2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay yavrum ya kiyamam.Kolayca çıkarır inşallah.Bizim de üst yan dişler çok kabarmış 1 haftaya çıkarır.Aynen bizimde 1,5 ayda 6 diş olacak.
Ah büyümek ne sancılı,kucağımdan inmiyor,sizinki de çekmiş bizimki gibi.Çocukların bir ağrısı bitmeden diğeri başlıyor.Bir de beninki bağırıyor diş döneminde kulaklarim onun sesinden yorulduay ben yaşlandim mi ne 38'im gürültü zor geliyor.Sizinki de inşallah çabucak çıkarir da cani çok yanmaz yavrucağın.

Ayla da bağırıp duruyo ya aksama kadar. Eşim az önce yemekte kızım vallahi kafam şişti yeter dedi sanki aksama kadar evde benim yerimde olsa napcak bilmiyorum aksam 3 4 saatte bide pazar günü tüm gün dayanamıyor. Yemek yapmaya gittim mutfaga odada bıraktım ikisini elinde telefon tamam kızım noldu kızım yok kızım diyip duruyo

Yaa canım benim, inşallah bugün yarın çıkart da kurtulur yavrum. Rahat rahat uyut. Bizim de altta ucu görünüyor. 2 tane diş.

Kıyamam yaaa çıkar inşallah bir an evvel.Rahat eder kuzucuk..

nerdesiniz kızlar, kasım bebeleri teröre mi başladı yine ben hala kaka peşinde bekliyorum. Nasıl temizlerim diye korkmaya bile başladım.
Benim canım cok sıkkın kendime çok Kızıyorum. Dün salak gibi kendi yatagımızda oynuyoduk aylayla bi an daldım kızı yataktan düşürdüm köşe tarafta az bi boşluk var oraya düştü oturur gibi düşmüş kafasından değilde bacaklarından yani anlatabildim mi kafasını duvara vurdu oturmuştu yere çok korktum oda korktu birden ağladı ama bi kaç dakika sonra sustu iki saat sonra da uyudu bekletemedim daha fazla kendime çok kızıyorum ağlıyorum gözümün önünde düşürdüm çocuğumu kafasının üstüne düşmedi ama oraya oturmustu hadi bacagı falan ağrıyorsa diye düşünüp duruyorum çıldırcam offf ağrısa susmazdı hemen demi ağlardı baya

Bu herkesin başına geliyor,suçlama kendini.Artık çok hareketliler.Geçen hafta da Mete ablasının yatağından düştü.Bir anda gözümüzün önünde.Üstelik surati üstüne.Biraz ağladı,sustu.Ablasını da ben düşürmüştüm yataktan.Canı acisa ağlar,susmaz.Allah beterinden korusun.

Düşe kalka büyüyecekler canım suçlama kendini. Dahaa cookk düşecekler. Insansin sen elbet olacak böyle şeyler. Canı çok yansa durmadan ağlardı merak etme, anlık korkuyla ağlamıştır. Geçenlerde ben de kucağımdan kaydırdım yere kaya kaya düştü, ayaklarimla yakaladım resmen, ayakta olsam tepesinin üstüne düşecekti.

Benimki d3 2 kere yataktan yüzustu düştu herkesin başina geliyor,biz de insaniz olur oyle

Sagolun kızlar ya ne bileyim ilk defa düştü bide yanındaydım nasıl düşürdüm diye kendime çok kızdım. Yoksa düşüyo bebekler genelde oluyo ama işte insan telaşlanıyo ister istemez

Bence bu durum her annenin başına geliyordur mesela alyanın beşiğiyle bnm yatağımı bitiştirdik o beşiğinde oynarken lavaboya gittim bi ağlama sesiyle odaya koştumki alya yerde beşik yataktan ayrılmış yan korumalığı da çıkarmıştık kolay alıp indirebileyim diye nasıl gücü yettiyse beşiği yataktan ayırmış yüz üstü düştü biraz ağladı sustu o gün çok üzülmüştüm şimdi tedbirimi alıyorum geçmiş olsun aylaya

Sagol canım çok teşekkür ederim bende aslında cok dikkat ederim hic yanımda yatırmam düşer diye falan ama gözümün önünde düşürdüm işte dedigin gibi olabiliyor çokşükür ki birsey olmadı

Geçmiş olsun canım.Cok şükür kafasının üstüne düşmemiş.Kaza bu.Dikkat ediyoruz ama saliseler içinde oluyor .Ben şimdiye kadar çocuğum hiç düşmedi diyen bir anne görmedim .Çocuk bu düşe kalka büyü derler üzülme kizim.Ben 1 ay önce kızımı mutfakta düşürdüm inan bana daha feci şekilde düşürdüm.Bank şeklinde sandalyenin var onun üstüne koydum ama pusetin ayağını indirmemisim o an iş yapıyordum ve dalginligima gelmiş .Tepetakla aşağıya düştü .Puset te üstüne dustu .Çok ağladı ama kafasını vurmadı Allah tan .Kafasını vurmadigi ve hemen sustugu için kötü duusnmedim.O zamandan beri daha dikkatli ve kontrolluyum.Allah daha beter kazalardan korusun yavrularımızı.Sen de üzülme annesi.Bir yeri agrisa ağlardı,huzursuz olurdu.Anlardin.

Merhaba herkese epey oldu yine giremedim herkes iyidir umarım yazıları okuyamadım. Bizim ek gıda berbat geçiyor artık hiç birşey yemek istemiyor önceleri alışmya çalışıyor normal diyordum ama hala yemek istemiyor. Eline de versem istemiyor ben de yedirsem istemiyor. Su bile içmek istemiyor. 2 çay kaşıgını zor veriyorum normal mi acaba ilk cocugum hiç böyle değildi

Canım bi doktora sorsana bu durumu. Ek gıdada geç kalmak da iyi değil diye biliyorum.

Kızlar mercimek çorbası veren oldu mu bebişine? Tuzsuz salcasiz yaptım, patates soğan ve kemik suyu koydum. Uzaya da versem mi acaba, hep aynı şeyleri veriyorum.

Kızlar mercimek çorbası veren oldu mu bebişine? Tuzsuz salcasiz yaptım, patates soğan ve kemik suyu koydum. Uzaya da versem mi acaba, hep aynı şeyleri veriyorum.
Canım ben az önce verdim büyük kızıma yapmıştım içinde havuç soğan sarımsak zerdeçal ilikli kemik suyu ve mercimek vardı çok çok az da tuz vardı ayrı bişey pişirmek istemedim verdim Alya ya hatta içine ekmek içi bile doğradım bnmki biraz yanlış sen daha sağlıklı şekilde verirsin tospiğime❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…