2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bebeğini emziremeyen yada sütü olmayan anneler günde kaç kere kaç cc mama veriyorsunuz acaba benim kız hem emmiyor hem mama sevmiyor napıcam böyle şaşırdım
Ben sadece gece 2 kere veriyoeum 150 cc bir de sabah ilk uyandığında 150 veriyorum sabah tekrar uyuyup uyandığında kahvaltı veriyorum

yürüteç kullanmiyormusunuz yada hoppala tarzı bişey biraz daha kazasız atlatirsiniz bu yürüme dönemini.

yürüteç kullanmiyormusunuz yada hoppala tarzı bişey biraz daha kazasız atlatirsiniz bu yürüme dönemini.
Yürüteç kullanıyorum da onda sıkılıyor 10 dakika sonra yere inmek istiyor oraya buraya tırmancak illa çok fazla hareketli. Bende burada daha emeklemeye başlamayanlara özeniyorum ne güzel işte tadını çıkarmak lazımmış en azından bir işimizi yapıyorduk döndüğümüzde aynı yerse buluyorduk çok çok ağlarlardı okadar.. Şimdi asla tek bırakamam direk tv ünitesine tutunup kalkmaya çalışıyor koltuğa tutunup klakmaya çalışıyor. Dün annemlere bıraktım 2 3 saat geldim hepsi perişan sen bununla napıyorsun diyorlar altını dğeiştirirken bile 2 kişi değiştirdik çok harekrtli felan. Yaa dedim valla çok zor işte gerçekten bir altını değiştirmek veya kıyaget değiştirmek işkence asla durmuyor aslaaa ağlaya ağlaya giydiriyorum kendini parçalıyor ama napayım zorla tutuyorum yaa hele kaka yaparsa allahımmm rezalet alt değiştirmekbilmiyorum valla çok zor durumdayım sadece..

Canm tuza ihtiyacı olacağını zannetmiyorum anne sütünden alıyordur zaten iyodu

bende öyle diyordum hatta çok kolay kilo verebiliyorum rahatsızlığımdan dolayi o yüzden vermek istemiyorum canim gece yemek kilo yapiyo yatmadan ben ne zaman acıkırsam yiyorum midem ağrıyor aç kalinca.
Ben vermek istiyorum ama şimdi kolay veremiyorum maalesef

Oyyy kiyamam minige, onlar icin de zor. Senin oglus da ikiniyor mu cikartmak icin? Ilk defa 6. gunu gorduk biz. Yarin ariyacagim dr u 10. Gunu beklemek istemiyorum.
Ikınıyor canım, yüzü kıpkırmızı oluyor. Bakıyorum hiç bişey çıkmamış o kadar ıkınmaya.

Allah yardımcın olsun canim oğlum emeklemeden yürüdü kızımda şimdilik bi faaliyet yok o yüzden ne kadar zorlaniyorsun anlayamam ama hareketli bide huysuz bebekle uğraşmak çok zor

U UzayDeniz off benimkiler de kerpeten tırnak maalesef.Her iki ayağımda da baş parmağın yanındaki tırnaklar öyle.İki kenardan içe doğru kıvrık,yuvarlak bi hâl aldı.Eti araya sıkıştırdı resmen ve sancıyor.Öyleki kesmek bile canımı yakıyor.Bide geçen özge bastı yanlışlıkla,ağladım acıdan.Seni okuyunca da korktum şimdi.Biraz daha idare edicem demekki böyle

Çok çok çok üzüldüm canım cidden bu kerpeten tırnak var ya, zulüm. Çekilecek dert değil yaptıracaksın mecbur. Ama benim gibi ikisini birden yaptırma sakın. Tek tek yaptır. En azından bir ayağının üstüne basabilirsen yine idare edersin. Uzayın tırnakları da bana benziyor malesef 4-5 yaşına gelsin tel taktiricam direkt.

Çok geçmiş olsun. Ne zaman iyileşecekmiş?

10 gün sonra dikişler alınacak sanırım canım. Tabi bana göre 10 yıl. Bugün pansumana gittim, otel terliği giyiyorum, en rahatı o. Sandalet düşünmez misin dedi doktor Bunlar yırtılana kdr düşünmüyorum dedim. Mümkün değil giyemem. Bir de kışlık kalın çorapların burnunu kestim, önce onları giyip üstüne otel terliği giyiyorum

Kaşık maması dediğin tahıllı muhallebi çeşitleri mi cnm onlardan yiyo ama sütün yerini tutar mı ki
Canım Alya benim kızımla aynı kilodaydi .Kaç kilo oldu?Benimki de yemiyor o yüzden sordum .Gündüz maksimum 2 dakika emiyor .Sadece geceleri iyi emiyor.Ek gıdayı fena değil yiyor ama ben de en azından 1 yaşına kadar emsin istiyorum ..Birakicak gibi sanki..Geçen hafta kayinvalideme gittim.Her goren gelişmemiş gelişmemiş dedi.Moralim bozuldu ..

Aman Allahim bunlar nasıl kilolar yaaa..Ben 60 olsam havalara ucariiiimm.

Canım boyla da alakalı biraz, ben 48 olursam ölürüm büyük ihtimalle. Çok kafana takma kiloyu. Kilosunu umursayan kimi tanıdıysam çocuk 2 yaşına gelmeden eski haline döndüler hep. Sana uygun olan kilo 60 ise mutlaksa o kiloya ulaşacaksın merak etme

Aynen ben de Afrikalılar a dönerim.Bir ara 53 e düşmüştüm kemiklerim sayılıyordu ..Şimdilik iyi gidiyorum..Aynen tek dert kilo olsun ..O rahatsız olduğum görüntü gitti en azından.Simdi kendimi daha iyi hissediyorum

Canım alya da çok kilolu değil en son 7500çıktı evde emmiyor sevmiyor emmeyi ipek kaç kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…