Sağol canım inşAllah fışkırarak değildi bir dün oldu ya nebileyim işte bende deneme yanılma yapayım diyorum 3 gün 3 gün mesela 3 gün süt ve süt ürünü yiyip bakacağım yara yoksa diğer 3.gun oğluma vercem öyle öyle deneyeyim diyorum
Oda büyüdü maşallah teyzesi ama hala diş yok bizde yeri belli ama patlayamadı baya huzursuz gece sık sık uyanıyor bide süt alerjisi cıktı işte tam kesinliği olmasada,bakalım artık
Evet canim Sen yogurt verilmiyor diyince de sasirmistim. Bana verilen kagitta peynir cesitlerinin verilmesi gerektigi yaziyor. Her ulkenin dr lari farkli dusuncede galiba. Bu durumda artik is biz annelere dusuyor. Iyice arastirdiktan sonra biz karar verecegiz ne verip ne vermiyecegimize. Annem ile konustum bugun Siz biz ne yiyorsak onu yiyordunuz. Az tuz katardim biraz da sizinkini ezerdim yerdiniz dedi.
Benimki de öyle söyledi. Çorba yap içsin diyor hala. Bilmiyorum valla. Doktora götürücem kuzuyu bu hafta içi. Merak ediyorum her şey yolunda mı bakalım
Hamilelik çok güzeldi. Belki de hayatımın en güzel dönemiydi yavrumla bir bütündük. Karnımdaydı kuzum, tabii merak ediyordum ama onu orada herşeyden koruyabiliyordum sanki.
Ama benim daha cesaretim yok henüz 2. Çocuk için. Çok zorlanıyorum ailemden de uzaktayım. Teyze hala dayı da yok yakınımızda. Çok çevrem de yok burada... bi eşim bi ben. O da çalışıyor.
Dedigim gibi burasi ile Türkiye arasinda baya farklilik varmis. Burada 4. Ayda baslaniliyor tadimlara. 9. Ayda ki randevumuza kadar beklerim belki tekrar sorduktan sonra da baslayabilirim. Ilk bebis olunca tecrubesizlik oluyor. Her kafadan ayri bir ses cikiyor. Duruma gore bakacagim. Benim ki biraz obur Benim agzima giren her seyi kendi agzina sokmaya calisiyor. Agzini aciyor bana da verecek diye tosun pasam .
Çok detaylı araştırmadım ama okuduğum yazılarda kısa süreli kullanılması ile bi sorun olmayacağı kanısına vardım. Şimdi 10-15 dk dAn uzun tutmuyorum ve günde toplam bir saati geçmiyor. Ama o bile hem ona hem bana iyi geliyor
Oda büyüdü maşallah teyzesi ama hala diş yok bizde yeri belli ama patlayamadı baya huzursuz gece sık sık uyanıyor bide süt alerjisi cıktı işte tam kesinliği olmasada,bakalım artık
Bizde de hiç diş yok canım süt alerjisi ilk zamanlar bizde de vardı diye düşünüyorum çünkü yüzünde kızarıklıklar çıkmıştı ama düzeldi siz alerji uzmanına götürdünüz mü biz götürmedik
Benimki de öyle söyledi. Çorba yap içsin diyor hala. Bilmiyorum valla. Doktora götürücem kuzuyu bu hafta içi. Merak ediyorum her şey yolunda mı bakalım
dr a Nicin gideceksiniz canim, bebis Iyi mi? Gittiginde detayli sorarsin ne verip ne vermiyecegini.
Canim daha once sordum mu hatirlamiyorum bebisinin ismini ne koymustun?
Hamilelik çok güzeldi. Belki de hayatımın en güzel dönemiydi yavrumla bir bütündük. Karnımdaydı kuzum, tabii merak ediyordum ama onu orada herşeyden koruyabiliyordum sanki.
Ama benim daha cesaretim yok henüz 2. Çocuk için. Çok zorlanıyorum ailemden de uzaktayım. Teyze hala dayı da yok yakınımızda. Çok çevrem de yok burada... bi eşim bi ben. O da çalışıyor.
Aynen canim cok guzel gunlerdi. Ben de cok ozluyorum o gunleri. Benim de burada kimsem yok esim ve ben. Pandemi yuzunden eve de kimse gelemiyor. Bir sekilde idare etmeye calisiyorum. Bazen diyorum bir yakinim olsa o bebisi tutarken Ben de evi temizlesem ama yok malesef. Ama yine de 2. Ve 3. Yu cok istiyorum. Insallah Allah bana o gunleri gosterir..