Valla ben biraz anne usulü gidiyorum umaya artık biraz salçalı felam veriyorum. Somra yoksa yemek seçicek yemiycek bizim yemekler ona farklı gelcek çocuk hep tatsız tuzsuz yerse. O yüzden yalan yok veriyorum valla ki umay da aşırı seviyo bizimkileriBiz de 4 kardesiz kizlarin boyu 1.67 erkeklerin boyu 1.80 lerde. Kilomuzda, saglimizda Iyi cok sukur.
Zaman gectikce Internet yuzunden bizler daha cok arastirmaci oluyoruz, herkes farkli bir sey diyince korkumuzdan veremiyoruz.
Dr dedikleri aklimi karistirmisti ama sizlerin de anne usulu yapmaniz beni biraz cesaretlendirdi. Bende 1 ay sonra basliyim salcali veya domates li yemeklere.Valla ben biraz anne usulü gidiyorum umaya artık biraz salçalı felam veriyorum. Somra yoksa yemek seçicek yemiycek bizim yemekler ona farklı gelcek çocuk hep tatsız tuzsuz yerse. O yüzden yalan yok veriyorum valla ki umay da aşırı seviyo bizimkileri
Çok teşekkür ederim canımmMasallah prensese annesi gibi cok guzel. Masallah desteksiz de oturabiliyor galiba.
Ay valla benimde Uzayı yakalama gibi bi düşüncem var ısırmak istiyorum onuSöyle bana yakalanmasın ❤ maşallah kuzuma büyümüş çok tatlı olmuş
Ben de vermek istiyorum ama korkuyorum.Ona ayrı yaptığım yemekler ziyan oluyor.Dokuluyor .Çoğunu beğenmeyip yemiyor ..Doktorum da dün biraz salça koyabilirsin dedi.Neler verdiniz acaba?Rahatsız etti mi??Biraz anne usulü konuşacağım ben de ama bazen diyorum bize de hep vermiş annelerimiz .Annem ben size süt bile verirdim diyor.Bazen çok mu kisitliyoruz acaba diyorum .Valla ben biraz anne usulü gidiyorum umaya artık biraz salçalı felam veriyorum. Somra yoksa yemek seçicek yemiycek bizim yemekler ona farklı gelcek çocuk hep tatsız tuzsuz yerse. O yüzden yalan yok veriyorum valla ki umay da aşırı seviyo bizimkileri
Yaaa maşallah pamuk prenses...Yerim ben seni güzel Ayla
Aman masallah nazar değmesin !Maşallah diyeyim memeyi çok seviyoruz. Inşallah öyle bir şey yaşamam. Ama inanın normalde sesimi çıkarmazdım ama felaket canım acıdı
Ben de ilk çocugumu 32 'de ikincisini 37. yaşımin sondan bir onceki ayinda dogurdum,şu an 38'im.Gecmişinizi bilmiyorum ama niye tedavi belki dogal yoldan kalirsiniz ben de istemiyordum oglumun kardeş istegi ağir basti dedim nasilsa olmaz zor olur ilk ayda Allah izin verdi hamile kaldim galiba stressiz takinti yapmazsak daha kolay oluyor,simdi artik üniversite egitimi ve iş nedeniyle çocuk sahibi olma yaşi 30'larda benim arkadaşlarımın pek çogu 34 35 yasinda ilk çocuklarini kucaklarina aldilar.Yani ümitsiz olmayin demek için yazdimSenin yasinda olsam Ben de dusunmezdim ama yas 37 olmak uzere 38 de tedaviye baslasam 39da dogururum artik. Insallah 45 e kadar 3 lerim.
Ayy masallah cimcimeye dilerim 17 27 37 47 57...yaşlarini da görmeyi Allah nasip eder.
Aman ne guzel annesi masallah saglikli bir bebeginizn oldugunun gostergesi evet zor ama şükredinKızlar ya benim kkz artık hiç durmuyor zaten emeklemesini geçtim artık tamamen tutunup ayapa kalkıyor. Park yatağımız vat kendi yatağımın yanınfa. Sabah kalkıyor kenarına tutunup bana bakıyor cadı. Hiç durmuypr ya of napcam bu sabah çenesini vurdu dengesini kaybetti tutunmuştu biranda düştü ağzı kenara geldi. Acaba em alt kademeye mi indirsem ya bu kız durmayacak yoksa. Eskiden 6 da kalkardı hemen almazdım yatağında oynardı şimdi asla durmuypr ayağa kalkıyor hemen alıyorum bende yoksa kendini sakatlıycak ayağa kalkma uğruna valla allah yardım etsin çok zor ya. Yatağımız alıyorum budefa perdeye takıyor kafayı direk sürünüp ona gitmek istiyor budeda yatakla perde arası da boşluk oraya düşecek sürekli çeviriyorum gitmesin diye ama kımıl kımılız anlayacağınız. Acaba diyorum oyun alanı mı yapsam çitlerle hani yapıyorlar ya. Yoksa ben bunu tek nasıl odada bırakayım hiç durmuyor. Gerçi çitlerle alan yapsaö da kısıtlanıyor gibi olur çocuk
Aynen o doktor kim bilmiyorum ama aynı düşüncedeyim kendimizden düşünelim bambaşka bir ülkeye gitsek onların tadına damağına alışır mıyız yer miyiz onların yediklerini. Yemeyiz çünkü biz kendi yediğimize alıştık. Çocuklar da öyle bencr. Tamam bağırsaklatk çok yormamak lazkm ama başta bir süre belki 2 3 hafta işte sebzeleri meyveleri tanısın diye tatsız tuzsuz püreler verebiliriz hem de bağırsaklat alışır diye düşünüyorum. Ama sonra tatlanfıtmaya başladım ben şahsen. Benim kızım birgün tarhana çorbası yapmıştım kendisine tatsız tuzsuz tabiki. Kendimize de salçalı sarımsaklı yapmıştım kenfisininlini yemedi sonra biz yerken ağzını açtı verdim yavrum döne döne istedi ağzını açıp durdu sonra dedim çocuk artık sıkılfı galiba tatsız püre ve çorbalardan o yüzden başladım çok az salça tuz eklemeye nane mesela çok seviyor yoğurt çorbasına felan koyuyorum. Kendi yemekletimizin suyuna batırıp minik parçalarla ekmek veriyorum çok seviyor. Geçenlerde tavuk başlamıştım onu fa denedin ufacık ufacık verdim yedi hiçbirinde reaksion yaşamadkk çok şükür ama tabiki alerjik çocuklar vardır birşey diyemem. Bizfe domates, salça, tuz, soğan, sarımsak, nane bunlar birşey yapmadı hepsinş denedim. Sadece sanki soğan sarımsak fa biraz gaz oldu. Mesrla geçen gün bal kabağı patates soğan sarımsak hepsini üzerini geçecek kadat su koydum tavuk suyu ve birazcık tuz bu çorbaya bayılfı kocaman bir kase dolusu yedi. Bilmiyorum hani denemek lazım tabiki dediğim gibi alerjik çocuklar zaten doğuştan beti mutlaka tepkiler veriyorlar cildi alerjik olan var bağırsak alerjisi olam vat onlat için anneleti eminim rn iyisini düşünür. Buarafa süt olayo için bir tek onu denemedim ama deniycem. Annem sürekli diyo sütlü yap muhallebi brn size hrp sütlü un çorbası yapardım yap diyo da henüx yapmadım. Yoğurtlu un çorbası yapıyorum felanBen de vermek istiyorum ama korkuyorum.Ona ayrı yaptığım yemekler ziyan oluyor.Dokuluyor .Çoğunu beğenmeyip yemiyor ..Doktorum da dün biraz salça koyabilirsin dedi.Neler verdiniz acaba?Rahatsız etti mi??Biraz anne usulü konuşacağım ben de ama bazen diyorum bize de hep vermiş annelerimiz .Annem ben size süt bile verirdim diyor.Bazen çok mu kisitliyoruz acaba diyorum .
Geçenlerde TV de bir doktorun konuşmasına rast geldim.Cocuklariniza aylarca tatsız tuzsuz yemekler verip , aynı tip gıdalar la besleyip sonra da n den yemek seçiyor demeyin..Çiğ köfte bile tattirin diyordu.Her şeyin tadını alması lazımmış.Hep görüşler farklı işte.İnsan ne yapacağını şaşırıyor .
Sağol kuzum haklısın çok şükür tabiki. Ama gerçekten diyorlardı bi sürünsün ayaklansım o zaman gör. Gerçektem öyleymiş hiç tek bırakamıyorum hiç. Öncedem koyuyordum yete işime gücüme bakıyordum şimdi mümkün değilAman ne guzel annesi masallah saglikli bir bebeginizn oldugunun gostergesi evet zor ama şükredin
Evet ustelik artk evi daha temiz tutmak zorundayiz onceden savsaklayabilirdik ama artik yerler daha temiz olmali cok surunuyorlar benim evde bir de agabeyi var kücuk kucuk oyuncaklar etrafta, çok korkuyorum gerci benimki daha totsunu kaldiramiyor ama kaldirirsa zor olacakSağol kuzum haklısın çok şükür tabiki. Ama gerçekten diyorlardı bi sürünsün ayaklansım o zaman gör. Gerçektem öyleymiş hiç tek bırakamıyorum hiç. Öncedem koyuyordum yete işime gücüme bakıyordum şimdi mümkün değil
Yok canim Ben hic umitsiz degilim, yuce Rabbim insallah hic ugrastirmadan nasip eder ama 17 yil boyunca esimde ve bende sorun olmamasina ragmen kendiliginden hamile kalamadim. Problem aramak icin dr dr gezdim. 1. Tup bebek de 9. Hafta kaybettim cok sukur 2. Sinde ogluma kavustum.Ben de ilk çocugumu 32 'de ikincisini 37. yaşımin sondan bir onceki ayinda dogurdum,şu an 38'im.Gecmişinizi bilmiyorum ama niye tedavi belki dogal yoldan kalirsiniz ben de istemiyordum oglumun kardeş istegi ağir basti dedim nasilsa olmaz zor olur ilk ayda Allah izin verdi hamile kaldim galiba stressiz takinti yapmazsak daha kolay oluyor,simdi artik üniversite egitimi ve iş nedeniyle çocuk sahibi olma yaşi 30'larda benim arkadaşlarımın pek çogu 34 35 yasinda ilk çocuklarini kucaklarina aldilar.Yani ümitsiz olmayin demek için yazdim
Huysuz kasım bebeleri. Benim oğlum üç dört gündür huysuzdu. Bakamadım buralara. Herkes iyidir umarım.
Biz hoppala aldık. Çok sevdi. Acayip gülüyor zıpladıkça. Eki Görüntüle 2650526
Afiyet olsun kuzuya ..Bu akşam ben de vericem..Kızlar sizlerden cesaret aldım ve Uzaya bildiğimiz tencere yemeği pişirip verdim. Kabak ve patatesli türlü yaptım, salça yerine rende domates koydum. Sarımsaklı yoğurtla verdim. Kabak asla yemeyen çocuk bayıla bayıla yedi. Kiymaya da başlarsak ayrı yemek olayı bizim evde bitmiştir
Maşallah çok tatlıHuysuz kasım bebeleri. Benim oğlum üç dört gündür huysuzdu. Bakamadım buralara. Herkes iyidir umarım.
Biz hoppala aldık. Çok sevdi. Acayip gülüyor zıpladıkça. Eki Görüntüle 2650526
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?