2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İpek daha beter oldu canım.Dun 12 buçukta uyudu .Küçük bir sallanan besigi var .Ben de ona uyutuyorum .İçinde dönüp durdu .Gözlerinden uyku akıyordu sürekli gozlerini ovusturuyordu ama yine de devam etti.Bir yüz üstü ,bir sağa ,bir sola sürekli kendini atıp durdu.sonunda kucağıma aldım dönmesin diye uyudu ama besige koyunca geri uyandı .Bu şekilde baya bir uğraştım .Uyuyana kadar kan ter içinde kaldım valla..Gece de sürekli ağlayarak uyandı.Uyumadi geri..Doktoruna söyledim ama o da pek bir şey söyleyemedi..

Ayyynen alya da bi yüzüstü bi yan bi sırt üstü müslinle yüzünü açıyo kapatıyo kıvranıp durdu gözünden uyku akıyo tam dalacak uyandırıyo kendini dönemsel bi durum sanırım canım valla bende kan ter içindeyim şuan

Kızlar ben bu bebişlerin uykuya dalamamasını şuna bağladım kendimce şimdi bu minnoşlar her geçen gün daha da farklı şeyler öğreniyolar yapıyorlar mesela sürünmeye başlıyolar sürünüyorsa emeklemeye emekliyorsa ayağa kalkmaya falan filan bunlar onlar için İLK yani dün yapamıyordu aa bugün yapıyor ne kadar heyecan verici diyorumki dicle sen dün yapamayıp bugün ne yapıyorsun yok bişey her gün aynı şeyler ama onların dünyası çok farklı heyecan dolu e tabi yeni şeyler yapmak zevk verici olsa gerek uyuyupta napıcam gideyimde biraz emekleyeyim yada ayağa kalkayım diyorlarçok hoş değil mi yaaa ben hep empati kuruyorum bebeğimle mesela sürünme hareketini yaptım onunla feci zor yaaa hemen yoruldum ama o yorulmuyo büyük bi hevesle yapmaya devam ediyo kızlar keşfedeceek çoook şey var heyecan dolu bir dünya tabi uyumaz bu minnoşlar

Eevt heyecanlidir şimdi ondan kesfedecek ya bir de diş de bizimki uyuyamazdi belki ondandir

Ay inşallah dediğin gibi olur canım. Termos iyi akıl ettim bak unutmuşum onu ben. Sıkıntısız biter inşallah.
Canım hayirlisi buymuş .Üzülme .Sorunsuz gidersiniz inşallah ..Kaç saat sürecek araba ile?Biz de araba ile gidecektik ama bizim çok uzak ..Sonra eşim çekindi.Bir yerde durup kalmak da istemedik virüsten dolayı ..

Hiç durmazsak 17 saat sürüyor canım 1450km. Nasıl gideriz bilmiyorum, inşallah sıkıntısız olur

Huysuz kasım bebeleri. Benim oğlum üç dört gündür huysuzdu. Bakamadım buralara. Herkes iyidir umarım.
Biz hoppala aldık. Çok sevdi. Acayip gülüyor zıpladıkça. Eki Görüntüle 2650526
Bu da benim ipeğim teyzeleri..
Masallah prenseslere . Hepsi birbirinden cimcime.

Ay benim tospiğim hareketi hic sevmiyor yere ortu seriyorum uzerine onu yüzüstü koyuyorum uzağa da en sevdigi oyuncakalri koyuyorum hareket etmek yerine örtüyü çekerek almaya çalisiyor

nereye gidecektiniz canim yol uzundu galiba kolayliklar dilerim.

Ay benim tospiğim hareketi hic sevmiyor yere ortu seriyorum uzerine onu yüzüstü koyuyorum uzağa da en sevdigi oyuncakalri koyuyorum hareket etmek yerine örtüyü çekerek almaya çalisiyor
Hahaha Ayla da öyle yapıyo örtüyü çekip alıyo

Aynen canım ya cok haklısın benimki öyle ayakta durmuyo daha sürünmüyorda ama mesela gel gel yapmayı ögrendi sürekli yapıp dueuyo ilk dönmeyi öğrendiğinde de hiç sırt üstü yatmıyordu sürekli dönüyordu. Şimdide elini ağzına götürüyor gel gel yapar gibi buuuu buuuu yapıyo ağzıyla onu ögrendi yapıp duruyo. Hatta kendi kendşne çirkin olmayı da öğrendi burnunu kırıştırıyo dudakları büzüyo

Benimki yine sık sık uyaniyor ; dalamıyor ve saçlarını, kulaklarini cekiyor, bir iki gun durduk yine başladık ,sanırım 32 disi birden çikariyor

Kızlar google books incelerken süper bi kitap buldum. Anneciğim ben büyüyorum diye bir kitap. Pdf olarak tüm kitabı açık kaynak paylaşmışlar. Bizim burda konuştuğumuz iştahsızlık, sürünme emekleme çabası, uyku... her şey anlatılmış. Yemek tarifleri var ay ay. Çok beğendim ben.

Anneciğim Ben Büyüyorum labne püresi&f=true

Sagol canim guzel kitaba benziyor ama bende butun sayfalari gostermiyor. 30-153 arasini goremiyorum.

Sagol canim guzel kitaba benziyor ama bende butun sayfalari gostermiyor. 30-153 arasini goremiyorum.

Sayfanın üstüne tıklayınca açılması lazım canım ama bilemedim ki, bende çok az kısım eksik, yüzde 90i açılıyor. Ilk gelen sayfada 3 yaprak gösteriyor, tıklayınca açılıyor bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…