2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Canım nerelerdesin sen, Selim nasıl? Maşallah ona, dişi de çıkar yakında. Bizde henüz emekleme yok döne döne geziyoruz evi. Kızamık yapılacak bildiğim kadarıyla, yarın bexsero için gideceğiz biz sağlık ocağına. Kabul ederlerse yarın bile yaptirabilirim.

Sicaklar bi yandan Selim bi yandan ugrasip duruyoruz Filizcim tam bir kurtlu oldu benimki hic durmuyor sagolsun Uzay ve sen nasilsin bazilari 1 yaşında yaptiracagim diyor da o yüzden sormak istedim, hem bexsero hem kizamik agir gelmesin kuzuya ?

Merhaba,öncelikla masallah bebeginizesizi 8.ay dolunca saglik ocağından kan tahlili için kan vermeye çagirdilar mi?

Merhaba,öncelikla masallah bebeginizesizi 8.ay dolunca saglik ocağından kan tahlili için kan vermeye çagirdilar mi?
Merhaba tesekkur ederim yok hayir cagirmadilar hatta bugun konustum aile hekimiyle ama kan vermeniz gerekiyor falan demedi

Maşallah yavruma durmasın ne güzel hareketli olsun biz iyiyiz de iki gündür aşırı huysuz, sanırım üst dişler de geliyor. Umarım uzun sürmez.
Aşıyı ebeye yazdım bakalım cevabına göre hareket edicez canım. Muhtemelen ağır olur diyecek o da

teşekkür ederiz aslında probiyotik var elimde ama sormadan kullanmak istemiyorum

evet canim agustosta yaptircaz sen istemiyormusun yaptirmayi

Oy kiyamam hemencik cikarda kurtulur insallah kuzucum hic yormayin uzaycigimi

evet canim agustosta yaptircaz sen istemiyormusun yaptirmayi
Istememek degil aslinda eninde sonunda yapilacak zaten sadece yaptirmayacak olanlar varsa sebebini ogrenmek istedim neden 9. Ayda degilde 1 yaşında yaptiracaklarini

teşekkür ederiz aslında probiyotik var elimde ama sormadan kullanmak istemiyorum
Hangisi var sende canim bizde kullanıyoruz. Benimkide 4 5 günde bir yapiyordu alerji doktoru kaleidon verdi duzenli kullaniyorum fayda etti şükür kakasi duzene girdi hergun yapiyor artik. Ama enterogermina kullanmistim bundan once o fayda etmedi pek

Parmaktan alınması iyiymis obur türlüsü zor oluyor bebeklerde sorunca bizi de haberdar eder misin canim senden gelen bilgiye gore bende sorayim bizimkine
Tamam gun vermişti o gun yaklaşinca gitmeden arayacağım ,haber veririm.Zaten 9.ay dolunca dpktor da genel kan tahlili yapacagini söylemişti.Baklalim duruma gore yazatum

Maşallah selime ben yaptiricam canım sadece menenjiti 1 yaşından sonra yaptiricaz

Ay, senin kızın dişi çıktı mı? Benimkinin daha çıkmadı. Yiyemez heralde pankek, köfte ama ben de bugün çorba ve muz püresi verdim ek gıda. Devam sütü+emzirme ile gidiyoruz bakalım. Cuma günü doktora gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…