Maşallah tombis fıstık ❤Buda benim prensesim
Teşekkür ederiz teyzesiMaşallah tombis fıstık ❤
Yakışıklı meteCekmeceleri açıp karıştıran,ortalıkta hiçbirşey bıraktırmayan yaramaz bi böcek oldu benimki .Asla oturmak istemiyor.Attaya gidiyoruz'un ne demek olduğunu öğrendi.Ağzımdan atta kelimesi çıkınca çıldırıyor.Bu ara sizde de var mı bilmiyorum ama babasına gidince bile ağlıyor ille beni istiyor.
Merak ettik seni.Selam kizlar uzun zamandır yoktum sitede sıla-i rahim ettim sonunda çünkü fikirlerinize ihtiyacım var
Oğlum yiğidin kolunda 3 aylıkken bir pullanma olmuştu dr kortizonlu krem verdi kullanmak istememiştim burdan bir arkadaşım dediği kremi aldım gayet güzel nemlendirdi 7.ay kontrolüne götürdüğümde kızarıklıklar geçmemiş diyip yine aynu kortizonlu kremi verdi ve süt alerjisi dedi tahlil yapmadan 1.hafta diyet yapıp kremi kullandım geçti tamamen şükürler olsun lakin bir daha kontrole götürdüm 1 ay daha diyet verdi hangisinin iyi geldi gibi anlamak için.ben böyle saçmalık görmedim ilk başta söyleyeceğini en son söylüyor madem önce krem ver veya diyet ikisini birden neden veriyorsun.sormak istediklerim süt alerjisi tahlilsiz belli oluyormu ve sadece egzemamsi şeyler (cok az ) bir belirtimidir başka belirtileri neler? Bilen anneler yardımınıza ihtiyacım var
BIzimde alerjimiz var ve dört aydır diyet yapıyorum. Kakasi köpük köpük mukuslu yüzünde vucudunda kızarıklıklar oluşuyor ver kusuyor. Karni gurul gurul oluyor. Son haftalarda kusma biraz azaldı ama yine alerjik birşey yiyince kusuyor ve yüzünde vucudunda kızarıklıklar oluşuyor.Selam kizlar uzun zamandır yoktum sitede sıla-i rahim ettim sonunda çünkü fikirlerinize ihtiyacım var
Oğlum yiğidin kolunda 3 aylıkken bir pullanma olmuştu dr kortizonlu krem verdi kullanmak istememiştim burdan bir arkadaşım dediği kremi aldım gayet güzel nemlendirdi 7.ay kontrolüne götürdüğümde kızarıklıklar geçmemiş diyip yine aynu kortizonlu kremi verdi ve süt alerjisi dedi tahlil yapmadan 1.hafta diyet yapıp kremi kullandım geçti tamamen şükürler olsun lakin bir daha kontrole götürdüm 1 ay daha diyet verdi hangisinin iyi geldi gibi anlamak için.ben böyle saçmalık görmedim ilk başta söyleyeceğini en son söylüyor madem önce krem ver veya diyet ikisini birden neden veriyorsun.sormak istediklerim süt alerjisi tahlilsiz belli oluyormu ve sadece egzemamsi şeyler (cok az ) bir belirtimidir başka belirtileri neler? Bilen anneler yardımınıza ihtiyacım var
SSağol canım bende özledim sizi dayanamadım geri geldimMerak ettik seni.
Mesela neler alerjik size? Bizim okadar değil sadece derisi kurudu az bir yer okadar bu tek başına yeterlimi acaba süt alerjisi diyebilmek içinBIzimde alerjimiz var ve dört aydır diyet yapıyorum. Kakasi köpük köpük mukuslu yüzünde vucudunda kızarıklıklar oluşuyor ver kusuyor. Karni gurul gurul oluyor. Son haftalarda kusma biraz azaldı ama yine alerjik birşey yiyince kusuyor ve yüzünde vucudunda kızarıklıklar oluşuyor.
Her doktor farkli yönlendirme yapıyor malesef. Üç dört doktor değiştirdik ve birinin dedigi birini tutmadı.yanlis bilgi vermek istemem ama Bildiğim kadarıyla tek başına süt alerjisi diyemeyiz bunun sebebikullandığınız deterjandan falanda olabilir. Biz bütün belirtileri göstermemize rağmen doğumdaki çocuk doktoru bile alerji demedi . Iki günlükken başladı kusmaları kızarıklıklari. Şuan emin olduğum tavuk ve yumurta süt bu hafta onları yediğimde kustu.yavas yavaş deneyerek kendim bulmaya çalışıyorum.SSağol canım bende özledim sizi dayanamadım geri geldim
Mesela neler alerjik size? Bizim okadar değil sadece derisi kurudu az bir yer okadar bu tek başına yeterlimi acaba süt alerjisi diyebilmek için
Anladım geçmiş olsun tez zamanda.bizim bir dün kusma oldu onuda rotanın son dozunu olmuştuk ona bağlıyoruz başkada öyle aman aman kusmaları hiç olmadı çok şükür.ya birde youtubeda izledim birsürü belirti saydı bir dr bizim dr da hemen bir yarada süt alerjisi dedi anlamadımHer doktor farkli yönlendirme yapıyor malesef. Üç dört doktor değiştirdik ve birinin dedigi birini tutmadı.yanlis bilgi vermek istemem ama Bildiğim kadarıyla tek başına süt alerjisi diyemeyiz bunun sebebikullandığınız deterjandan falanda olabilir. Biz bütün belirtileri göstermemize rağmen doğumdaki çocuk doktoru bile alerji demedi . Iki günlükken başladı kusmaları kızarıklıklari. Şuan emin olduğum tavuk ve yumurta süt bu hafta onları yediğimde kustu.yavas yavaş deneyerek kendim bulmaya çalışıyorum.
Amin inşallahAnladım geçmiş olsun tez zamanda.bizim bir dün kusma oldu onuda rotanın son dozunu olmuştuk ona bağlıyoruz başkada öyle aman aman kusmaları hiç olmadı çok şükür.ya birde youtubeda izledim birsürü belirti saydı bir dr bizim dr da hemen bir yarada süt alerjisi dedi anlamadım
Masallah prensese bu ne guzellik boyle. Ben seve seve alirim, yurtdisi seyahetleri acilsin gonder banaUmay da çok hareketli yaa of uyurken bile takla atacak neredeyse. Park yatağına koyuyorum kocaman yatak ben bile sığarım ama umay sığamıycak neredeyse okadar harekrtli ki uyumaıs için bırakıyorum yan dönüyor uüzüstü dönüyor sürünüyor yatapın içinde ay allahım yaa. Ayağa kalkmaya çalışıyor. Zaten alt kademeye aldım dün çenesini vurdu kalkmaya çalışırken kenarına. Şimdi de aşırı mutsuz yatak aşağıfa ya nasıl bağırıp ağlıyor tutunacak yer arıyor bulamıyor çıldırıyor cadı yaaa. Buarada benim cadı da bubuarada fotoğrafta acayio tombul çıkmış normalde hiç böyle değil. Sizin bebişlerde böyle çıkıypr mu? Umayı arkadaşlarım görünce ay ufacık çok hafif fotolarda çok kilolu çıkıyor diyorlar. Umay 6 ay aşısına gittiğimizde 8 kilo 40 gram felan çıktı yani 15 gün önce.. Ay ama çok cadı çok mahvediyor beni isteyene verilir seve seve
yakisikli prens UzayEki Görüntüle 2651037
Hareketlendiginden beri tombişlik gitti teyzesi. Altını bile tek degistiremiyorum, tekmeler havada uçuyor. Böyle otururken popo üstü zıplayarak ilerliyor. Tutamıyorum artık bittim yorgunluktan.
Masallah Metecige,cok yakisikli annesiCekmeceleri açıp karıştıran,ortalıkta hiçbirşey bıraktırmayan yaramaz bi böcek oldu benimki .Asla oturmak istemiyor.Attaya gidiyoruz'un ne demek olduğunu öğrendi.Ağzımdan atta kelimesi çıkınca çıldırıyor.Bu ara sizde de var mı bilmiyorum ama babasına gidince bile ağlıyor ille beni istiyor.
Sağol canım inşAllah fışkırarak değildi bir dün oldu ya nebileyim işte bende deneme yanılma yapayım diyorum 3 gün 3 gün mesela 3 gün süt ve süt ürünü yiyip bakacağım yara yoksa diğer 3.gun oğluma vercem öyle öyle deneyeyim diyorumAmin inşallahkusma fiskirarak oluyorsa üzerinde duruyorlar genelde eğer öyleyse ondan demiştir belki sizin dr da. Inşallah tekrarlamaz egzaması yakisiklinin
Bi bilgim yok bu konuda ama bizde seni merak etmiştik baya nerelerdeydinSelam kizlar uzun zamandır yoktum sitede sıla-i rahim ettim sonunda çünkü fikirlerinize ihtiyacım var
Hesabı dondurmustum çünkü burda baya zaman harcıyordum oğluma verimli olamiyormusum gibi geldi vicdan yaptım ondan canım sağolun varolunBi bilgim yok bu konuda ama bizde seni merak etmiştik baya nerelerdeydin
Hoş bulduk canım evet büyüdük teyzesi uzayda kocaman olmuş maşallah siz memleketemi geliyorsunuzTuba hoşgeldinYesilElmaTT kocaman olmuş Yiğit
Kızlar şimdi de sokağa çıkma yasağına takıldikpazar sabah çıkıp gece sivasta kalicaz, pzt devam. Eğer bi aksilik daha olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?