2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ben geçen krep yaptım ya,ufak ufak koparıp üzerine pekmez sürüp koydum önüne.Arkamı dönüp sulugu alana kadar iki eliyle onları avuclamis,parmaklarından pekmez süzülüyordu.Allahım Aç benim çocuğum,öyle tane tane alıp yemiyor Sonra ben verdim yemedi pek,bende muzu da ufak ufak bölüp birlikte yedirdim.

Ay bu dişlere ne diyorsunuz? Bu 8 gün önceydi. Patlamak bu mu oluyor? Diş olduğu belli ama beyazlık göremiyorum. Bardakla görünüyor.

Teşekkür ederim. Genelde dediklerinizi yapıyorum ama yine de pişik oldu. Bu ara sık kaka yapmaya başladı sanırım o yüzden oldu. Inşallah geçer bir an önce. Gördükçe benim içim acıyor
Benim de aynı. Hiç olmamıştı. Bu ara olmaya başladı. Troysd ile hametanı karıştırıp sürüyorum Geçiyor ama iki gğn sonra yine oluyor. Kakası katılaştı popoya yapışık kalıyor. Sanırım ondan oluyor.

lucina06
Diş çıkarırken pişik çok oluyormuş canım, hatta diş belirtilerinde de geçiyor. Belki o yüzdendir.

kafa terlemesi de oluyor mu acaba

Olabilir canım tam bilmiyorum ki

Diş çıkartma huzursuzluğu patlayana kadar mı sürüyor? Yani beyazı çıkana kadar mı? Bu dönemde mi oluyor huysuzluğu? Ateş falan? Kusura bakmayın hiç bebek tecrübem yok. Yiğen falan da görmedim

Evet bizde öyle oldu, dişin ucu çıkınca normale döndük

Diş çıkartma huzursuzluğu patlayana kadar mı sürüyor? Yani beyazı çıkana kadar mı? Bu dönemde mi oluyor huysuzluğu? Ateş falan? Kusura bakmayın hiç bebek tecrübem yok. Yiğen falan da görmedim
Deri yırtılıp uç dışarı çıkana kadar bebekler daha çok zorlanır sonrasinda da elbet huysuzluk olur ama o kadar olmaz

kırmızı kabartı diş şeklinde görünüyor. Beyazlık bardakla bakınca belli oluyor ama. 2 tane şekilleri baya belli ama gözle beyaz değil.
Anladım canım bende önce anlamıyodum ama dişi çıkınca ögrendim ikincide bir haftaya cıkar dedim çıktı. Önce damakta bembeyaz görünüyo sonra damak yarılıyo yırtılıyo gibi çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…