2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Umay da çok hareketli yaa of uyurken bile takla atacak neredeyse. Park yatağına koyuyorum kocaman yatak ben bile sığarım ama umay sığamıycak neredeyse okadar harekrtli ki uyumaıs için bırakıyorum yan dönüyor uüzüstü dönüyor sürünüyor yatapın içinde ay allahım yaa. Ayağa kalkmaya çalışıyor. Zaten alt kademeye aldım dün çenesini vurdu kalkmaya çalışırken kenarına. Şimdi de aşırı mutsuz yatak aşağıfa ya nasıl bağırıp ağlıyor tutunacak yer arıyor bulamıyor çıldırıyor cadı yaaa. Buarada benim cadı da bubuarada fotoğrafta acayio tombul çıkmış normalde hiç böyle değil. Sizin bebişlerde böyle çıkıypr mu? Umayı arkadaşlarım görünce ay ufacık çok hafif fotolarda çok kilolu çıkıyor diyorlar. Umay 6 ay aşısına gittiğimizde 8 kilo 40 gram felan çıktı yani 15 gün önce.. Ay ama çok cadı çok mahvediyor beni isteyene verilir seve seve

Eklentiler

• IMG-20200612-WA0105.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 56
Benimki yine sık sık uyaniyor ; dalamıyor ve saçlarını, kulaklarini cekiyor, bir iki gun durduk yine başladık ,sanırım 32 disi birden çikariyor
Yaa benim kızım da öyle .Dün gece yine uykuya dalmakta zorluk çekti ve tüm gece sık sık ağlayarak uyandı ama bizde gelen diş yok hiç ..

Ayyy masallah coook güzel ..Allah bağışlasın kizinizi..

Ay maşallah gözlere bitiyorum bu kızın Ayla da öyle canım herkes fotograflarda daha büyük duruyor diyo başta kayınvalidem diyor her seferinde resimde kocaman normalde kücük diyip duruyor Bizde 6 ay aşısında 8 kilo 100 gr dık

Uzay da öyle küçücük aslında ama fotolarda tostik çıkıyor

Masallah ona kuzum benim ya ne guzel gülmüş ❤ Hele sürünsün yürüsün hiç kalmaz kilo zaten. Ayla da altını acarken iyi ama bağlattırmıyo dönüp kaçıyo ağlıyo bağlarken. Hareketlendikçe yaramazlıklar artıyo valla işimiz zor bu bıdıklarla hep yanında olmamız lazım diğer işleri yapmak cok zor korona olmasa 15 günde bir birini çağırırdım temizlik için dip köşe yapardı bende diğer günler hemen süpürür silerdim böyle çok yoruluyorum gerçekten 7 ayda pilim bitti sanki annemde 3 ayda bi kere gelebildi zaten çok şanssızım

Ben bi yola çıkıp gidebilsem annem, kv, babalar kimi bulursam yapisicam. Hiç değilse temizlik yemek derdim olmaz 3-4 ay. Sağolsunlar hepsi de ilgilenir o konuda çok şanslıyım.

Ben bi yola çıkıp gidebilsem annem, kv, babalar kimi bulursam yapisicam. Hiç değilse temizlik yemek derdim olmaz 3-4 ay. Sağolsunlar hepsi de ilgilenir o konuda çok şanslıyım.
Aynen cok iyi olur senin için sadece Uzayla ilgilenirsin. Benim eşimde 2 ay sonra bedelli askerlik yapacak 1 ay annemde kalcam normalde eşimden bir gün ayrı kalmak istemem ama artık o kadar bunaldım ki gitse de anneme gitsem rahatlasam diyorum Gidiyim bir hafta annemde kalıyım diyorum ben kızımdan ayrı kalamam diyo göndermiyor şimdi

Canım şimdi okuyorum yazılanları.Anca firsat buldum.Sebebini yazdım görürsün

Cekmeceleri açıp karıştıran,ortalıkta hiçbirşey bıraktırmayan yaramaz bi böcek oldu benimki .Asla oturmak istemiyor.Attaya gidiyoruz'un ne demek olduğunu öğrendi.Ağzımdan atta kelimesi çıkınca çıldırıyor.Bu ara sizde de var mı bilmiyorum ama babasına gidince bile ağlıyor ille beni istiyor.

Eklentiler

• Screenshot_2020-06-13-22-52-33.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 43
Benim kiza da herkes fotolarda,videolarda ay ne tombiş diyor ama benim kiz nokta kadar .Ben nokta diyorum ona.7 aylık teyzeleri bugün tam 7 ay 7 günlük oldu 2 gün önce kontorle gittik 7 kilo 150 gram çok.Ben kafama çok takiyordum ama doktoru sağlıklı,ortalamanın da 50-100 gram altında.Cok kötü değil kilosu deyince artık takmamaya başladım..,,Sağlığı yerinde olsun .Şükür ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…