2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay kızlar bizim dişler aşağıdan damağın yarısına kadar belirgin görünüyor. Damağın altından doğru. Ne zamana çıkar üstten? Gece uykularının bölünmesi bu yüzden midir? Bi de dün akşamdan beri yattığı yer, kafasının altı ıpıslak, çok terliyor kafası. Sıcaktan mı ki?

Güzel anneler benim bir sorum olacak. Oğlumun poposu çok kötü pişik oldu. Ilk kez oluyor pişik. O yüzden ne yapacağım bilmiyorum. Ne kullanmalıyım ne yapmalıyım?
Ben doğal yağlı yün kullanıyorum canım havalandırıyor cildi. Çok iyi geliyor bana.

Canım çok geçmiş olsun. Haberdar et bizi...
prosedür gereği korona testi yapmışlardır canım. Sık sık emzir, sana da bebeğine de iyi gelir. Nasıl oldu şimdi?

Oof aynı ya benim kızda gece 5 10 kere ağlar kalkar mama yemiyor uykuya geçemiyor kucagimdan inmiyor birde ikizler oglanda kucak isteyince yerlerde yatiyriyz valla kaç gün surerki böyle

Oof aynı ya benim kızda gece 5 10 kere ağlar kalkar mama yemiyor uykuya geçemiyor kucagimdan inmiyor birde ikizler oglanda kucak isteyince yerlerde yatiyriyz valla kaç gün surerki böyle
Eyvah ikizse zor işiniz Allah yardimciniz olsun.Dışin ucu çikana kadar en zoru ama tabi şismye baslayinca huzursuzluk basliyor patlamasi 1 hafta sürer saniirm ama siz kontrol edin şismiş mi beyazlamiş mi dis yerleri diye sonra da uç kısımlarına bakin elinizle ya da çay kasigi testi yapin hafifçe dokundurun çay kaşığını "çing" sesi geliyor zaten,susuz diş kaşiyicisini buzluga koyun biraz bekletin sogusun damaklarini kaşiyabikirsiniz,elinizi guzelce yikayop parnaginizla hafif hafiglf masaj yapabilirsiniz,kolay gelsin.

Benim son 2 gündür halimi görme şebek gibi oldum. Uyusun diye neler yapmıyorum ki. Normal şartlar altında yatağa uzanıp emziriyorum uyuyor ama bu aralar şartlar pek normal değil

Uykuları genelde dişten bölünuyor evet beyazlamışsa çıkacaktır boyle iyice aşağiya uca dayaniyor beyazlik o zaman 2 3 gune patliyor diş,terlemesi sicaktandir evet beninki de çok terliyor,İstanbul'da nem yuksek terletiyor

1 haftami aman allahım zaten yemek temizlik yapamiyordum şimdi hiç birşey yapmayacağım sanırım sakalları baya şişmiş hafif beyazlik var ama ins çabuk patlar ya jel ve ağrı kesici kullanıyorum çok huzursuz olunca karanfilli jel var ondan sürüyorum

Yani bilemem belki daha az belki daha çok,her bebek farkli gecirir.Kimi anlamaz bile agri olmaz kimi de günlerce agrı ceker,dilerim cabuk atlatirsiniz.

Çokgecmiş olsun canım ya insallah hemen atlatır kuzum benim

bebelac goldu sallamadan kaşık yardimiyla karıştırmak gerekiyo o yüzden çok köpürüyo benim kiz hala 120cc zor iciyo canim evolviya küçük alayim bi deneyeyim bari kokusu tadı nasıl begenirmi acaba.
Valla kokusu bebelacdam güzel bence inşallah sever bi denemekte fayda var

Ben kullandım canım 4 aylik falandı sanırım. 2 kere kullandım gecirdi. Yapacak bi şey yok mecbur kaldım
Bende kullandım bi kere. Bikaç kez kullanınca birsey olacagını sanmıyorum o şekilde pişik kalmasından iyidir zaten hemen toparlıyo hanetanla karıştırıp kullanınca iki güne geçiyo

Yani bilemem belki daha az belki daha çok,her bebek farkli gecirir.Kimi anlamaz bile agri olmaz kimi de günlerce agrı ceker,dilerim cabuk atlatirsiniz.
Benim kız çok zorlanacak sanırım oglanda da var ama böyle çok değil uyuyor yiyor falan ama kızım normalde o kadar sakin bir bebektiki acikinca ağlar altı kirlenince uykuyada kendi kendine gecerdi biraz ateşleniyor da umarım çok sürmez hiç dayanamıyorum ben o ağlıyor ben ağlıyorum ilk bebeklerim bide tecrubesizlikte var

Diş damağın altında görünüyorsa yani beyazlık bir hafta icinde cıkar bizde öyle oldu yani

Bnmkide sürekli ekmek kemirirdi (Vermezsek kızıyo) ordan alıştı çiğnemeye
Bende ekmegi bi kere verdim büyük parçalar koparıyo elinden alana kadar neler yaptım nasıl ağlıyo elinden alınca cimcime o yüzden vermiyorum artık kendim elimle bölüp verirsem veriyorum

Benim son 2 gündür halimi görme şebek gibi oldum. Uyusun diye neler yapmıyorum ki. Normal şartlar altında yatağa uzanıp emziriyorum uyuyor ama bu aralar şartlar pek normal değil
Benimki hiç uzanarak emmedi maalesef. Hep otırarak emziriyorum. O zaman uykuya dalınca yerine koyarken uyanıyor sorun oluyor.

Ben beyazlık görmüyorum ama damağında ön tarafta yarıya kadar 2 tane diş şekli var kabarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…