2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Gecmis olsun canım bacakların neden ağrıyo

Sordum doktora canm biz de diş belirtisi yok ama dişleri kaşınıyor olabilir Rahatsız eder uykusunda dedi.Dişin ne zaman çıkacağı belli olmaz dedi birden de çıkabilir 1.5 yaşına kadar da çıkabilir genelde 6-8 ayda çıkmasını bekleriz dedi kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuştu onun için tekrar tahlil istedi kabızlıkta enfeksiyondan olabilir bağırsaklar dolup mesaneye baskı yapıyormuş.
oda sıcaklığı Düşük olucak siz nasıl yatıyorsanız oda öyle yatacak dedi.
U UzayDeniz canım yumurtayı sordum.8-9 ay arasında başlayabilirsin dedi.Bu ayda yumurta sarışının tamamını yiyebilir dedi.
ceviz fındık toz halinde ek gıdasına ekle dedi.
Çift çekilmiş kıyma çorbalarına ekleyebilirsin dedi.
1 yaşa kadar yasaklı gıdalar bal süt patlıcan bakla çikek
tarhana çorbası verebilirsin dedi
Un farketmez dedi glüten alerjisi yoksa beyaz un tam buğday unLu gıdalar azar azar verebilirsin dedi.
Özel aşılarına başlayım dedi bexero ve nimenrix sen kaç TL almıştın

Canım çok sağol, teşekkür ederim. Bexsero 550tl. Nimenrix daha almadım onu bilmiyorum ama o daha ucuz. 400 civarı olması lazım. Kıyma başlamak istiyordum bende. Enfeksiyon geçmiş mi sizin?

Canım çok sağol, teşekkür ederim. Bexsero 550tl. Nimenrix daha almadım onu bilmiyorum ama o daha ucuz. 400 civarı olması lazım. Kıyma başlamak istiyordum bende. Enfeksiyon geçmiş mi sizin?
Bilmiyorum canm tekrar tahlil yaptırmamız gerek dedi doktor.Bexero 2 doz dimi Nimenrix tek doz oda 9 ayda mi yapılıyor doktor ikisinide yaptır dedi bana :/ benim planım 1 yaş sonrasıydı aslında

Bilmiyorum canm tekrar tahlil yaptırmamız gerek dedi doktor.Bexero 2 doz dimi Nimenrix tek doz oda 9 ayda mi yapılıyor doktor ikisinide yaptır dedi bana :/ benim planım 1 yaş sonrasıydı aslında

Bexsero 1 yaşından önce 2 doz, yaşından sonra 1 hatırlatma dozu. Nimenrix de öyle olması lazım. Koruyuculuk oranı değişiyor tek dozda canım, imkanın varsa doktorun söylediği şekilde yaptır bence.

Nimenrix tek doz yazıyor canım internette. Baktım şimdi.
Evet bende öyle okudum canm 9.ay diyor Bide doktor bize önceden yaptırmanızı tavsiye ederim Dedi bexeronun 2 dozunu 9 aylıkken kendisinin yapacağını söyledi iki gün sonra rotavirüs var birde

Selimimin testi de negatif cıktı kizlar cok şükür Allahima, ateşi çıkmıyor artık ama antibiyotik alerji yapti kuzuma yüzü vücudu kizariklarla dolu döküntü oldu ve ishal yapti karni gurul gurul, aile hekimi testi sistemden görünce aradi ona anlattim degistirelim antibiyotigi dedi farkli verdi insallah o iyi gelir dokunmaz kuzuma birde döküntüleri icin bi jel verdi dün başladım sürmeye, selim cok mız mız surekli gülen cocuk gülmez oldu cok üzülüyorum hep kucagimda durmak gezmek istiyor hic yere koyamiyorum oyun falanda oynamak istemiyor odalarda dolasicaz balkona cikicaz hep boyle cocugumun eski halini özledim oynardik kahkaha atardi esnesem hapsirsam gülerdi simdi karsisinda maymun oluyorum oylece bakıyo

Evet bende öyle okudum canm 9.ay diyor Bide doktor bize önceden yaptırmanızı tavsiye ederim Dedi bexeronun 2 dozunu 9 aylıkken kendisinin yapacağını söyledi iki gün sonra rotavirüs var birde

Bizim rota bitti çok şükür. Çok zor bu aşı olayı cidden yoruyor insanı maddi manevi.

Canım test sonucuna çok sevindim, geçmiş olsun. Mevcut hali üzer elbet seni, kıyamaz insan çocuğuna ama en kötüsünden kurtuldun bak. Geçecek inşallah en kısa sürede bunlarda. İlaç ağır gelmiştir, değiştirince daha hızlı toparlar annesi üzülme. Kıyamam zorlaniyordur döküntü ishal derken hali kalmaz tabi. Bir kaç güne düzelir inşallah. Bol bol su vermeyi unutma annesi. Ben unutuyorum hâlâ arada.

Insallah daha iyi olacak canim cok sagol Aman ateş olmasin da o korkutuyor insanı. Sürekli teklif ediyorum asla icmek istemiyor bi kac yudum alıştırma bardagiyla bi kac kaşıkta kaşıkla veriyorum daha fazlasini icmiyor kilitliyor ağzını sanki su degil zehir içiyormuş gibi bi hal alıyor suratı

Cok Gecmiş olsun canım insallah bikaç güne toparlar kuzum benim biz bile hastalanınca halimiz olmuyo kücücük cocuk ne yapsın annesi üzme kendini sende tamamen atlatınca yine eski günlerinize dönersiniz. Korona testinin negatif cıkmasına cok sevindim

Insallah canim ya ilk defa hasta oldu bende neye uğradığımı şaşırdım alışamadım ama gecici bisey şükür ki yine eski haline dönecek insallah yavrum cok sagol

Kizlar aranızda uçak yolculuğu yapan,yapacak olan var mı?? Ben de memlekete gitmek istiyorum ama benim çok uzak ..Uçakla aktarmalı gidiliyor.Once araba ile gidelim dedik ama sonra çocuk dayanamaz o kadar yola dedik.Butun yazı burda da geçirmek istemiyorum.Var mi uzun yolculuk yapan araba,uçak vs..yapacak olan??

Aynı durumdayız canım. Haftaya uzayla ben uçakla ankaraya gideceğiz. Araba sıkıntı olacak diye biz uçakla gideceğiz, eşim 1 gün önce çıkıp arabayla bizi karşılayacak. Ordan da arabayla 3 saat eskişehire geçeceğiz. Gerçi vaka sayıları çok artmış. Yine yasak fln gelirse kalırız bütün yaz burda. Kendimi keserim artık heralde

Insallah canim ya ilk defa hasta oldu bende neye uğradığımı şaşırdım alışamadım ama gecici bisey şükür ki yine eski haline dönecek insallah yavrum cok sagol
Geçmiş olsn canm sonucun negatif olmasına sevindim inşallah cabucak toparlar yine gülüverir annesinebu ara vakalarda arttı bende çok tedirgin oluyorum bir yere giderken o kadar korunduk ettik inşallah başımıza bir iş gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…