2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Uzay dün kaka yapamadı, bugün de bilye gibi top top yapmış birazcık. Kayısı haşladım verdim, niye oldu anlamadım ya su veriyorum bol bol, ek gıdayı püre şeklinde ya da çorba veriyorum bilemedim.

S Selimm Canım selim nasıl oldu

Benim kzıımda bir ara top top kaka yaptı o zaman muz vermiştim ona bağladım ama şimdi düzeldi muz da versem hergün kaka Yapıyor ama koyu katı kakası anne sütü alsada eski kıvamı yok ara ara oluyor öyle canım bende kayısı haşlamıştım Düzelir bir kaç güne

Inşallah düzelir canım çok ıkındı yazık, kıpkırmızı oldu. Senin biblo çok tatlı olmuş bu arada, maşallah

Inşallah düzelir canım çok ıkındı yazık, kıpkırmızı oldu. Senin biblo çok tatlı olmuş bu arada, maşallah
Çay kaşığıyla zeytinyağ içir olmazsa canm yumuşatır İçini .Teşekkür ederiz Canım valla benim Kız çok cadı oldu dün bir akrabamızın çocuğu geldi Erkek 1.5 yaşında yanına oturdu da çocuğa Vurup duruyor biraz daha büyüyünce dövücek valla çocukları

ablamın küçük de öyle. Bayılıyorum cadaloz kız çocuklarına ya. Çok yakışmıyor mu ama ❤

Tesekkur ederim sordugun icin canim dün gece düştü ateşi cok şükür suan iyi ateşi yok insallah bi daha çıkmaz calpol pek fayda etmedi bize atesini düşürmüyordu gece pedifen verdim hemen düşürdü, antibiyotige devam ediyoruz ayni zamanda ama sanirim onun yan etkisinden olacakki ishal oldu cok sık yapmasa da sıvı yapiyor kakasini baya

Antibiyotuk de ishal yapiyor.Tekrar gecmis olsun

Değişik bir besin aldıysa ondan olabilir canım. Yeni tanıştığı bir şey yediyse bünyesi alışana kadar kabızlık olurmuş.

Ohh vallahi kendi çocuğum gibi sevindim inan, korona çok korkutuyor beni. Gelmiş geçmiş olsun canım.

Değişik bir besin aldıysa ondan olabilir canım. Yeni tanıştığı bir şey yediyse bünyesi alışana kadar kabızlık olurmuş.

Aslında aynı şeyleri yedi ama hatırlamıyor olabilirim, uykusuzluk
Kulağım popoda geziyoruz evde o sesi duymak istiyorum. Anne sütü kakasini özledim.

Yazmayı unutmuşum geçenlerde bi arkadaşla konuştum, kilo arttıkça calpolun dozu artacak yoksa işe yaramaz demişti. Öyle ilk aylardaki gibi çay kaşığıyla fln vermeyecekmişiz. Onun oğlu 2 yaşında 13 kilo, 3 kaşık veriyorum dedi.

Bu gecemiz yine dişten uykusuz ve agrili geçti,kulaklarini sacla4ini ceke ce bir hal olduk dunden beri hatta kulagina parmagini sokuyirdu bir baktim oyle bastirmis ki kulaginin icini tirnagiyla kanatmiş sanirim cok kaşiniyir ya da ağriyor,sabah disi biraz daha cikmis mi diye bakayim dedim bir de ne göreyim alt diş de geliyor uca iyice dayanmiş dün boyle degildi,bugun yarin o da patlayacak mahvoldu cocugum cifter cifter çikiyor birkac gun ya da 1 hafta arayla 2.5 ayda 6 dis bugun emmek de istemiyor gunduz 2 kere emdi aç ama iştahi yok ve gunduz sadece yarim saat uyudu ama gece cok emmek istiyor insallah gece emer o emsin de artik uyumayiz ,ilk defa istahsizlik yaşadik cok agriyor demek ki ustler cok zorluyor.

Ay yavrum ya kiyamam.Kolayca çıkarır inşallah.Bizim de üst yan dişler çok kabarmış 1 haftaya çıkarır.Aynen bizimde 1,5 ayda 6 diş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…