2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok gecmis olsun..

Ben katı yiyecekleri parmağımla alıp kızımın yanağının içine koyuyorum o orda çiğniye emiyo bişeyler yapıyo yutuyo ben uzun zamandır pütürlü veriyorum her şeyi çiğniyo dişsiz

Kızlar dış cikaran varmı dış çıkarmadan önce bebeğiniz nasildi yemesi içmesi uykusu falan yasayan varsa cevap yazarsa sevinirim

Sanki biraz şişmiş mi yoksa bana mi oyle geliyor zar zor cektim pek net değil

Eklentiler

• 20200613_143018.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 56

Kabarmış canım alt iki diş, geriye doğru görünüyor. Ama 38-39 dişten olmaz, doktor da söylemiş. Havalar ısındı diye birden soyunup dökündük, dün gece üşüdüm ben mesela. Bence selim de öyle biraz üşüttü biraz diş, yarına toparlar

Kızlar dış cikaran varmı dış çıkarmadan önce bebeğiniz nasildi yemesi içmesi uykusu falan yasayan varsa cevap yazarsa sevinirim
Evet çıkardı diş,salyası çoktu,mızmızdı,uyku problemi oluyor gece sık sık uyanıyor,keyifsiz oluyor yani.Surekli kucak istiyor,uykuya zor geçiyor ve de benimki bağırıyordu,saç çekme,kulakla oynama...

Son düzenleme:
İnşallah daha da duser canim..Benim kızın da çıkıyor ara ara ateşi ama daha dis görünmedi .Salya çok arttı birkaç gündür .Gece uyanıp ağlıyor.Uykusu azaldı.Daha huzursuz oldu..

Bizimki bu sabah biraz pogaca yedi.Ağladı vereyim diye.Minik minik koparıp verdim.Normalde öğürüyor ilk verince böyle katı şeyleri ama bugün yapmadı.
Afiyet olsun Mete ye ..:))Ben de verdim gecenlerde katı ..
1 yumurta sarısı,2 kaşık yoğurt,3 kaşık tam buğday unu,1 tatlı kaşığı irmik ve nokta kadar karbonat koydum çırpıp tavada çok az zeytinyağı ile çevirdim .Hatta önüne koydum ne yapacak diye koparıp koparıp yedi.baya da isyahliydi ama korktum sonra küçük küçük bölüp yedirdim.Yedi biraz.Denemek isteyen olur belki:)

Evet ya sicaklara aldandim gercekten kocaaa kış hasta etmedim cocugu tam havalar ısındı üşüttüm yavrumu göreceğimiz varmış diyorum insallah daha fazla minik vücudu yorulmadan atlatiriz bebekler cocuklar hasta olmasin

İnşallah daha da duser canim..Benim kızın da çıkıyor ara ara ateşi ama daha dis görünmedi .Salya çok arttı birkaç gündür .Gece uyanıp ağlıyor.Uykusu azaldı.Daha huzursuz oldu..
Insallah canim ya, selimin ilk defa atesi çıkıyor salyasi 3 ayliktan beri var gece uykulari da 5 ayliktan beri cok fena saat başı uyaniyor bi çıkamadı dişler

Ya 7 ay boyunca sallamadım ama taşındıktan sonra bütün düzenimiz altüst oldu. Bi kere sallayarak uyuttum. Çok kolay geldi. Dün gece de yine sallayarak uyuttum. Ya emzirerek ya da sallayarak uyutuyorum. Yandım valla o zaman ben. Sen nasıl uyutuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…