Afiyet olsun Mete ye ..:))Ben de verdim gecenlerde katı ..
1 yumurta sarısı,2 kaşık yoğurt,3 kaşık tam buğday unu,1 tatlı kaşığı irmik ve nokta kadar karbonat koydum çırpıp tavada çok az zeytinyağı ile çevirdim .Hatta önüne koydum ne yapacak diye koparıp koparıp yedi.baya da isyahliydi ama korktum sonra küçük küçük bölüp yedirdim.Yedi biraz.Denemek isteyen olur belki:)
ben geçen krep yaptım ya,ufak ufak koparıp üzerine pekmez sürüp koydum önüne.Arkamı dönüp sulugu alana kadar iki eliyle onları avuclamis,parmaklarından pekmez süzülüyordu.Allahım Aç benim çocuğum,öyle tane tane alıp yemiyor Sonra ben verdim yemedi pek,bende muzu da ufak ufak bölüp birlikte yedirdim.
Eki Görüntüle 2648476
Eki Görüntüle 2648476
Ay bu dişlere ne diyorsunuz? Bu 8 gün önceydi. Patlamak bu mu oluyor? Diş olduğu belli ama beyazlık göremiyorum. Bardakla görünüyor.
Eki Görüntüle 2648476
Eki Görüntüle 2648476
Ay bu dişlere ne diyorsunuz? Bu 8 gün önceydi. Patlamak bu mu oluyor? Diş olduğu belli ama beyazlık göremiyorum. Bardakla görünüyor.
Teşekkür ederim. Genelde dediklerinizi yapıyorum ama yine de pişik oldu. Bu ara sık kaka yapmaya başladı sanırım o yüzden oldu. Inşallah geçer bir an önce. Gördükçe benim içim acıyor
Benim de aynı. Hiç olmamıştı. Bu ara olmaya başladı. Troysd ile hametanı karıştırıp sürüyorum Geçiyor ama iki gğn sonra yine oluyor. Kakası katılaştı popoya yapışık kalıyor. Sanırım ondan oluyor.
Benim de aynı. Hiç olmamıştı. Bu ara olmaya başladı. Troysd ile hametanı karıştırıp sürüyorum Geçiyor ama iki gğn sonra yine oluyor. Kakası katılaştı popoya yapışık kalıyor. Sanırım ondan oluyor.
Diş çıkartma huzursuzluğu patlayana kadar mı sürüyor? Yani beyazı çıkana kadar mı? Bu dönemde mi oluyor huysuzluğu? Ateş falan? Kusura bakmayın hiç bebek tecrübem yok. Yiğen falan da görmedim
Diş çıkartma huzursuzluğu patlayana kadar mı sürüyor? Yani beyazı çıkana kadar mı? Bu dönemde mi oluyor huysuzluğu? Ateş falan? Kusura bakmayın hiç bebek tecrübem yok. Yiğen falan da görmedim
Anladım canım bende önce anlamıyodum ama dişi çıkınca ögrendim ikincide bir haftaya cıkar dedim çıktı. Önce damakta bembeyaz görünüyo sonra damak yarılıyo yırtılıyo gibi çıkıyo