Valla ben baharatlı köfte bile verdim ızgara kuzu pirzola verdim eline sofrada ne varsa veriyorum mercimek çorbası veriyorum her şeyi tattırıyorum çok şükür bi reaksiyon olmadı. Yedinci ay fotolarımız teyzeler
Kızlar biz çarşamba uçakla yola çıkacaktık, yazmıştım hatta buraya da. Uçak iptal edilmiş sebebini bilmiyorum ve müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşamıyorum. Cts sabah arabayla yola çıkmaya karar verdik. Uzay ne kadar dayanabilirse o kadar gidip yolda 1 gece konaklayacagiz, ertesi gün devam. Umarım sorunsuz gideriz ya çok canım sıkıldı.
Valla ben baharatlı köfte bile verdim ızgara kuzu pirzola verdim eline sofrada ne varsa veriyorum mercimek çorbası veriyorum her şeyi tattırıyorum çok şükür bi reaksiyon olmadı. Yedinci ay fotolarımız teyzeler
Oyyy maşallah Alyaya Kim demiş bu kız 7 kilo diye kim demiş zayıf diye masallah tombiş tombiş duruyo kollar bacaklar yerim ben onu maşallah nazar değmesin ❤
Huysuz kasım bebeleri. Benim oğlum üç dört gündür huysuzdu. Bakamadım buralara. Herkes iyidir umarım.
Biz hoppala aldık. Çok sevdi. Acayip gülüyor zıpladıkça. Eki Görüntüle 2650526
Kızlar sizlerden cesaret aldım ve Uzaya bildiğimiz tencere yemeği pişirip verdim. Kabak ve patatesli türlü yaptım, salça yerine rende domates koydum. Sarımsaklı yoğurtla verdim. Kabak asla yemeyen çocuk bayıla bayıla yedi. Kiymaya da başlarsak ayrı yemek olayı bizim evde bitmiştir
Valla bana da bi cesaret geldi bende vercem artık bizim yemeklerden tuz atmadan çünkü dedikleri gibi alışmazsa belki ilerde yemez en azından tadına baksın herşeyin
Kızlar biz çarşamba uçakla yola çıkacaktık, yazmıştım hatta buraya da. Uçak iptal edilmiş sebebini bilmiyorum ve müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşamıyorum. Cts sabah arabayla yola çıkmaya karar verdik. Uzay ne kadar dayanabilirse o kadar gidip yolda 1 gece konaklayacagiz, ertesi gün devam. Umarım sorunsuz gideriz ya çok canım sıkıldı.
Aa çok üzüldüm canım. Ama vardır bunda da bi hayır belki uçakla gitseniz daha kötü birşey olacaktı kısmet böyleymiş dedigin gibi arabayla gidersiniz konaklarsanız bir gece sorun olmaz galiba zaten bebekler arabayı seviyo uyuyorlar. Şimdiden iyi yolculuklar ❤
Aa çok üzüldüm canım. Ama vardır bunda da bi hayır belki uçakla gitseniz daha kötü birşey olacaktı kısmet böyleymiş dedigin gibi arabayla gidersiniz konaklarsanız bir gece sorun olmaz galiba zaten bebekler arabayı seviyo uyuyorlar. Şimdiden iyi yolculuklar ❤
Oyyy maşallah Alyaya Kim demiş bu kız 7 kilo diye kim demiş zayıf diye masallah tombiş tombiş duruyo kollar bacaklar yerim ben onu maşallah nazar değmesin ❤
Yaaa canım çok sağol dediğim gibi işte dışardan kilolu gösteriyo tartıda az çıkıyo minyon bi kız olcak demek napim takmıyorum artık bende Ayla ya bayılıyorum ya maşallah onun boncuk gözlerine saçlarını yediğim maşallah subhanallah
Canım hiç stres yapma bak gör çok kolay gideceksiniz zaten çoğunlukla uyuyor olacak biz iki buçuk saat lik yol gittik hepsinde uyudu arabadan inmesek uyumaya devam edecekti Uzaycımda uyuyacak çoğunlukla aralarda durup emzirirsin termal çantaya yada mama termosuna çorbasını püresini koy bisküvi yapmıştın onları al yanına mızırdandığında eline verirsin bi şekilde oyalarsın hiç stres yapma uyuyacak sürekli. Terletmemeye dikkat et klimayı ayarlarsın sen iki saatte bir durup bi yürüyün hava alsın inşallah güzel bir yolculuk olur canım
Yaaa canım çok sağol dediğim gibi işte dışardan kilolu gösteriyo tartıda az çıkıyo minyon bi kız olcak demek napim takmıyorum artık bende Ayla ya bayılıyorum ya maşallah onun boncuk gözlerine saçlarını yediğim maşallah subhanallah❤❤
Canım hayirlisi buymuş .Üzülme .Sorunsuz gidersiniz inşallah ..Kaç saat sürecek araba ile?Biz de araba ile gidecektik ama bizim çok uzak ..Sonra eşim çekindi.Bir yerde durup kalmak da istemedik virüsten dolayı ..
Kızlar ya Alya yı iki üç gündür uyutmakta feci zorlanıyorum yarım saat uğraşıyorum yok uyumuyo ben sallayarak uyutuyorum çoğunlukla yastıktan kalkıyo gidiyo çıldırttı beni sabah şekerlemesi öğlen ikindi uykumuz vardı birde akşam uykusuyla kapanış ama yok eskisi gibi uyumuyo çok zor dalıyo boynu koptu etrafa bakcam diye her zaman uyuttuğum odayı ilk kez görüyo sanki savaş veriyorum resmen uyutmak için sanki sizlerde de vardı bu durum öyle okumuştum noldu düzeldi mi bebişler buarada. Birde alya artık ayakta duruyo tutunarak yapabildiği şeyler çoğalınca mı böyle oluyolar acaba tekrar tekrar yapma hevesimi geliyo acaba şahsen benim dün yapamayıp bugün yapabildiğim bişey olsa çok heyecanlı olurum sürekli yapmak isterim sahi kızlar bizlerin bigün önce yapamayıp şuan yapabildiği şeyler varmı bebişlerimizin var kimbilir ne zevkli heyecanlı bi durumdurOzgeMeteMoms
nerdesin cnm buarada