Insallah geçecek,beninki de oyle hep kucakta olmak,gezmek istiyor biz onunla neredeyse balkonda yaşiyoruz balkona çıkınca susuyor onun disinda hep ayakta kucakta hoplatma ziplatma genellikle.Testin negatif çikmasina çok sevindim.Selimimin testi de negatif cıktı kizlar cok şükür Allahima, ateşi çıkmıyor artık ama antibiyotik alerji yapti kuzuma yüzü vücudu kizariklarla dolu döküntü oldu ve ishal yapti karni gurul gurul, aile hekimi testi sistemden görünce aradi ona anlattim degistirelim antibiyotigi dedi farkli verdi insallah o iyi gelir dokunmaz kuzumabirde döküntüleri icin bi jel verdi dün başladım sürmeye, selim cok mız mız surekli gülen cocuk gülmez oldu cok üzülüyorum hep kucagimda durmak gezmek istiyor hic yere koyamiyorum oyun falanda oynamak istemiyor odalarda dolasicaz balkona cikicaz hep boyle cocugumun eski halini özledim oynardik kahkaha atardi esnesem hapsirsam gülerdi simdi karsisinda maymun oluyorum oylece bakıyo
Çok sevindim canım.Yakında tamamen iyi olacak,eski nesesine kavuşacak annesi ❤Selimimin testi de negatif cıktı kizlar cok şükür Allahima, ateşi çıkmıyor artık ama antibiyotik alerji yapti kuzuma yüzü vücudu kizariklarla dolu döküntü oldu ve ishal yapti karni gurul gurul, aile hekimi testi sistemden görünce aradi ona anlattim degistirelim antibiyotigi dedi farkli verdi insallah o iyi gelir dokunmaz kuzumabirde döküntüleri icin bi jel verdi dün başladım sürmeye, selim cok mız mız surekli gülen cocuk gülmez oldu cok üzülüyorum hep kucagimda durmak gezmek istiyor hic yere koyamiyorum oyun falanda oynamak istemiyor odalarda dolasicaz balkona cikicaz hep boyle cocugumun eski halini özledim oynardik kahkaha atardi esnesem hapsirsam gülerdi simdi karsisinda maymun oluyorum oylece bakıyo
Domatesle yumurta beyazını bazı doktorlar verin diyo ama tuzu anlamadım tuz kesinlikle yasak diyo bütün doktorlar benim annem bile bize 1 yasına kadar tuzsuz yedirmiş.Dun gecikmeli de olsa 6. Ay asimizi vurunduk. Dun gece atesi olmamasina ragmen gece 11 den 1 e kadar cok agladi, emmek istemedi onunla beraber Bende agladim tabi. Hic dayanamiyorum oglusum aglamasina, ilac verdim biraz 30 dk sonrasinda sakinlesip emdi ve uyudu cok sukur.
Ben dun dr a ne verip ne vermemem gerektigini sordum Bal ve sut haric her seyi verebilirsin dedi. Tuz, domates, yumurta beyazi ni, kiymayi sordum verebilirsin dedi.
Kadinlar Kulübüne katilmamdaki amac tup bebek ile ilgili bilgi almak icindi. Bir kac ay devamli tup bebekteki butun topigi okudum az cok tedavi surecinin nasil olacagini anladim. Fakat Benim dr cok farkli bir tedavi uyguladi. Anladim ki Türkiye ile cok farkli bir yontem uygulaniyor. Simdi bebek gelisimindeki verilen ek gida baslangici da cok farkli cikti. Ben de Türkiye-Amerika karisik bir seyler veriyim ogluma artik. Türkiye de 1 yil sonra baslanacak denilenlere 8. Veya 9. Ayda baslarim artik.
Benim ablam, kuzenim de az da olsa tuz kuyup yediriyordum diyor. Ben bu zamana kadar tuzsuz yedirdim. Dun dr verebilirsin diyince sasirdim. 9. Ay da diger randevumuz Ben de 8. Ayda baslarim yemeklere tuz katmaya.Domatesle yumurta beyazını bazı doktorlar verin diyo ama tuzu anlamadım tuz kesinlikle yasak diyo bütün doktorlar benim annem bile bize 1 yasına kadar tuzsuz yedirmiş.
Canım yakında hiç bişeyciği kalmayacak, daha ne kadar gülecek, koşacak, zıplayacak. Çok geçmiş olsun. Kıyamam.Selimimin testi de negatif cıktı kizlar cok şükür Allahima, ateşi çıkmıyor artık ama antibiyotik alerji yapti kuzuma yüzü vücudu kizariklarla dolu döküntü oldu ve ishal yapti karni gurul gurul, aile hekimi testi sistemden görünce aradi ona anlattim degistirelim antibiyotigi dedi farkli verdi insallah o iyi gelir dokunmaz kuzumabirde döküntüleri icin bi jel verdi dün başladım sürmeye, selim cok mız mız surekli gülen cocuk gülmez oldu cok üzülüyorum hep kucagimda durmak gezmek istiyor hic yere koyamiyorum oyun falanda oynamak istemiyor odalarda dolasicaz balkona cikicaz hep boyle cocugumun eski halini özledim oynardik kahkaha atardi esnesem hapsirsam gülerdi simdi karsisinda maymun oluyorum oylece bakıyo
Bilmiyorum ki, düşük tansiyondan olabilir mi acaba? Şimdi iyiyim çok şükürGecmis olsun canım bacakların neden ağrıyo
Olabilir canım bide yorgunluk falan da etkilemiştir belki. Sevindim iyi olmana ❤Bilmiyorum ki, düşük tansiyondan olabilir mi acaba? Şimdi iyiyim çok şükür
Anladım canım bende şaşırdım doktorlar genelde çatışıyor ama tuz konusunda hiç verin diyen görmemiştim o yüzden sordumBenim ablam, kuzenim de az da olsa tuz kuyup yediriyordum diyor. Ben bu zamana kadar tuzsuz yedirdim. Dun dr verebilirsin diyince sasirdim. 9. Ay da diger randevumuz Ben de 8. Ayda baslarim yemeklere tuz katmaya.
Kizlar merhaba. Cocuguma meyve sebzeden baska ne verebolirim.ansil corbalar yapabilirim.bu tariflerin oldugu guvenilir siteler var mi ? Doktor kek pankek yapabilirsind edi cok sasirdim cidden un ve yag ve seker verebilir miyiz bu kadar kucuk cocuklara ?
Canım ben dün kek yaptim.Yas bebek keki diye geçiyor ama içinde şeker yok.Pekmez kattım ben.Tat verdi .Her şeye ağzını kilitliyor iki gündür .Bunu yedi baya..Yağ olarak da hakiki zeytinyağı koydum..Tarifini ekledim.Ben meyve olarak elma,şeftali,muz koydum.Cok güzel bir kek oldu ..Kizlar merhaba. Cocuguma meyve sebzeden baska ne verebolirim.ansil corbalar yapabilirim.bu tariflerin oldugu guvenilir siteler var mi ? Doktor kek pankek yapabilirsind edi cok sasirdim cidden un ve yag ve seker verebilir miyiz bu kadar kucuk cocuklara ?
Çok şükür .Çok mutlu oldum..Canım en kısa zamanda toparlasin eski nesesine dönsün inşallah..Dönemsel bir şey..Geçecek,gidecek.Oyle düşün..Uzme kendini..Selimimin testi de negatif cıktı kizlar cok şükür Allahima, ateşi çıkmıyor artık ama antibiyotik alerji yapti kuzuma yüzü vücudu kizariklarla dolu döküntü oldu ve ishal yapti karni gurul gurul, aile hekimi testi sistemden görünce aradi ona anlattim degistirelim antibiyotigi dedi farkli verdi insallah o iyi gelir dokunmaz kuzumabirde döküntüleri icin bi jel verdi dün başladım sürmeye, selim cok mız mız surekli gülen cocuk gülmez oldu cok üzülüyorum hep kucagimda durmak gezmek istiyor hic yere koyamiyorum oyun falanda oynamak istemiyor odalarda dolasicaz balkona cikicaz hep boyle cocugumun eski halini özledim oynardik kahkaha atardi esnesem hapsirsam gülerdi simdi karsisinda maymun oluyorum oylece bakıyo
Şeker ve yag koymadan pankek yaptım ben icine yarım muz ezdim cok az zeytinyağı lor peyniri az bişey peyniraltı suyu bir yumurta sarısı cok az da un koydumKizlar merhaba. Cocuguma meyve sebzeden baska ne verebolirim.ansil corbalar yapabilirim.bu tariflerin oldugu guvenilir siteler var mi ? Doktor kek pankek yapabilirsind edi cok sasirdim cidden un ve yag ve seker verebilir miyiz bu kadar kucuk cocuklara ?
Tabi bebginizle ilgili en iyisini siz bilirsiniz ama tuz kullanmayın Hele ki sofra tuzları zaten bize bile zararli hem bebeginiz tadini bilmiyor nasil alıştırırsanız öyle sever,benim buyuk oglum az zeytinyagi yagsiz tuzsuz organik beslenirdi bebekken ve her sey yerdi ne zaman bizm yemekleri tatmaya başladi salca tuz yogun yağ girdi bazi sebzeleri ,tatlari beğenmemeye başladi çunku öğrendi yeni tadı.Benim ablam, kuzenim de az da olsa tuz kuyup yediriyordum diyor. Ben bu zamana kadar tuzsuz yedirdim. Dun dr verebilirsin diyince sasirdim. 9. Ay da diger randevumuz Ben de 8. Ayda baslarim yemeklere tuz katmaya.
Merhaba eger tam buğday unu ve pekmez kullanarak keklerinizi yaparsaniz olabilir yine pankek, krep turu yiyecekleri de tam bugday unu ya da sebzelerle hazirlayablirirsinz,internette bir araştırma yaparsaniz mutlaka cok güzel tarifler bulacaksiniz.Zaten cok tatliya da alistirmayın.Kizlar merhaba. Cocuguma meyve sebzeden baska ne verebolirim.ansil corbalar yapabilirim.bu tariflerin oldugu guvenilir siteler var mi ? Doktor kek pankek yapabilirsind edi cok sasirdim cidden un ve yag ve seker verebilir miyiz bu kadar kucuk cocuklara ?
Dün akşam uykusuna yatırırken oldu bizde. Öyle bir acıdı ki göğsümün ucu,çığlık attım istemsizce. Yavrum da korktu ağladı. Hem ona üzüldüm hem de canım çok acıdı. Diş sayısı arttıkça daha çok olacak muhtemelen. Istemese de dediğiniz gibi uçları jilet gibi dişlerinin ısırıyor gibi oluyorMerhaba herkese,bizim diş sayımız arttıkça emzirmek acı verici oldu.Bebegim ısırmıyor ancak sanırim dişlerin uç kısımları yeni çıktığı diş tam olarak ortaya çıkmadığı için memeyi bıçak gibi kesiyor,istemsiz oluyor bebek ısirmiyor ama can yakıcı.Sizde de oluyor mu?
Evet maalesef tam olarak çıkinca olmaz herhalde.Aman tepkinize dikkat edin meme reddi olmasinDün akşam uykusuna yatırırken oldu bizde. Öyle bir acıdı ki göğsümün ucu,çığlık attım istemsizce. Yavrum da korktu ağladı. Hem ona üzüldüm hem de canım çok acıdı. Diş sayısı arttıkça daha çok olacak muhtemelen. Istemese de dediğiniz gibi uçları jilet gibi dişlerinin ısırıyor gibi oluyor
Tesekkurlerbkaynak nedir ben de bakayim baska seyler dr varsa yulaf unu mu kullaniyorsunuzCanım ben dün kek yaptim.Yas bebek keki diye geçiyor ama içinde şeker yok.Pekmez kattım ben.Tat verdi .Her şeye ağzını kilitliyor iki gündür .Bunu yedi baya..Yağ olarak da hakiki zeytinyağı koydum..Tarifini ekledim.Ben meyve olarak elma,şeftali,muz koydum.Cok güzel bir kek oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?