2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Geçmiş olsun dilerim en kisa zamanda ağrisi sızisi geçer miniğin

8.ayi doldurinca bebeklere kan tahlili yapilacakti.Saglik ocagina giden var mi aramizda?

geçmiş olsun canım

Katildim,okuyorumda.o anda gaza gelip baslicam diyorum aksamina bir bakıyorum cayla aburcubur yiyorum yok olmuyor yani beynime hukmedemiyorum bu konuda
Canım uzun süre ben de benzer şeyler yaşıyordum motive olmak çok zor gerçekten. Öncesi sonrası resimleri beni motive ediyor diyorum ha gayret. Bir de aburcubur mu yedin boşver pes etme de ki bir dahaki öğünümde telafi edeceğim. Bir süre sonra zihnin alışıyor diyet haline.

Geçmiş olsun, hayırlı olsun

bende gunde 1 defa yıkıyorum sadece tek kat giydiriyorum benim evim serindi evimde olsaydım ah keşke

Kızlar bebişimde isilik çıktı( Bu Sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz?
Ben de cok ince giydirmeme ragmen benimkinde de az çıktı sanirjm vücudunun terli kalmamasi gerekiyor o da zor mutlaka ,cildinde kaliyor ben artik bugun bir saat kadar ustunu cikardim öyle de kotu iyice terliyor ama hava aldi vücudu yine giydirdim.Çıtçitli degil de sıfir kollu atlt tarzi cok ince tişort giydiriyorum,duş aldiriyorum ama oluyor

Bir de benimki sürekli ayakta durmak istiyor sizinki nasil koltuga tutunup hep ayakta aksama kadar,yere koydum mu ya da oturttum mu basiyir cigligi ,ayakta koltuga tutununca acayip mutlu ayaklari da ağrır diye korkuyorum enerji harciyor durmak için bayagi sanirim kilo az alacaklar artik,sizde var mi boyle bir durum?

Terasa havuz koyduk biz,hergün sokuyorum 1saat.Akşam üstü de duş aldırıyorum.Suluğunu o uyudukca buzdolabına koyuyorum, uyanınca içi yanmış oluyor.Serin serin içiyor.Ve sadece çıtçıtlıyla duruyor.

Bizde ayni belindede var ustelik Hava çok sıcak havuza sokuyorum sonra banyo ama yok suyun altında durmamız lazim daha sudan çıkınca terliyor klimayı açmıyordum ama bugün çalıştırdım inş.dokunmaz

Benimki de öyle canım çok seviyor ayakta dursun tam beceremiyor da düşüyor sürekli ağlıyor. Hiç oturmak istemiyor koltuğa tutunup kalkmak isyiyor tv ünitesine aynı şekilde. Beni mahvetmiş ya perişan oldum önünde dönmekten. Bugün eşimin anneannesine gittik kayınvalidem ve eltimle. Hepsi allah yardım etsin sana dediler nasıl bunu zapt ediyorsun hiç durmuypr felan. Dedim valla napayım günüm sadece onunla uğraşmakla geçiyor. Şok oldular resmen aşırı hareketli dediler. Eltimle çocuklarımız 2 gün atayla doğdu onunli daha oturamıyor sürünmüyor sadece olduğu yerde dönüyor au bir akıllı maşallah hiç sesi yok. Benim kız ya 1 saniye durmuypr of off bittim resmen. Birdaha tövbe bana gezme mezme yok

Kızlar benim sütüm çok azalmış. Sağıp baktım. Ebeyle de konuştum. Azalmış baya dedi. Ek gıdaya ve hazır sütlere ağırlık ver dedi. Hazır süte başladım. Ek gıda yemiyor. Değişik ne verebilirim? Hep yazıyorsunuz da aklımda tutamamışım. Be yediriyorsunuz? Kaç kere yediriyorsunuz günde? Miktar ne? Belki gece uyanmaları açlıktan yavrumun. Gece için sütü nasıl hazırlamak lazım.

azıcık da üzülüyorum tamam 8 ay emzirdim ama ne bileyim, hala da emziricem ama bir dönem kapanıyor gibi olsun yeni ve değişik bir dönem açılıyor. Ay bilemedim. Rahattı emzirmek.

Benimkinde surunmeyi emeklemeyi hiç sevmiyor ,kendi etrafında donuyor geri geri biraz ben zorlarsam gidiyor ama koltuktan yüzüstu kendi aşağı iniyor ayakta olacak sekilde ve buna bayiliyor sonra da yarim yamalak sag yone adim atiyir tutunarak sanirim hosuna gittiği icn hep yapmak istiyor ve surekli agliyor yapmazsa cok zorlaniyorum 4 5 gundur iyice abartti ,e tabi hepnarkasini kolliyorum dusecek diye yorucu ya oyle yapacak ya ayakta gezecegiz ben de oyle mahvoldum bir de yanindan ayrılmayayım kiyamet kopuyor ciglik çığlığa ya acaba bu hareketleri yapiyir da korkuyor mu da benden uzaklaşmak istemiyor diyorum hem ayrilik korkusu hem bu korku ya hicbir sey yapamaz oldum ama seninki bayagi hareketliymiş hem masallah hem Allah yardımcın olsun saniirm 8'i tamamlasınlar hiç tutamayacagiz

Olsun saglik olsun annesi aslinda epey emmiş,ben ek gidayi yeni yeno artirdim o yuzden diger arkadaslar bahsetse daha iyi olur ama sabah tuzsuz peynir,bazen yumurta sarisi salatalik pankek veriyorum ama her sabah olmuyor bazen hic yemiyor aç olsa bile ,her gun yogurt vermeye cakisiyorum ve sebze ile meyve ama duzenli degil bazen meyve yeniyor bazen sebze bazen az az hepsi degisiyor daha cok emmek istiyor bana yapişmak için ya kaçarsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…