2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Acaba karbonatin bi zarari olur mu ki? Gerci olsa yazmazlardi heralde ama tedirgin oldum sanirim bende deneyecegim bu tarifi sen fotograftaki gibi porsiyonluk mu yaptin yoksa tepside falan mi bu tarifle ne kadar cikti ?

Ay, deme ya, nasıl emziricez?

burada da farklı şeyler çok var canım türkiye ile. Mesela süt ürünlerinin hiç biri verilmiyor 11. Aydan önce. Çok şaşırdım. Yoğurt ek gıdaya başlamada çok yaygın çünkü. DilanBoran

Acaba karbonatin bi zarari olur mu ki? Gerci olsa yazmazlardi heralde ama tedirgin oldum sanirim bende deneyecegim bu tarifi sen fotograftaki gibi porsiyonluk mu yaptin yoksa tepside falan mi bu tarifle ne kadar cikti ?
Porsiyonluk yaptım canım kaplarda.Bir tepsiyi doldurdu bu tarifle.un aldığı kadar zaten ama tadı çok güzel oldu biz bile yedik:)

Dedigim gibi burasi ile Türkiye arasinda baya farklilik varmis. Burada 4. Ayda baslaniliyor tadimlara. 9. Ayda ki randevumuza kadar beklerim belki tekrar sorduktan sonra da baslayabilirim. Ilk bebis olunca tecrubesizlik oluyor. Her kafadan ayri bir ses cikiyor. Duruma gore bakacagim. Benim ki biraz obur Benim agzima giren her seyi kendi agzina sokmaya calisiyor. Agzini aciyor bana da verecek diye tosun pasam .

Porsiyonluk yaptım canım kaplarda.Bir tepsiyi doldurdu bu tarifle.un aldığı kadar zaten ama tadı çok güzel oldu biz bile yedik:)
Size de afiyet olsun evde karbonat bitmiş internetten biraz baktim kabartma tozu kullanmayin bebeklerde diyordu bende karbonat alip yapacagim insallah selimde sever

Kızlar bebeklerinizin çişi ne renk? Uzay bazen sarı çiş yapıyor. Su da içiyor bol bol. Normal mi acaba?

Evet canim Sen yogurt verilmiyor diyince de sasirmistim. Bana verilen kagitta peynir cesitlerinin verilmesi gerektigi yaziyor. Her ulkenin dr lari farkli dusuncede galiba. Bu durumda artik is biz annelere dusuyor. Iyice arastirdiktan sonra biz karar verecegiz ne verip ne vermiyecegimize. Annem ile konustum bugun Siz biz ne yiyorsak onu yiyordunuz. Az tuz katardim biraz da sizinkini ezerdim yerdiniz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…