Benimki mama yiyordu diye doktorumuz 4 buçuk ayda başlattı başta tadımlıktı püreler felan zorla 3 5 kaşık yiyordu sonra arttı zamanla mama vermemeye başladjm şimdi gün içinde kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği veriyorum aralarda meyve ve yoğurt bir tek gece 2 kere mama ve sabah ilk uyanınca mama veriyorum. Bşz erken başladkk ek gıdayabo yüzden şimdi bizim yemekler gibi yiyor hemen hemen. Köfte maksrna çorbalar dolma felan yediriyorum hep. Akşama da muhallebi genelde yapıyorum bazen artık yapacak birşey bulamıyorum arı mama nın tahıllı kaşık mamasını yapıyorum
Benim kızda bazen 1 doku kade yiyo bazen xorla yiyo çok zorlamıyorum havalar sıcak diş felan derken yemek istemeyebilşyor.ve çok ilginç ama kendşsşne zorla telefonls yemek yedirirken ardından biz yemeğe oturuyoruz ya onu da mama sandalyesine koyuyoruz ağzını açıyor bizim yemeklerden de yiyo sanki az önce zorla yiyen o değilniş gibi. E her zamanda aynı anda oturamıyoruz masaya öğlen sabah felan tekim evde napayım akşam eşim gelince birlikte oturuyoruz o zaman güzel ağzını açıyo ama diğerlerinde zorla yiyo genelde yani. Ve en çok kınadığım şeydş diyordum çocuğa telefonu alıştırıyprlar ama mecbur kalınca oluyormuş maalesef
Başta ediyordu ama şimdi yiyor şükür .Tadını begenmezse ağzını kilitliyor asla yemiyor ama ..Bir eğitimci olarak utanıyorum ama çizgi film açıp izlerken yediriyorum ..O zamandan beri yiyor ...
Benimki mama yiyordu diye doktorumuz 4 buçuk ayda başlattı başta tadımlıktı püreler felan zorla 3 5 kaşık yiyordu sonra arttı zamanla mama vermemeye başladjm şimdi gün içinde kahvaltı öğlen yemeği akşam yemeği veriyorum aralarda meyve ve yoğurt bir tek gece 2 kere mama ve sabah ilk uyanınca mama veriyorum. Bşz erken başladkk ek gıdayabo yüzden şimdi bizim yemekler gibi yiyor hemen hemen. Köfte maksrna çorbalar dolma felan yediriyorum hep. Akşama da muhallebi genelde yapıyorum bazen artık yapacak birşey bulamıyorum arı mama nın tahıllı kaşık mamasını yapıyorum
Kizlar dr u aradim. Bugun seftali, kayisi, elma ve erik suyu ver dedi. Ilik suya oturtmami soyledi ve fitil yazdi. Fitili nasil kullanacagim bilmiyorum, bebisin cani acir diye korkuyorum.
Gaza getirelim bacım birbirimizi boyle olmaz ben cok mutsuz olmaya basladim ya ne giydigim yakisiyor nede eski kiyafetlerime sığıyorum hamileyken giydiklerimi giyiyorum hala
Kizlar dr u aradim. Bugun seftali, kayisi, elma ve erik suyu ver dedi. Ilik suya oturtmami soyledi ve fitil yazdi. Fitili nasil kullanacagim bilmiyorum, bebisin cani acir diye korkuyorum.
Gaza getirelim bacım birbirimizi boyle olmaz ben cok mutsuz olmaya basladim ya ne giydigim yakisiyor nede eski kiyafetlerime sığıyorum hamileyken giydiklerimi giyiyorum hala
Hava cok sicak eczaneye gidemiyemegim. Esim aksam alip getirecek. Beraber veririz artik. Dr da korkma cani acimaz dedi ama ozlenen Ilk bebis olunca tedirgin oldum biraz. Yarina kadar yapmazsa baska bir sey veririz tekrar ara dedi.
Katildim,okuyorumda.o anda gaza gelip baslicam diyorum aksamina bir bakıyorum cayla aburcubur yiyorum yok olmuyor yani beynime hukmedemiyorum bu konuda
Canım benim boyum kısa. Ben şimdi 64 kiloyum mesela kocaman göbeğim ve kalçam var. Kollarım kalın ve gıdım da çıktı ilk defa hayatımda. Senin boyun uzundur benden.
Canım benim boyum kısa. Ben şimdi 64 kiloyum mesela kocaman göbeğim ve kalçam var. Kollarım kalın ve gıdım da çıktı ilk defa hayatımda. Senin boyun uzundur benden.
Canım yuzume söyleyen birine cevap verdim.Doktoru kilosu gayet iyi dedi.Gelisim de önemli olan boy Muş dedim.Uzun uzun teorik bilgi verdim.Sustu..Digerleri kayinvalideme söylemiş ..O da gelir bana ballandıra ballandıra anlatır sağolsunYapim gereği cevap da versem yine de takılıyorum .Niye bana böyle bir şey soylediki diye.Kafaya takıyorum ...
iyiyim canım tayinimiz çıktı taşınmao bu derken hiç giremiyorum bide yusuf çok yoruyor beni aynaya bakmaya bile fırsat bulamıyorum artık sende durumlar nasıl
Bizde iyiyiz canım üç gün annemde kaldım dün geldim çok iyi geldi dinlendim baya değişiklik oldu biraz. Onun dısında herşey aynu Ayla kuşla uğrasıyorum bide sıcakla aşırı sıcak. Bende cok yoruluyorum sıcaklarda daha zor sürekli dolanmak hep yanımda kucağımda olmak istiyo