Doğru söylüyorsun canım, benim bildiğimde öyle de insan acaba diyor işte bazen. Zaten yoğurdun içinde bile bir miktar tuz oluyormuş doğal haliyle. O yetiyordur ihtiyacı varsa bile. Biz bu ara kiymayla çok haşır neşiriz. Damak tadı bana benziyor, versem 1,5 kebap yiyecek sıpa her yemeğe kıyma koyuyorum artık.
Bebeğini emziremeyen yada sütü olmayan anneler günde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz acaba benim kız hem emmiyor hem mama sevmiyor napıcam böyle şaşırdım
Kızlar bu aralar miniğim iyice yapıştı bana. Burada okuduklarımı 2 hafta sonra yaşıyorum hep:) ilk zamanlar güzelce yiyen bebeğimin iştahı kesildi sanki pek istemiyor artık. Diş geliyor diyeceğim de pek belirti yok gibi
Biz 8 e girince biraz rahatladık ayağa kalkıp arkamı dönsen ağlardı öyle böyle ağlamada değil zaten ağlamasını bilmiyor benim kizim anırıyor resmen sabret geçicek bende hep dış dış diyorum ne gelen var ne giden söyleye söyleye bigün tutturucam
Doğru söylüyorsun canım, benim bildiğimde öyle de insan acaba diyor işte bazen. Zaten yoğurdun içinde bile bir miktar tuz oluyormuş doğal haliyle. O yetiyordur ihtiyacı varsa bile. Biz bu ara kiymayla çok haşır neşiriz. Damak tadı bana benziyor, versem 1,5 kebap yiyecek sıpa her yemeğe kıyma koyuyorum artık.
Evet onlardan canım benim arkadaşım 2 bebeginide onunla büyüttü hatta ari mama kullandi sutun yerini tutarmı bilmem emziriyoduda oda mama istersen formül mamayada ekleyebilirsin doktorunuza bi danış istersen
Canım sana moral olur belki diye umut ederek yaziyorum yanlis anlama sakın beni. inan hiçbir işi yetistiremediğim, evimi b.k götüren uykusuz günlerimi çok özledim. Çocuğumu kucağıma alıp oynamayı, yorgunluktan bayılmayı özledim. Ayaklarım yüzünden sürekli bacaklarım havada uzanıyorum. Gece yanımda yatırıyorum emzirmek kolay olsun diye ama sağdan sola dönmek bile eziyet şu an. Dün gece 7 defa uyandı, ne yapacağımi şaşırdım. Boşver yorgunluğu temizliği, beterin beteri var.
Oglusum kabiz oldu Ilk defa 6 gundur buyuk tuvaletini yapamiyor. Kayisi, kuru uzum ve zeytinyagi ni denedim hala yapamadi. Ikiniyor ama cikmiyor. Yarin dr u ariyacagim bakiyim bir seyler onerecek mi.
Boranim da cok hareketli Masallah. Devamli emeklemek istiyor, acik olan cektattan inmeyi ogrendi, oturur pozisyonunda iken emekleme pozisyonuna gecebiliyor. Yatak odasindaki yataktan devamli kendini asagiya atmaya calisiyor. Ustumde uyumayi cok seviyor hatta gece uyanim bacagini atiyor ustune al diye beni cekiyor. Bir de gozlugume takmis durumda, gozlugumu alip disini kasimaya calisiyor, gozlugu almayi oyun haline de getirdi.
Hiç emmiyor canım acaba kokum mu değişik dedim sürekli duş alıyorum ama kokumda da bi değişiklik yok nasıl hissediyor anlamıyorum adet zamanımı. Sütüm zaten yok denecek kadar az sıktığımda bir damla akıyo
Canım geçen hafta doktora gittik biz, soğuk sıkım da olsa pekmez vermeyeceksin dedi. Alanında ünlü ve çok iyi bir dr bu bahsettiğim adam. Yumurta sarısına da alerjisi var. O yüzden sabahları avokado,ceviz,yoğurt veriyorum.
Mesela az önce kayinvalidem semizotu yemeği pişirdi bize, pirinç yerine bulgur koydu içine, tuz atmadan önce ayırdı bir kase, yoğurt koyup blenderdan geçirdim bayıla bayıla yedi. Sebzeleri haşlama olarak değilde bildiğimiz türlü pişirir gibi yapıp ezmeye başladığımdan beri ayırmadan yiyor tüm sebzeleri. Kv yay şeklinde bir ezici almış çarşıdan epey işimizi gördü. Ne pişirsek onunla ezip veriyorum. Bizede kolay oldu
Sagol canim insallah yaparda Ben de rahat ederim.
Emeklemeyi baya cok sevdi. Suan dizlerinin ustunde nasil emeklenir onu cozmeye calisiyor yapamayinca tekrardan surunmeye devam ediyor. Ustumde emerek uyuyor 1 aydir Benim de cok hosuma gidiyor. Kafasini, yuzunu oksuyorum bol bol kokluyup opuyorum o emerken. Uyunca hemen yanima yatiriyorum uyanmiyor.
Oyyy kiyamam minige, onlar icin de zor. Senin oglus da ikiniyor mu cikartmak icin? Ilk defa 6. gunu gorduk biz. Yarin ariyacagim dr u 10. Gunu beklemek istemiyorum.
Bebeğini emziremeyen yada sütü olmayan anneler günde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz acaba benim kız hem emmiyor hem mama sevmiyor napıcam böyle şaşırdım
Kızlar ben bi haftadır acayip yorgunum yaa kızım geceleri sürekli dönüyo kıvranıyo uykusunda bi o yana bir bu yana dönüyo yuvarlanıyo kafasını çarpınca da ağlıyo gözleri kapalı emekleme pozisyonuna geçiyo sanki bi rahat pozisyon bulamıyor gibi. Beni de uyutmuyo hiç emzirmeye çalışıyorum kesinlikle emmiyo oda ısısını düşürüyorum rahatlasın diye ama yok huzursuz gündüzleride kıvranıyo uyutamıyorum birde çoook aşırı hareketli kesinlikle beş dk durmuyo koca evi geziyo kolları bacakları kıpkırmızı artık ben bi çocuk daha büyüttüm böylesini görmedim perişan haldeyim
Ay aynı bennbuarada benim kızda ilk emeklediği zaman 1 2 hafta beni mahvetti gece kalkıp emekleme pozisyonunda duruyordu uykudan uyanır uyanmaz emekliyordu felan çok zordu şimdi biraz hevesini aldı galina birazcık düzeldi gibi. Ama gündüz beni bitirmiş valla 5 saniye durmuylr dediğin gibi dizleri kıpkırmızı. Bir se sürünmek le kalsa keşke benimki oraya buraya tutunup kalkmaya çalışıyot pat küt düşüyor sürekli her yeri yaralı valla her saniye yetişemiyorum napayım 2 dakika arkamı dönüyorum düşmül oluyo of hayırlıısı şu zamanları atlatsaydık kazadçsız belasız