- 13 Mart 2019
- 2.453
- 2.486
- 133
Aynen yaa banada cok kesmisler gibi geldi bende fena oldum.bide ben iceri girip video cektim babasi ellerini tuttuda.normalde beni kan tutar bakmadim gerci kanayan bolgeye oglumun ağlayışını cektim bol bol yavrum benim cok agladi ya,simdi iyi sukur.o bardak işi sikinti ya.ped bardağın dibindenmi kesip yaptin ucundanmi?Ay bizde de ucunu bana vermişlerdi, görünce ne ağlamıştım. Kocaman parça kesmişler diye çok üzülmüştümgeçmiş olsun canım tekrar. Günde 6-7 bardak değiştiriyordum ben. Çok sıkıntı o bardak işi. Normal bezin üstüne külot bez giydiriyordum çok işe yarıyordu ama bu sıcakta yanar çocuk.
Bol bol yıka lif cok iyu geliyor sonrada sudocrem varsa surebilirsin.ben oyle gecirmistimKızlar bebişimde isilik çıktı( Bu Sıcaklarla nasıl baş ediyorsunuz?
Aynen yaa banada cok kesmisler gibi geldi bende fena oldum.bide ben iceri girip video cektim babasi ellerini tuttuda.normalde beni kan tutar bakmadim gerci kanayan bolgeye oglumun ağlayışını cektim bol bol yavrum benim cok agladi ya,simdi iyi sukur.o bardak işi sikinti ya.ped bardağın dibindenmi kesip yaptin ucundanmi?
Kızlar benim sütüm çok azalmış. Sağıp baktım. Ebeyle de konuştum. Azalmış baya dedi. Ek gıdaya ve hazır sütlere ağırlık ver dedi. Hazır süte başladım. Ek gıda yemiyor. Değişik ne verebilirim? Hep yazıyorsunuz da aklımda tutamamışım. Be yediriyorsunuz? Kaç kere yediriyorsunuz günde? Miktar ne? Belki gece uyanmaları açlıktan yavrumun. Gece için sütü nasıl hazırlamak lazım.
azıcık da üzülüyorum tamam 8 ay emzirdim ama ne bileyim, hala da emziricem ama bir dönem kapanıyor gibiolsun yeni ve değişik bir dönem açılıyor. Ay bilemedim. Rahattı emzirmek.
Bizde flaster yok canim eski usül oldu bizim,etrafindaki bantta hemen eve gelince düştü,antibiyotikli krem verdi sabah-aksam sürülmelik.bende sadece dibinden kesip etrafi degmemesi icin koyuyorum bardagi ama elleri kollari hic durmuyor tek basima nasil bezleyecegim yarin falan bilmem.bu geceyi atlatsak bir hayirsiyla.masallah cabuk iyilesmis insaALLAH bizimde cabucak iyilesiverirBardak biraz büyük olduğu için yan taraftan diklemesine kesip daralttim canım ben. Dibini de kestim. ince bir boru yaptım bardaktan. Ictigimizde dudagimizin geldiği kısım çocuğun tenine değecek şekilde pipiye koydum. Normal bezledim ama sıkı yaptım biraz bezi, bardak kaymasin diye. Flasteri iki gün sonra çıkardım çünkü isilik gibi oldu bantlı yerler, bu sıcakta daha kötü olur. Sadece bardak koydum ben hiç yapıştırmadan. Kayması hiç. Zaten iki saate bir açıp havalandirdim, bardağı ıslanmışsa degistirdim. Bizim dr hiç krem fln vermedi, kendisi iyileşsin dedi. 3-4 güne epey iyileşti, 1 haftaya komple geçti.
sehir disindayim insallah gidince bende bi goturcemYaa unutmuştur ,bence saglik ocagini arayın kan degerlerine bakilacak ya da doktor kontrolüne gidiyorsaniz orada baktirin isterseniz.
Bizde flaster yok canim eski usül oldu bizim,etrafindaki bantta hemen eve gelince düştü,antibiyotikli krem verdi sabah-aksam sürülmelik.bende sadece dibinden kesip etrafi degmemesi icin koyuyorum bardagi ama elleri kollari hic durmuyor tek basima nasil bezleyecegim yarin falan bilmem.bu geceyi atlatsak bir hayirsiyla.masallah cabuk iyilesmis insaALLAH bizimde cabucak iyilesiverir
Çok teşekkürler canım. Su içmiyor benimki püskürtüyor. Dur bakalım. Yoğurt deneyeyim. Yoğurdu kendin mi mayalıyorsun?Canım normalde 9. aya kadar 1-2 çay bardağı ek.gida yetiyor. Meyveyi kilosu başına en fazla 15gr öneriyor doktorlar. Ben de dahil olmak üzere pek çok kişinin bebeği sadece kendisi için hazırlanan haşlanmış sebze gibi gıdaları pek yemedi. Kendimize pişirdiğimiz şekilde pişirip püre yapinca yiyor çocuklar. Ben bu akşam bezelye yemeği yaptım mesela, tuz koymadan ayirdim Uzaya da, içine önceden kavurdugum kuzu kıymadan da koyup blenderdan geçirdim, bayıla bayıla yedi. Sabah yoğurt,avokado ve ceviz karıştırıp veriyorum, öğlen de meyve püresi veriyorum. Toplam 2 cağ bardağını geçmiyor, 3 sefer ek gıda almış oluyor. Her şeyden az az vermeye çalışıyorum. Eğer Deniz alerjik değilse işin çok zor değil, zamanla yer her şeyi. Bazı şeyleri çok seviyorlar, onlardan ilerlemek.daha kolay oluyor. Mesela ben Uzayın sevmediği şeylere yoğurt katip veriyorum, o zaman yiyor. Cok seviyor yogurdu. Zamanla yoğurdu azaltıp sebzeyi arttırdım, şimdi hepsini yer. Yalniz benim yaptığım hataya düşme, ek gıda arttıkça suyu da arttırmayi unutma.
Nasıl anlaşılıyor? 8. Ayda kapanmaya başlıyormuş bazı bebeciklerin.kizlar binginlagi kapanan varmi erkenmi sizce kapanmak üzere sanki bizimki
kontrol ediyorum canim nohut tanesi kadar kalmış 2 hafta önce daha büyüktüNasıl anlaşılıyor? 8. Ayda kapanmaya başlıyormuş bazı bebeciklerin.
Fitil vermisti canim. Cok sukur fitil ise yaradi ve bugun yapti. Bizim bebisler ek gidaya alisana kadar cekecegiz galiba Ben 2 gunde bir yapmasina raziyim.DilanBoran canım doktora gittiniz mi kabızlık için? Ne dedi doktor? Deniz yaptı kakasını dün ama bugün yine yapamadı.
Canim Boran benim su ictigim bardaktan su icmeyi cok seviyor. Once Sen ic hopurtede hopurtede sonra Ona teklif et.Çok teşekkürler canım. Su içmiyor benimki püskürtüyor. Dur bakalım. Yoğurt deneyeyim. Yoğurdu kendin mi mayalıyorsun?
Çok teşekkürler canım. Su içmiyor benimki püskürtüyor. Dur bakalım. Yoğurt deneyeyim. Yoğurdu kendin mi mayalıyorsun?
Ben su içerken kapıyor bardağı, içmiyor.. diliyle yalıyor sonra döküyorCanim Boran benim su ictigim bardaktan su icmeyi cok seviyor. Once Sen ic hopurtede hopurtede sonra Ona teklif et.
kizlar binginlagi kapanan varmi erkenmi sizce kapanmak üzere sanki bizimki
Masallah onaBenimki de öyle canım çok seviyor ayakta dursun tam beceremiyor da düşüyor sürekli ağlıyor. Hiç oturmak istemiyor koltuğa tutunup kalkmak isyiyor tv ünitesine aynı şekilde. Beni mahvetmiş ya perişan oldum önünde dönmekten. Bugün eşimin anneannesine gittik kayınvalidem ve eltimle. Hepsi allah yardım etsin sana dediler nasıl bunu zapt ediyorsun hiç durmuypr felan. Dedim valla napayım günüm sadece onunla uğraşmakla geçiyor. Şok oldular resmen aşırı hareketli dediler. Eltimle çocuklarımız 2 gün atayla doğdu onunli daha oturamıyor sürünmüyor sadece olduğu yerde dönüyor au bir akıllı maşallah hiç sesi yok. Benim kız ya 1 saniye durmuypr of off bittim resmen. Birdaha tövbe bana gezme mezme yok
Aynen hep kucak istiyor ve artık yapışarak yürümeye başladı hiç durmuyor yerindeBizde iyiyiz canım üç gün annemde kaldım dün geldim çok iyi geldi dinlendim baya değişiklik oldu biraz. Onun dısında herşey aynu Ayla kuşla uğrasıyorum bide sıcakla aşırı sıcak. Bende cok yoruluyorum sıcaklarda daha zor sürekli dolanmak hep yanımda kucağımda olmak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?