İpek daha beter oldu canım.Dun 12 buçukta uyudu .Küçük bir sallanan besigi var .Ben de ona uyutuyorum .İçinde dönüp durdu .Gözlerinden uyku akıyordu sürekli gozlerini ovusturuyordu ama yine de devam etti.Bir yüz üstü ,bir sağa ,bir sola sürekli kendini atıp durdu.sonunda kucağıma aldım dönmesin diye uyudu ama besige koyunca geri uyandı .Bu şekilde baya bir uğraştım .Uyuyana kadar kan ter içinde kaldım valla..Gece de sürekli ağlayarak uyandı.Uyumadi geri..Doktoruna söyledim ama o da pek bir şey söyleyemedi..Kızlar ya Alya yı iki üç gündür uyutmakta feci zorlanıyorum yarım saat uğraşıyorum yok uyumuyo ben sallayarak uyutuyorum çoğunlukla yastıktan kalkıyo gidiyo çıldırttı beni sabah şekerlemesi öğlen ikindi uykumuz vardı birde akşam uykusuyla kapanış ama yok eskisi gibi uyumuyo çok zor dalıyo boynu koptu etrafa bakcam diye her zaman uyuttuğum odayı ilk kez görüyo sanki savaş veriyorum resmen uyutmak için sanki sizlerde de vardı bu durum öyle okumuştum noldu düzeldi mi bebişler buarada. Birde alya artık ayakta duruyo tutunarak@OzgeMeteMoms nerdesin cnm
Ayyynen alya da bi yüzüstü bi yan bi sırt üstü müslinle yüzünü açıyo kapatıyo kıvranıp durdu gözünden uyku akıyo tam dalacak uyandırıyo kendini dönemsel bi durum sanırım canım valla bende kan ter içindeyim şuanİpek daha beter oldu canım.Dun 12 buçukta uyudu .Küçük bir sallanan besigi var .Ben de ona uyutuyorum .İçinde dönüp durdu .Gözlerinden uyku akıyordu sürekli gozlerini ovusturuyordu ama yine de devam etti.Bir yüz üstü ,bir sağa ,bir sola sürekli kendini atıp durdu.sonunda kucağıma aldım dönmesin diye uyudu ama besige koyunca geri uyandı .Bu şekilde baya bir uğraştım .Uyuyana kadar kan ter içinde kaldım valla..Gece de sürekli ağlayarak uyandı.Uyumadi geri..Doktoruna söyledim ama o da pek bir şey söyleyemedi..
Amaan buralar çiçek kızlarinizla gül bahçesi olmusBu da benim ipeğim teyzeleri..
Eevt heyecanlidir şimdi ondan kesfedecek ya bir de diş de bizimki uyuyamazdi belki ondandirKızlar ya Alya yı iki üç gündür uyutmakta feci zorlanıyorum yarım saat uğraşıyorum yok uyumuyo ben sallayarak uyutuyorum çoğunlukla yastıktan kalkıyo gidiyo çıldırttı beni sabah şekerlemesi öğlen ikindi uykumuz vardı birde akşam uykusuyla kapanış ama yok eskisi gibi uyumuyo çok zor dalıyo boynu koptu etrafa bakcam diye her zaman uyuttuğum odayı ilk kez görüyo sanki savaş veriyorum resmen uyutmak için sanki sizlerde de vardı bu durum öyle okumuştum noldu düzeldi mi bebişler buarada. Birde alya artık ayakta duruyo tutunarak yapabildiği şeyler çoğalınca mı böyle oluyolar acaba tekrar tekrar yapma hevesimi geliyo acaba şahsen benim dün yapamayıp bugün yapabildiğim bişey olsa çok heyecanlı olurum sürekli yapmak isterim sahi kızlar bizlerin bigün önce yapamayıp şuan yapabildiği şeyler varmı bebişlerimizin var kimbilir ne zevkli heyecanlı bi durumdur❤@OzgeMeteMoms nerdesin cnm buarada
Ya cnm bizde hiç diş emaresi yok kiEevt heyecanlidir şimdi ondan kesfedecek ya bir de diş de bizimki uyuyamazdi belki ondandir
Canım hiç stres yapma bak gör çok kolay gideceksiniz zaten çoğunlukla uyuyor olacak biz iki buçuk saat lik yol gittik hepsinde uyudu arabadan inmesek uyumaya devam edecekti Uzaycımda uyuyacak çoğunlukla aralarda durup emzirirsin termal çantaya yada mama termosuna çorbasını püresini koy bisküvi yapmıştın onları al yanına mızırdandığında eline verirsin bi şekilde oyalarsın hiç stres yapma uyuyacak sürekli. Terletmemeye dikkat et klimayı ayarlarsın sen iki saatte bir durup bi yürüyün hava alsın inşallah güzel bir yolculuk olur canım
Canım hayirlisi buymuş .Üzülme .Sorunsuz gidersiniz inşallah ..Kaç saat sürecek araba ile?Biz de araba ile gidecektik ama bizim çok uzak ..Sonra eşim çekindi.Bir yerde durup kalmak da istemedik virüsten dolayı ..
Bu da benim ipeğim teyzeleri..
Huysuz kasım bebeleri. Benim oğlum üç dört gündür huysuzdu. Bakamadım buralara. Herkes iyidir umarım.
Biz hoppala aldık. Çok sevdi. Acayip gülüyor zıpladıkça. Eki Görüntüle 2650526
Valla ben baharatlı köfte bile verdim ızgara kuzu pirzola verdim eline sofrada ne varsa veriyorum mercimek çorbası veriyorum her şeyi tattırıyorum çok şükür bi reaksiyon olmadı. Yedinci ay fotolarımız teyzeler
Masallah prenseslereBu da benim ipeğim teyzeleri..
nereye gidecektiniz canim yol uzundu galiba kolayliklar dilerim.Kızlar biz çarşamba uçakla yola çıkacaktık, yazmıştım hatta buraya da. Uçak iptal edilmişsebebini bilmiyorum ve müşteri hizmetlerine kesinlikle ulaşamıyorum. Cts sabah arabayla yola çıkmaya karar verdik. Uzay ne kadar dayanabilirse o kadar gidip yolda 1 gece konaklayacagiz, ertesi gün devam. Umarım sorunsuz gideriz ya çok canım sıkıldı.
Hahaha Ayla da öyle yapıyo örtüyü çekip alıyoAy benim tospiğim hareketi hic sevmiyor yere ortu seriyorum uzerine onu yüzüstü koyuyorum uzağa da en sevdigi oyuncakalri koyuyorum hareket etmek yerine örtüyü çekerek almaya çalisiyor
Aynen canım ya cok haklısın benimki öyle ayakta durmuyo daha sürünmüyorda ama mesela gel gel yapmayı ögrendi sürekli yapıp dueuyo ilk dönmeyi öğrendiğinde de hiç sırt üstü yatmıyordu sürekli dönüyordu. Şimdide elini ağzına götürüyor gel gel yapar gibi buuuu buuuu yapıyo ağzıyla onu ögrendi yapıp duruyo. Hatta kendi kendşne çirkin olmayı da öğrendi burnunu kırıştırıyo dudakları büzüyoKızlar ben bu bebişlerin uykuya dalamamasını şuna bağladım kendimce şimdi bu minnoşlar her geçen gün daha da farklı şeyler öğreniyolar yapıyorlar mesela sürünmeye başlıyolar sürünüyorsa emeklemeye emekliyorsa ayağa kalkmaya falan filan bunlar onlar için İLK yani dün yapamıyordu aa bugün yapıyor ne kadar heyecan verici diyorumki dicle sen dün yapamayıp bugün ne yapıyorsun yok bişey her gün aynı şeyler ama onların dünyası çok farklı heyecan dolu e tabi yeni şeyler yapmak zevk verici olsa gerek uyuyupta napıcam gideyimde biraz emekleyeyim yada ayağa kalkayım diyorlarçok hoş değil mi yaaa ben hep empati kuruyorum bebeğimle mesela sürünme hareketini yaptım onunla feci zor yaaa hemen yoruldum ama o yorulmuyo büyük bi hevesle yapmaya devam ediyo kızlar keşfedeceek çoook şey var heyecan dolu bir dünya tabi uyumaz bu minnoşlar
nereye gidecektiniz canim yol uzundu galiba kolayliklar dilerim.
Ben de düşünüyorum ama yürüteç gibi zararı var mı cabaHuysuz kasım bebeleri. Benim oğlum üç dört gündür huysuzdu. Bakamadım buralara. Herkes iyidir umarım.
Biz hoppala aldık. Çok sevdi. Acayip gülüyor zıpladıkça. Eki Görüntüle 2650526
inşallah çıkarmaz canım mecburen araçta dinlenirsiniz artık kazasız belasız gidersiniz umarim.Tesekkur ederim canım evet epey uzun. 1450km. Eskişehire gideceğiz de nasıl olacak bakalım. Bizim patron yolda sıkıntı çıkarmazsa rahat gideriz.
Sagol canim guzel kitaba benziyor ama bende butun sayfalari gostermiyor. 30-153 arasini goremiyorum.Kızlar google books incelerken süper bi kitap buldum. Anneciğim ben büyüyorum diye bir kitap. Pdf olarak tüm kitabı açık kaynak paylaşmışlar. Bizim burda konuştuğumuz iştahsızlık, sürünme emekleme çabası, uyku... her şey anlatılmış. Yemek tarifleri var ay ay. Çok beğendim ben.
Anneciğim Ben Büyüyorum labne püresi&f=true
Sagol canim guzel kitaba benziyor ama bende butun sayfalari gostermiyor. 30-153 arasini goremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?