2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Inşallah canım. Zor valla süt ürünleri verememek çok seçenek kalmıyor onlarida veremeyince

İyi teyzesi büyüdübirazcık yiğit yakışıklım nasıl
Oda büyüdü maşallah teyzesi ama hala diş yok bizde yeri belli ama patlayamadı baya huzursuz gece sık sık uyanıyor bide süt alerjisi cıktı işte tam kesinliği olmasada,bakalım artık

Benimki de öyle söyledi. Çorba yap içsin diyor hala. Bilmiyorum valla. Doktora götürücem kuzuyu bu hafta içi. Merak ediyorum her şey yolunda mı bakalım

yelek bugun ruyamda ikinci bebek icin tedaviye basladigimi gordum. Bebisler buyusede hemen ikinci icin baslasak tedavilere. Ben hamileligimi ozledim.
Hamilelik çok güzeldi. Belki de hayatımın en güzel dönemiydi yavrumla bir bütündük. Karnımdaydı kuzum, tabii merak ediyordum ama onu orada herşeyden koruyabiliyordum sanki.
Ama benim daha cesaretim yok henüz 2. Çocuk için. Çok zorlanıyorum ailemden de uzaktayım. Teyze hala dayı da yok yakınımızda. Çok çevrem de yok burada... bi eşim bi ben. O da çalışıyor.

Benimki de öyle her şeyi ağzına sokmak istiyor

Ben de düşünüyorum ama yürüteç gibi zararı var mı caba
Çok detaylı araştırmadım ama okuduğum yazılarda kısa süreli kullanılması ile bi sorun olmayacağı kanısına vardım. Şimdi 10-15 dk dAn uzun tutmuyorum ve günde toplam bir saati geçmiyor. Ama o bile hem ona hem bana iyi geliyor

kizlar bebegi ek gida yemeyen yemek istemeyen varmi yoksa sadece benimkimi böyle cok canım sıkılıyo bu haline

Oda büyüdü maşallah teyzesi ama hala diş yok bizde yeri belli ama patlayamadı baya huzursuz gece sık sık uyanıyor bide süt alerjisi cıktı işte tam kesinliği olmasada,bakalım artık
Bizde de hiç diş yok canım süt alerjisi ilk zamanlar bizde de vardı diye düşünüyorum çünkü yüzünde kızarıklıklar çıkmıştı ama düzeldi siz alerji uzmanına götürdünüz mü biz götürmedik

Benimki de öyle söyledi. Çorba yap içsin diyor hala. Bilmiyorum valla. Doktora götürücem kuzuyu bu hafta içi. Merak ediyorum her şey yolunda mı bakalım
dr a Nicin gideceksiniz canim, bebis Iyi mi? Gittiginde detayli sorarsin ne verip ne vermiyecegini.
Canim daha once sordum mu hatirlamiyorum bebisinin ismini ne koymustun?
Aynen canim cok guzel gunlerdi. Ben de cok ozluyorum o gunleri. Benim de burada kimsem yok esim ve ben. Pandemi yuzunden eve de kimse gelemiyor. Bir sekilde idare etmeye calisiyorum. Bazen diyorum bir yakinim olsa o bebisi tutarken Ben de evi temizlesem ama yok malesef. Ama yine de 2. Ve 3. Yu cok istiyorum. Insallah Allah bana o gunleri gosterir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…