2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim boyum 157cm. O yüzden diyorum 48-49 kilo çok güzel oluyor bende. Yıllarca o kilodaydım ne yesem almazdım. Ama şimdi, yemesem de alıyorum
O zaman haklısın canım..Boyuna göre sana da o kilolar ideal..Dönersin o zaman.Zayif bir yapın varmış zaten..Biraz azimle

Masallah bizde hala emekleme bir yerden tutunup kalkma falan yok dönerek gitmeye devam
Valla bende şaşkınım ben ve babasıda geç yürümüşüz bir yaşını geçmeden kalkmamışız yerimizden hiç Bir aydır kalkıyodu tutunarak ama artık tutunarak yürümeye başladı şu sıralar çok tehlikeli oldu beşiğinden aşşağı atıyo kendini biraz yürüyo düşüyo sürekli tetikteyim

Kızlar Alyanın poposu çook fena pişik oldu ki bezi uzun süreli de kalmadı ben yoğurtvçorbası yedirmiştim iki gün önce nanesi biraz fazla kaçmıştı sanırım nane yaptı neyse şuan çok fena pütür pütür ve pütürcüklerin ucu beyaz sivilce gibi birsürü ılık suyla yıkayıp açık bırakıyorum sonra sudokrem sürüyorum ama geçmiyo başka etkili krem ne önerirsiniz

Mustelanin pisik kremi iyi gelmisti bize onu kullanabilirsin canm

Hemen trocyd sür kuzum, kıyamam ya hava çok sıcak canı yanar yavrumun. 1 günde geçiyor o kremle Diclecim hiç bekleme sür

Merhaba anneler,bugun internette rastladigim ve kendime göre uyarladigim bir bebek keki yaptim guzel oldu biz beğendik sizinle paylaşmak istedim belki siz de denersiniz ve bebeginiz sever.

2 yemek kasigi yogurt ve 1 cay kaşıgi karbonatı çırptım icine yarim elma rendeledim (suyunu sıkıp koyun ya da pure yapip da koyabilirsiniz)sonra 5 y.k kadar tam bugday unu (unu siz ayarlayin),1 y.k zeytinyagi ekledim 2 y.k pekmez koydum ve çirptim 180 derecede 20 dakika kadar pişirdim bunda yumurta yok ama yumurtali şekli de yapilabilir.Afiyet olsun

Eklentiler

• 20200708_115934.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar ben balık yağına başladım Uzaya. Möllers alacaktım da içinde a ve d vitaminleri de var diye almadım. Oceans aldım verdim 1 kaşık, sıkıntı çıkarmadan içti. Var mı başlayan başka?

Ben boyunu kilosunu ve baş çevresini kendim ölçüp not tutuyorum, daha kolay oluyor takibi. Pandemi yüzünden gidemiyoruz hiçbirimiz
ben doğru düzgün bakamiyorum canım burda çocuklara hayırlısıyla evimize kavusalimda ek gidayi bile zor veriyorum

benim kiz sürekli ishal gibi kizlar pirinç maması yapiyorum icmiyo muhallebi yemiyo napcam

Muz yada patates haşlaması yedirmeyi dene istersen.Bide sakın susuz bırakma hele ishalken

Benim de sutum azaldi..Ek gıdaya ağırlık veriyorum.Sabahlari bir kase bebe bisküvisi devam sütü ile ya da irmikli pirinç unlu muhallebi tarzı bir şey veriyorum mutlaka.Bir yumurta sarısı.1 ya da 2 dilim peynir veriyorum..Gün içinde meyve veriyorum şeftali,kayısı,muz,karpuz,kiraz ,elma,armut verdim şimdiye kadar.Yaptigim yemeklerden veriyorum.Dun ona köfte yaptim makarna ile verdim yanında tam buğday ekmeği ..Bir de kaşık mamaya başladım .Onu da muhallebi in içine ya da devam sutunun içine katıp veriyorum.kek ,krep,pankek yapıyorum arada çok seviyor ..

benim kiz sürekli ishal gibi kizlar pirinç maması yapiyorum icmiyo muhallebi yemiyo napcam
Gecmis olsun oncelikle doktorunuza danişarak ishal icin olan damlalardan kullanabilirsiniz aslinda bagirsak duzenleyici her damla ishale iyi gelir bence sorun ve kullanin isterseniz çabuk toparlanir çocuk kilo ve sıvı kaybetmemiş olur.

Selam güzel anneler bayadır firsat bulup yazamıyordum hem siz hem bebisler iyisinizdir insallah oglusum dün 8 aylık oldu saka gibi ama büyüyor tosbigim hala dişimiz çıkmadı mesela emeklemiyor ama emekleme pozisyonunu alip ilerlemeden pes ediyor bol bol dönüp duruyor kucaktan inmek istemiyor ama kucaktada rahat durmuyor ayaklarini bana dayayip kendini geriye dogru itiyor 3 4 gündür gel gel diyor arada bi anneye benzer biseyler söylüyor artik taneli seyler yiyor disi olmamasina ragmen cigniyor ozellikle pankek omlet tarzi seyleri daha cok seviyor sizlere bi sorum var 9. Ayda kızamık aşısı yaptiracak misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…