2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
yelek bugun ruyamda ikinci bebek icin tedaviye basladigimi gordum. Bebisler buyusede hemen ikinci icin baslasak tedavilere. Ben hamileligimi ozledim.

Aynı sözü annemde dedi evde pişen yemekleri çatalla ezip yediriyormuş üç kardeşiz kızlar bir yetmiş oğlan bir doksan boyundayız sağlığımız sıhhatimiz çoook şükür iyi

Aynı sözü annemde dedi evde pişen yemekleri çatalla ezip yediriyormuş üç kardeşiz kızlar bir yetmiş oğlan bir doksan boyundayız sağlığımız sıhhatimiz çoook şükür iyi
Biz de 4 kardesiz kizlarin boyu 1.67 erkeklerin boyu 1.80 lerde. Kilomuzda, saglimizda Iyi cok sukur.
Zaman gectikce Internet yuzunden bizler daha cok arastirmaci oluyoruz, herkes farkli bir sey diyince korkumuzdan veremiyoruz.

Biz de 4 kardesiz kizlarin boyu 1.67 erkeklerin boyu 1.80 lerde. Kilomuzda, saglimizda Iyi cok sukur.
Zaman gectikce Internet yuzunden bizler daha cok arastirmaci oluyoruz, herkes farkli bir sey diyince korkumuzdan veremiyoruz.
Kesinlikle öyle ilk çocukta annem ver kızım derdi yok anne içinde Buğday unU var yok yumurta akı var diye diye çocuğu hiç bişeye alıştırmadım şimdi yemek seçen bi çocuk oldu bu bebeğimde annem ne derse onu uygulicam her şeyden veriyorum sofrada ne varsa tadına baktırıyorum ki tatları öğrensin ön yargılı davranmasın ilerde

Annem de oyle dedi , her seyi ver tadina baksin dedi. Dun kucuk domates yerken elime saldirdi Ben de 2 kucuk domatesi emdirdim. Bugun ve Yarin da verecegim bakalim alerji olacak mi. Dr denedigin her seyi 3 gun ver dedi.

Annem de oyle dedi , her seyi ver tadina baksin dedi. Dun kucuk domates yerken elime saldirdi Ben de 2 kucuk domatesi emdirdim. Bugun ve Yarin da verecegim bakalim alerji olacak mi. Dr denedigin her seyi 3 gun ver dedi.
Hiçbir şey olmaz cnm yaa ben biraz daha cesurum bunda kuzenimin babannesi parmağını turşu suyuna daldırıp bebeğe yalattırırmış tabi o kadar uzun boylu davranmıyorum ama her yiyeceğin tadına baktırma taraftarıyım bende

Yanlış hatırlamıyorsam bir kitapta “gece terörü” gibi bir terim okumuştum. Anlattığın gibi bağırma ve ağlamadan bahsediyordu. Nerde okuduğumu hatırlyabilirsem bulup atarım sana ama çok endişelenecek bir durum değildi gibi hatırlıyorum

Kızlar bebeklerinizin çişi ne renk? Uzay bazen sarı çiş yapıyor. Su da içiyor bol bol. Normal mi acaba?
Benim kızım da sarı yapıyor bir süredir. Su verdiğim halde öyle olduğu için normaldir diye düşündüm. Ama koyulaşması veya turuncu kristal görülmesi susuzluk belirtisi olduğundan takipte olmak lazım

Senin yasinda olsam Ben de dusunmezdim ama yas 37 olmak uzere 38 de tedaviye baslasam 39da dogururum artik. Insallah 45 e kadar 3 lerim .
Anladım canım o zaman haklısın. Birde huysuz bebek olunca insanın gözü korkuyor ilk aylar gaz falan herşeyi dibine kadar yasıyoruz bakalım ama eskiye göre daha iyi sanki bikaç gündür biraz daha sakin gibi alt dişler cıktıya insallah üstleri de kolayca cıkarır. Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı saglıklı evlat versin. Olmayanlara da tattırsın insallah

Amin canim insallah. Benimki hic yerinde durmuyor hep bir seylere elliyim vuruyum derdinde. Eski halleri daha iyiydi sanki.

Amin canim insallah. Benimki hic yerinde durmuyor hep bir seylere elliyim vuruyum derdinde. Eski halleri daha iyiydi sanki.
, Aynen o bizde de var herseye uzanmak istiyo elime ver diyo elinden alırsam da ağlıyo. Ama önceden de hep ağlıyordu benim cimcime şimdiki ümidim de emeklerse hafiflerim diyorum ama sanki o zaman daha zor olcak Öyle böyle büyüyolar işte bugun 7 aylık oldu minik kuşum bide foto atıyım bari

@clementine kruczynski
Seride samurkaş anlatıyor kızlar gece terörünü, onda dinlemistim ben.

Evet maalesef tam olarak çıkinca olmaz herhalde.Aman tepkinize dikkat edin meme reddi olmasin
Maşallah diyeyim memeyi çok seviyoruz. Inşallah öyle bir şey yaşamam. Ama inanın normalde sesimi çıkarmazdım ama felaket canım acıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…