2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
Ne güzel cesaret edebiliyorsun. Ben türkiye’ye taşınmak istiyorum ama düzen değiştirmek de zor, bir de orada ne yapcağımızı ne ile geçineceğimizi bilemiyorum. Sen kaç senedir orada yaşıyorsun?
ben bebeğimin akrabalarıyla görüşmesini, onlarla büyümesini isterdim.
oğlumun adı deniz.
 
Ben 11 senedir burdayim. Buraya o kadar alistim ve seviyorum ki Türkiye hic gozumde yok. Annemler geldi doguma biliyorsun, kardeslerim geliyorlar arada. Diger insanlari hic aramiyorum. Kendi ailem yetiyor cok sukur. Biraz da buradaki sessizlige alistim, Türkiye de devamli kalabaligin, aile ortaminin ( esimin ailesi) icindeydim. Cok sukur Burada rahatim.
Oglunun ismi de cok guzel canim, Almanya da telaffuzu kolay oluyor mu?
 
Telaffuzu kolay oluyor. Onlarda da Denis var zaten. Benim kardeşim gelemedi. Annem babam doğuma gelmişlerdi ama yine de arıyorum. Arada ananesinde kalsa yatıya büyüyünce, bazen teyzesinde kalsa. Bi gün teyzesiyle parka gitse mesela. Oğlumu benim gibi sevecek bi onlar var gibime geliyor. Ama tabii kayınvalide, kayınbiraderlerle iç içe iyi olmuyor haklısın. Anlıyorum seni de.
 
Benim bebeğimin çenesi ağzının yanları benek benek kızardı, gıdısı da.... sıcaktan heralde, krem sürdüm ince giyindi, uyuyor şimdi.
 

Adaş bizim bebişlerimiz
 
kizlar bebegi ek gida yemeyen yemek istemeyen varmi yoksa sadece benimkimi böyle cok canım sıkılıyo bu haline

Canım bunların boylarına bakma sen, bildiğin yemek seçiyorlar. Kendi oğlumda şahit oldum. Nasıl yediğini deneye yanıla bulacaksın. Mesela benimki yoğurtlu, sarımsaklı şeyleri seviyor. Kabağı patsyes ve soganla yemek olarak pişirip verirsem delirecek gibi yiyor. Püre vs ağzına sürmüyor. 1 aydır deniyorum daha yeni yeni çözdüm damak zevkini. En sevdiği şey de meyveli yoğurt.
 
Daha sonra Patatesi ve kabagi catalla mi ezip veriyorsun ?
 
Kızlar oğlum yerde geri geri gitmeye başladı. O kada komik ki. Tırtıl gibi sürünüyor. Popoyu havaya dikiyor. Kollarının üzerinde yükselik kendini geri itiyor. Böyle yapan var mı başka? Şimdi gitti duvara dayandı diye sinirlendi
 

Biz de öyleyiz yaklaşık 1 haftadır arada bir ileri atıyor kendini ama nasıl yaptığını çözemedi henüz. 1-2 haftaya yanlış tarafa gittiğini farkedip ileri doğru emeklemeye çalışır dedi annem ❤
 
anladim canım bende deneyeyim bari bi kaç çeşit parmaklarinda oynatiyolar bizi
 
bende muz veriyordum cok seviyordu şimdi onuda yemiyo şeftaliyi hic sevmedi meyveli muhallebiyi nasil yapiyorsun.
1tatlı kaşığı irmik ve yarım tatlı kaşığı pirinç ununu 1 büyük çay bardağı suyla pisiriyorum.İçine herhangi bir meyveyi ezip ekliyorum.Fındık yada yarım ceviz rendeliyorum.Çok seviyor.
 
Yok götürmedik canım ya bizimde ilk 3 aylıkken kolunda ufak bir yara çıkmıştı kortizonlu krem yazmıştı kullanmadım pek sonra 6.ay kontrolüne gittiğimizde ben gösterdim o girmedi bile ki yine ufak yerindeydi direk süt alerjisi olabilir dedi işte ama annemde değil o doluluk diyor eski toprak:) umarım senin dediğin gibidir anacuum ama birkaç arkadaşın cocugundada çıkmış geçmiş
 
Benim ki de geri geri gidiyordu 2 hafta ileri dogru gitmeye basladi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…