2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba arkadaşlar benim oğlumda kasım30 doğumlu.. erken yürüdük 10 ayı doldurmamıştık ama konuşmuyoruz bizde bi iki kelime anne abi söyletmeye çalışıncada sanki oyun sanıyor farklı şeyler söylüyor sizinkilerin konuşmaları nasıl acaba

Konuşmaya daha çok gibi yaa ilk kelimeler yaşından sonra oluyor

Sanırım 2018 kasım annelerine yazacaktınız bunu.Bizim bebeler daha 7-8 aylık.

Masallah cok iyi vermissin.bir ben veremiyorum galiba bu gruptanirade 0
Canım ben de öyleydim.Basliyordum 3 gün sonra bırakıyordum ama bebeğimi uyuturken her akşam karsimdaki aynadaki goruntumle karşılaşınca azmettim.sen de yaparsın.Kac kilo fazlan var?

Canım ben de öyleydim.Basliyordum 3 gün sonra bırakıyordum ama bebeğimi uyuturken her akşam karsimdaki aynadaki goruntumle karşılaşınca azmettim.sen de yaparsın.Kac kilo fazlan var?
Evlendigimde 56 kg dum.sonra hamile kaldim, ilk bebeğim düştü ondan sonra bunalima girdim cok kilo aldım 75le hamile kaldim,90la doguma girdim suan 79 kgyum.bende hic hoslanmiyorum aynadaki o görüntüden hatta esim kiyafet almis m beden onceki gibi sanmış sığmadım tabi moralim bozuldu geri verdik

Şu annelerin moralini bozunca ne geciyor acaba ellerine onlarinda sadece dili gelismis

Ben yeni bedenimle hiç kıyafet almadım.Hepneski bedenime döneceğim diye şartlarım kendimi.M beden alıyorum hep.Sen de vermişsin baya ama ..Daha da verirsin.Sicak havalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…