2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok teşekkür ederim canım buraya yazmak insanı rahatlatıyor gerçekten çok sagolun hepinizde. Dün çok üzüldüm kendime kızdım uyuyamadım dogru düzgün ama şimdi iyiyim dedigin gibi düşmeyen cocuk yok illaki oluyor birşeyler Allahım hepimizin yavrusunu korusun çok şükür kafasının üstüne düşmedi veya birsey olmadı çok ağlamadı meleğim benim düşünce cok korktu ama insan kendini suçluyor ya anne olmak ne zor işmiş arkadaş

Kızlar mercimek çorbası veren oldu mu bebişine? Tuzsuz salcasiz yaptım, patates soğan ve kemik suyu koydum. Uzaya da versem mi acaba, hep aynı şeyleri veriyorum.
Bende bunu sorcaktım tam yarın bemde yapayım ezogelin yapmayı düşünüyorum ben insallah sever iki gün sonra 7 aylık oluyoruz biz zaten. Bide Uzayın dili geçti mi diye sorcaktım

Hemen hemen aynı çorbayı yapmışız yarın vermeyi düşünüyorum ben de gaz olayı düşündürüyordu beni. Nesi yanlış mis gibi anne çorbası ellerine sağlık canım

Bende bunu sorcaktım tam yarın bemde yapayım ezogelin yapmayı düşünüyorum ben insallah sever iki gün sonra 7 aylık oluyoruz biz zaten. Bide Uzayın dili geçti mi diye sorcaktım

Dicle vermiş ben de vericem canım yarın, sever umarım uzayımın dili geçti teyzesi, çok az iz şeklinde kaldı. Demir biraz zor yükseliyor sanırım. 10 gün sonra eskişehire gidiyoruz, ilk iş doktor. Teşekkür ederiz sordugun içinde

Ne demek canım sevindim geçmesine zamanla oda kalmaz insallah. Bene yarın yapayım bakalım sevecek mi kücük hanım

Hemen hemen aynı çorbayı yapmışız yarın vermeyi düşünüyorum ben de gaz olayı düşündürüyordu beni. Nesi yanlış mis gibi anne çorbası ellerine sağlık canım
Sağol canım bizimkinin hoşuna gitti umarım uzay da sever gaz olayı olmadı henüz uyudu üstüne bakalım uyanınca bişey olacak mı ben hep bu malzemelerle yaparım cnm tek eksi yönü tuz olması büyüğe yaptığım için attım tuz aklıma gelmedi Alya ya vereceğim. Çok teşekkür ederim

Canım bi doktora sorsana bu durumu. Ek gıdada geç kalmak da iyi değil diye biliyorum.
Evet iyi değil ağzına götürdüğünde çiğniyor yiyor ama sadece 2 çay kaşığı gerisi gelmiyor meme vermeden deniyorum sonra zaten kıyameti koparıyor meme istiyor. Dün mesela havuç zeytinyağı sarmısak pirinç ve yogurtlu çorba yaptım azıcık tavuk suyu da vardı 2 kaşık zor yedi akşam ısıtıp tekrar denedim yine hüsran yarın kuymak yapayım bari sabah a bakalım abisi çok severek yerdi 8 ayına 20 gün var gerçi dokunurmu acaba mısır unu. Doktora da perşembe gittik o günden sonra zaten böyle iyice diretmeye başladı bexsero yaptırdıktan sonra çocuk 180 derece değişti sen yaptırdın mı 2.dozu

3 hafta sonra olacak canım ikinci doz, en korktuğum aşı bexsero bugün de bir anne gördüm internette, dua edin menenjit çıkmasın test sonucu bekliyoruz diyordu. Yaptırsak bi dert yaptirmasan ayrı dert

Bende iki gündür kabağı haşlıyrum içine biraz lor biraz yogurt çok az da zeytinyağı koyuyorum çok sevdi Ayla. Geçen gün de havuç patates kabak balkabagı soğan sarımsak kemik suyu peyniraltı suyu hepsini haşladım blenderdan geçirdim onu da yedi fikir olur diye söylüyorum kızlar bide irmiği pişirip içine hep farklı seyler koyuyorum meyve veya balkabagı falan insan ne yapacağını şaşırıyor birde pankek yaptım onuda sevdi. Kendi yemeklerinize tuz atmadan ne zaman yedirmeye başlıycaz ya öyle de herşeyi yiyemezlerki bence bizim yediklerimizden

Kendi yemeklerimizi yemeleri için salça yiyebipmwleri lazım, galiba o da 12. aydı, ama salcasiz yemekleri verebiliriz şu an, çorba mesela. Ben artık çorbalarını ayrı yapmayacağım.

Kızım 7 aylık olacak 3 gün sonra ben ek gıdada kahvaltıya geçiçem artık keçi peynirI aldım yavaştan çeşitlendirecem bu ay genelde aynı gıdaları verdim Zorlamadım bağırsaklarını kilo da aldı yarın doktor kontrolüne götürcem baklım ne diyecek

Canım doktora yumurta beyazını sorar mısın unutmazsan? Kimisi tam verin diyor kimisi sarısını verin diyor. Bakalım seninki ne diyecek.

kizlar iki gundur kızıma aptamil vermeye basladim hiç kusmuyordu reflüsü vardi 3 aydir iyiydi yine kusmaya başladı mamayi değiştirdik ondan olabilirmi acaba.

Canım çok üzüldüm ama korkma, kafasının üstüne değil de popo üstü düşmüş. Kafalarını çarpıyorlar zaten artık sağa sola. Artık hareketlendiler daha dikkatli olucaz. Benim bebe de dün balkondaki çiçekleri kopartmış yapraklarıyla beraber ağzna atmış çiğniyor tozlu tozlu. Kucağımdaydı, arkamdan doğru yapmış, ben telefonla konuşuyordum bi taraftan. Boğazına kaçmadan çıkarttık ağzından, yapraklar damağına yapışmıştı.

3 hafta sonra olacak canım ikinci doz, en korktuğum aşı bexsero bugün de bir anne gördüm internette, dua edin menenjit çıkmasın test sonucu bekliyoruz diyordu. Yaptırsak bi dert yaptirmasan ayrı dert
Offf evet ben kendimi çok kötü hissettim uysal sessiz ağlamayan öocuk birden değişti gözleri kızardı artık ağlamaktan 1 gün bacagını hiç kaldırmadı. Kötülük mü yapıyorum dedim ama ya allah korusun hastalık kısmını düşününcede rahatlıyorum herşey onlar için. İnş çoxukta bir şey çıkmaz

Çok teşekkür ederim canım. Aynen popo üstü düştü resmen oturdu yere kuzum benim. Bu pıtırcıklar anında birşeyler yapıyolar insan anlamıyo çok dikkat etmek lazım cok becerikliler cok hızlılar Allahtan fark etmişin canım Ayla da gecen gün kucağımdayken balıgımız var fanusta çekti yere düşürdü balık yere düştü

Kızlar tuğba nerede acaba yigitoglum bayadır girmiyo merak ediyorum bide SemAydan vardı oda yok bayadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…