de "adade"
Mete de bana seslenecegi zaman "ıhhhhh "diyor

Metenin çok özgün bir yaklaşımı var ablasindan ingilizce öğrenir seneye bu zamanlar.

Yahu çok tatlılar insan 8-10 tane olsun diyor bazen. Sonra aynaya bakıyorum ve kendime geliyorum
Hahaha 8-10.. 2-3 bile değil eskiler nasıl bakmış o kadar cocuga bilmiyorum valla benim babam 9 kardes annem 8 kardes cok takdir ediyorum babaannemi anneannemi ben ilk cocukta insanlıktan cıktım

canim bebeginde sakral gamze mi var. sakral gamze genellikle omur ilikle baglantisi oluyormus. Benim oglumda da var. virus olayi bittikten sonra ultrason ile bakilacak.
Canım yok öyle birşey de anlamadım ki hatta ben morluklar var Mongol lekesi galiba bir sorun olurmu dediğimde açıp bakmadı bile ama yine doktora gösterin ne olur ne olmaz dedi.Bazen doktorlarda sağolsunlar iş güzar olabiliyorlar

Hahaha 8-10.. 2-3 bile değil eskiler nasıl bakmış o kadar cocuga bilmiyorum valla benim babam 9 kardes annem 8 kardes cok takdir ediyorum babaannemi anneannemi ben ilk cocukta insanlıktan cıktım
tatlım o dönemlerde anneler babaneler hepsi bir arada yaşıyordu hatta yengeler teyze ya da halalr oluyordu aynı avluda.Bunlar birbirlerinin çocuklarına yardımlaşarak bakıyorlarmış.Ayrıca ailedeki büyük çocuklarda yardım edince bi şekilde büyüyüp gidiyormuş.Ben bunu ne zamandır düşünüyorm 2 çocuk beni kemirdi onlar ne yapmış diye ama eşimle düşününce olayı çözdük.Şimdiki ananeler babanelerin canı tatlı bakmak bile istemiyorlar gelip sevip dönmek istiyorlar cicim ya da bakarken bile bin tane tavır yapıyorlarBiz bir kere karı koca İstanbulda 2 saat oyalandık diye ne sözler yedikki hiç onlara bırakmadığımız halde.
İşte o yüzden insanlar az çocuk yapıyor yoksa çocuklar aynı çocuk o zamanda aynı yaramazlıkları yapıyorlardı şimdide.Ben tek çocuk yapanları şimdi anlıyorum biraz geç kaldım ama neyse

Hiç sorma canım hiç, geçen anneme dedim uzay ikimizi de halletti, çok yorgunuz diye. Ben 3 tane baktım çalışırken tek başıma bu kadar söylenmedim dedi. Doğru söylüyorsun dedim ne diyim

Ay, merhaba kızlar. Ben ek gıda olarak ıspanak püresi yapayım demiştim. Püre gibi olmadı. Çok sulu oldu meyve suyu gibi. Gerçi yedirdim o şekilde ama az önce okudum ki ıspanak 8. Aydan önce önerilmiyormuş. İçinde nitrat var diye. Siz yedirdiniz mi?
yarın devam edeyim mi sizce ıspanağa? Ben bi sebzeyi 3 gün yediriyorum da..
napayım sizce?

Aynen canım haklısın. Birde eskiden bizim kadar herşeyi incelemiyolarmıs emzirip ortalığa bırakıyolarmış bi şekilde Allah yoluna büyüyormuş cocuklar Biz bütün ayrıntılara takılıyoruz, önceden bahçeli evlerde cocuklar dışarıda büyüyormuş Bizimkiler apartmana kapanıp kalıyo enerjilerini atamıyolar oda var

Hiç sorma canım hiç, geçen anneme dedim uzay ikimizi de halletti, çok yorgunuz diye. Ben 3 tane baktım çalışırken tek başıma bu kadar söylenmedim dedi. Doğru söylüyorsun dedim ne diyim
Bizde 3 kardeşiz ve çok huysuzmuşuz hic uyumaz hiç durmazmoşız annem biz 1 yasına gelene kadar 55 60 kiloya düşermiş 90 kiloyla dogum yapıp

Kızlar ya Ayla kendini çok sıkıyor çok kasıyor var mı böyle olan niye böyle yapıyo acaba

Bizimki bugün parmak şıklatma hareketi yapıyor tek eliyle babannesi oynuyor karşısında o elini şıklattıkça Alya da hemen parmakları uç uca getiriyor çok komik

Bu hatayı ben de yaptım canım bilmeden, bir daha yedirmedim.

Kızlar tıkandım kaldım, bebeğim havuç, patates ve kabak yedi şimdiye kadar. Bugün de ıspanak ama hata etmişim. 7 ay 7 günlük. Ne yedirsem ki? Siz günde bir öğün mü yediriyorsunuz?

Ghh
Kızlar tıkandım kaldım, bebeğim havuç, patates ve kabak yedi şimdiye kadar. Bugün de ıspanak ama hata etmişim. 7 ay 7 günlük. Ne yedirsem ki? Siz günde bir öğün mü yediriyorsunuz?
Muhallebi,meyve puresi,Tavuk suyuna sehriye çorbası,yoğurt çorbası,meyveli yoğurt verebilirsin.Her gün sebze vermiyorum ben mesela.Bir gün sebze,birgün çorba gidiyorum ve 2 öğün veriyorum.Sabah kahvaltısı -akşam yemeği şeklinde.Aralarda da 2 kaşık yoğurt yada meyve veya muhallebi gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…