2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Maşallah kızlar hepsi birbirinden tatlı Allah nazarlardan korusun bebislerimizi

Kızımda da diğer bebeklerde olduğu gibi bir aydır bir huysuzluk var bugün atak haftanız bitti bakalım güneşli yani ortaya çıkabilecekmii. Gece uykularımız tamamen bozuldu saat başı uyanıyor hatta yarim saatte bir. Uyku pozisyonu bulmakta zorlanıyor sırt üstü uyumak istemiyor yan yatmak istiyor onu da beceremiyor tamamen yüz üstü dönüp uyandırıyor kendi kendini.

Ek gıdaya da tam olarak baslayamadim coklu gıda alerjisi var süt ürünleri ve yumurta zaten veremedim kendimi çok eksik hissediyorum bu konuda. Aslında yemeye istekli bir bebek ama malesef doğru düzgün birşey veremedim.

Bizimde kilo alimimiz 3. Aysan sonra iyice azaldı en son iki ayda 400 gr alabilmişti bu ay ne kadar aldı bilmiyorum.

Yakışıklı meteDaha çok koşacak annen peşinden

Selam kizlar uzun zamandır yoktum sitede sıla-i rahim ettim sonunda çünkü fikirlerinize ihtiyacım var
Oğlum yiğidin kolunda 3 aylıkken bir pullanma olmuştu dr kortizonlu krem verdi kullanmak istememiştim burdan bir arkadaşım dediği kremi aldım gayet güzel nemlendirdi 7.ay kontrolüne götürdüğümde kızarıklıklar geçmemiş diyip yine aynu kortizonlu kremi verdi ve süt alerjisi dedi tahlil yapmadan 1.hafta diyet yapıp kremi kullandım geçti tamamen şükürler olsun lakin bir daha kontrole götürdüm 1 ay daha diyet verdi hangisinin iyi geldi gibi anlamak için.ben böyle saçmalık görmedim ilk başta söyleyeceğini en son söylüyor madem önce krem ver veya diyet ikisini birden neden veriyorsun.sormak istediklerim süt alerjisi tahlilsiz belli oluyormu ve sadece egzemamsi şeyler (cok az ) bir belirtimidir başka belirtileri neler? Bilen anneler yardımınıza ihtiyacım var

Merak ettik seni.

BIzimde alerjimiz var ve dört aydır diyet yapıyorum. Kakasi köpük köpük mukuslu yüzünde vucudunda kızarıklıklar oluşuyor ver kusuyor. Karni gurul gurul oluyor. Son haftalarda kusma biraz azaldı ama yine alerjik birşey yiyince kusuyor ve yüzünde vucudunda kızarıklıklar oluşuyor.

Merak ettik seni.
SSağol canım bende özledim sizi dayanamadım geri geldim
Mesela neler alerjik size? Bizim okadar değil sadece derisi kurudu az bir yer okadar bu tek başına yeterlimi acaba süt alerjisi diyebilmek için

SSağol canım bende özledim sizi dayanamadım geri geldim

Mesela neler alerjik size? Bizim okadar değil sadece derisi kurudu az bir yer okadar bu tek başına yeterlimi acaba süt alerjisi diyebilmek için
Her doktor farkli yönlendirme yapıyor malesef. Üç dört doktor değiştirdik ve birinin dedigi birini tutmadı.yanlis bilgi vermek istemem ama Bildiğim kadarıyla tek başına süt alerjisi diyemeyiz bunun sebebikullandığınız deterjandan falanda olabilir. Biz bütün belirtileri göstermemize rağmen doğumdaki çocuk doktoru bile alerji demedi . Iki günlükken başladı kusmaları kızarıklıklari. Şuan emin olduğum tavuk ve yumurta süt bu hafta onları yediğimde kustu.yavas yavaş deneyerek kendim bulmaya çalışıyorum.

Anladım geçmiş olsun tez zamanda.bizim bir dün kusma oldu onuda rotanın son dozunu olmuştuk ona bağlıyoruz başkada öyle aman aman kusmaları hiç olmadı çok şükür.ya birde youtubeda izledim birsürü belirti saydı bir dr bizim dr da hemen bir yarada süt alerjisi dedi anlamadım

Amin inşallah kusma fiskirarak oluyorsa üzerinde duruyorlar genelde eğer öyleyse ondan demiştir belki sizin dr da. Inşallah tekrarlamaz egzaması yakisiklinin

Masallah prensese bu ne guzellik boyle. Ben seve seve alirim, yurtdisi seyahetleri acilsin gonder bana .
yakisikli prens Uzay

Masallah Metecige,cok yakisikli annesi

Amin inşallah kusma fiskirarak oluyorsa üzerinde duruyorlar genelde eğer öyleyse ondan demiştir belki sizin dr da. Inşallah tekrarlamaz egzaması yakisiklinin
Sağol canım inşAllah fışkırarak değildi bir dün oldu ya nebileyim işte bende deneme yanılma yapayım diyorum 3 gün 3 gün mesela 3 gün süt ve süt ürünü yiyip bakacağım yara yoksa diğer 3.gun oğluma vercem öyle öyle deneyeyim diyorum

U Umutt19 canım sizin yaralar tamamen geçtimi senin dediğin kremi kullandım epey iyileştirmişti sağolasın tamamen geçmesi için dr kortizon verdi

Bi bilgim yok bu konuda ama bizde seni merak etmiştik baya nerelerdeydin

Tuba hoşgeldin YesilElmaTT kocaman olmuş Yiğit

Kızlar şimdi de sokağa çıkma yasağına takıldik pazar sabah çıkıp gece sivasta kalicaz, pzt devam. Eğer bi aksilik daha olmazsa.
Hoş bulduk canım evet büyüdük teyzesi uzayda kocaman olmuş maşallah siz memleketemi geliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…