2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
benim kızda anakucağında oturur vaziyette duruyordu arkamı döndüm perdeyi çekeyim derken nasıl saniyelik oldu hiç anlamadım ağırlığını öne doğru vermiş pat diye anakucağıyla birlikte yere yapıştı yüz üstü hemde yanağı kızardı yavrum çok ağladı Bende oturdum ağladım birlikte ağlaştık 5 dk sonra sakinleşti gülmeye başladı.Gözümüzün önünden bir dk ayırmaya gelmiyor canım artık çok hareketliler sağ Salim büyütsek minnakları yetecek

Aynen öyle canım insallah. Bende ağladım ya çok kötü oldum dün Allah esirgesin hepimizin yavrusunu

kızlar 2 gecedir oğlum uyanıyor. Ağlıyor, dişten olduğunu düşünüyorum ama ne yapcağımı da bilemiyorum. Pırasa gibi bir şeyler veriyorum çiğnesin diye. Başka ne yapabilirm. Gündüz iyi, gece mi azıyor bu ağrılar?

Canım gece bizim de daha çok oluyordu, bir de bu dönem bir çoğumuzun bebişi 1-2 gün huysuzlanıp toparladı. Yani diş değil dönemsel bir şey de olabilir. Soğuk dişe iyi geliyor bir dene istersen.

kizlar iki gundur kızıma aptamil vermeye basladim hiç kusmuyordu reflüsü vardi 3 aydir iyiydi yine kusmaya başladı mamayi değiştirdik ondan olabilirmi acaba.

Olabilir canım, reflu bizde de var, 6 ayi gecti kusmalar gecmedi daha mamayi bi degistir bence

Kızlar tuğba nerede acaba yigitoglum bayadır girmiyo merak ediyorum bide SemAydan vardı oda yok bayadır

Sema ya bende yazdım da dönmedi canım daha. Tuba hesabını kapattı galiba, hiç sesi çıkmadı ben de merak ediyorum umarım iyidir.

Kızlar Uzay emeklemeye çok yaklaştı, baya çabalıyor tostosum
Size sorum şu, emekleyince anakucagina ihtiyaç oluyor mu? Biz 3-4 aylığına anneme gideceğiz, anakucagini alayım mı yanıma gerek var mı?

Size sorum şu, emekleyince anakucagina ihtiyaç oluyor mu? Biz 3-4 aylığına anneme gideceğiz, anakucagini alayım mı yanıma gerek var mı?
Bence gerek yok canım daha durmaz onda. Umay artık 3 5 gündür bayağı gidiyor oda dan odaya geçiyor çok zoe böyle de ya bir bakıyorum başka yerde. Çok tatlı çok mutluluk veriyor emeklemeai ama çok da zormuş geliyor mutfağa patates soğanlığı çekiyor felan. Umiş hanım erken emekledi 6 buçuk aylığız. Ayağa kalkmaya da çok hevesli beni tutup kalkıylr muhtemelen erken de yürüycek

Ya kızlar umay da şimdi çenesini sıkıyor onu huy edecek diye korkuyorum valla gün içinde bayağı sıkıyor bir garip anlamadım. Dişlerine de bakıyorım gözle görülğr bir belirginlil yok sadece beyazlamış biraz okadar dişe dair baika birşey yok. Burada bayağı kişinin dişi çıktı da bizim kızda tık yok bazılarınızın 5 6 diş çıkardı sanırım okuduğum kadarıyla. Darısı bize artık

Maşallah senin kız baya erkenci. Aylayı ben tutuyorum ayakta daha doğru düzgün sağlam basamıyo bile aslında erken döndü döne döne gidiyo kendi ekseninde de dönüyor ama sürünmeye daha hic çalışmıyo yürüteçe koyuyorum Biraz onda gidiyo ama mutfaga geliyo benim peşime ağlaya ağlaya

Oyy ben yerim onu çamaşır sepetinin içine koyuyorum ben uzayı mutfakta iş yaparken. Içine oyuncak arıyorum 2 tanede, çok hoşuna gidiyor. Dene istersen

Bence gerek yok canım Ayla yı bayadır koymuyorum ben durmuyo çünkü istemiyo emeklemedigi halde durursa mama sandalyesinde önüne birseyler koyuyorum ya da yürüteçte 10 15 dk oyalanıyo o kadar onun dısında hep kucak istiyo sabit durmak istemiyo pek

Yaaa ne tatlı, benimki daha ileri ileri uzanıyor, hazırlık yapıyor. Ben de anneme gitmeyi düşünüyorum ama eşim çalışacak gelemeyecek. Benim de uzun kalasım var 3 ay falan ama eşimden ayrı nasıl olur bilemiyorum. Oğlunu görmeden tek başına kalamaz. Kararsızım 1 ay mı kalsam 3 ay mı. Bilemedim. Senin eşin de kalacak mi?

Oyy ben yerim onu çamaşır sepetinin içine koyuyorum ben uzayı mutfakta iş yaparken. Içine oyuncak arıyorum 2 tanede, çok hoşuna gidiyor. Dene istersen
Ayyy ne güzel fikirmiş... ama benimki oturamıyo hala desteksiz. Öne doğru düşüveriyor kafası.

Maşallah ne tatlı.Ben de sabırsızlanıyorum emeklesin diye.Kizim daha yuvarlanıyor ..Emekleme pozisyonunu alıyor ama daha bir sey yok..:)

Ayyy ne güzel fikirmiş... ama benimki oturamıyo hala desteksiz. Öne doğru düşüveriyor kafası.

Sepet önünü kapatıyor canım düşemez, koy mutlaka. Desteksiz oturmayı öğrenir hem.

Benim de eşim 1 ay kalıp dönecek canım, biz uzayla daha 3-4 ay kalicaz, eşim ayda bir gelip görecek bizi.

Masallah cimcimeye,benim kaplumbagamda daha tik yok,bir kere donüyor dersiniz sanki halter kaldirmiş bir agliyor zorlaniyor,biz kim bilir ne zaman emekleriz ,tottusunu kaldiracak da emekleyecek

Son düzenleme:
Dıs cikarma doneminde oluyormuş benimki de dislerini gıcırdatıyor, bastiriyor dislerini birbirine sanirim ağridan,sizinki de öyle olabilir.

2 aydır aynısını yaşıyoruz maalesef bugün doktora soracağım inşallah diş belirtisidir geceleri ağlayarak uyanıyor sürekli emmek istiyor :/ gece ağrı eşiiğii düşüyormuş ondan da uyanıyorlar sanırım

Yaaa, benimki 11 gündğr de kakasını iyi yapamadı. Az az sert sert yaptı. Kabız galiba, ya diş, ya karnı ağrıyor. Benimki de memede uyukluyor. Bir de oturarak emmeyi seviyor sığa. Uzanarak rahat etse ben de uzanırım. Artık bağdaş kuruyorum yatakta kafamı da yaslıyorum öyle uyuyabiliyorum uyuyorsam ama bugün tansiyonum çok düşük. Başım dönüyor bacaklarım ağır ve hareket edemiyorum

bi sor bakalım canım doktor ne diyecek. Aslında biz de bi 10 gündür böyleyiz de arada bir iki saat fazla uyıduğu oldu diye saymadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…