2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Oyy maşallah Ne güzel afiyet olsun uzaya Inş. Benimkinin damak tadida bana benzer babasına benzerse yandık

Biz 8 e girince biraz rahatladık ayağa kalkıp arkamı dönsen ağlardı öyle böyle ağlamada değil zaten ağlamasını bilmiyor benim kizim anırıyor resmen sabret geçicek bende hep dış dış diyorum ne gelen var ne giden söyleye söyleye bigün tutturucam

Ben vejeteryanim bizim eve dogru durust et girmedigi icin Ben kiyma vermeye baslamadim henuz. Kiymayi su da mi hasliyorsun?

Evet onlardan canım benim arkadaşım 2 bebeginide onunla büyüttü hatta ari mama kullandi sutun yerini tutarmı bilmem emziriyoduda oda mama istersen formül mamayada ekleyebilirsin doktorunuza bi danış istersen

Canım ne oldu ayaklarına? Çok geçmiş olsun? Haberim yok yazdıysan da kaçırdım

Benimki de kabız canım. Bugün çok ağladı hatta :-(

Heee... valla bi tahmin yapamadım ben de... neden acaba araştırmak lazım.

Aa, baya salçalı soğanlı mı pişirdiğinizden veriyorsunuz?

Canım, tatlım benim çok kuzular hepsi.

Benimki de kabız canım. Bugün çok ağladı hatta :-(
Oyyy kiyamam minige, onlar icin de zor. Senin oglus da ikiniyor mu cikartmak icin? Ilk defa 6. gunu gorduk biz. Yarin ariyacagim dr u 10. Gunu beklemek istemiyorum.

Bebeğini emziremeyen yada sütü olmayan anneler günde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz acaba benim kız hem emmiyor hem mama sevmiyor napıcam böyle şaşırdım

Canım bi yerde günlük toplam miktar için kilo×150cc diye okumuştum ama o zamanlar yeni doğmuşlardı

Ay aynı bennbuarada benim kızda ilk emeklediği zaman 1 2 hafta beni mahvetti gece kalkıp emekleme pozisyonunda duruyordu uykudan uyanır uyanmaz emekliyordu felan çok zordu şimdi biraz hevesini aldı galina birazcık düzeldi gibi. Ama gündüz beni bitirmiş valla 5 saniye durmuylr dediğin gibi dizleri kıpkırmızı. Bir se sürünmek le kalsa keşke benimki oraya buraya tutunup kalkmaya çalışıyot pat küt düşüyor sürekli her yeri yaralı valla her saniye yetişemiyorum napayım 2 dakika arkamı dönüyorum düşmül oluyo of hayırlıısı şu zamanları atlatsaydık kazadçsız belasız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…