2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
10 aslinda pek düşük sayılmaz canim doktor düşük mü dedi ? Hangi kan damlasini kullaniyorsun bide

kolları sogukmu oluyo bebisin ben üşüyormu diye endişe ediyorum kolları bacaklari soguk oluyoda

Sıcaktan terledigi için kolları soğuk canım. Vücut ter atarak kendini soğutuyor. 35.2'ye kadar düşüyor bazen bizimkinin kolları.
27⁰ bizim oda, üstünü örtmüyorum çıtçıtlı atletle yatiyor

Ah kizlar zaman ne çabuk geçiyor.benim bebeğimde kilolu doğdu ama şimdi kilosu biraz az sanirim gelişim zamanı aynı abisi gibi olacak emekliyor ama devamlı kucakta olmak istiyor.artik kollarımızda derman kalmadı.

Bizim evde 27 derece bende cıtcıtlı atletle yatırıyorum ama alt tarafına ince bi pijama giydiriyorum bacakları üşümesin diye üzerine de ince bi battaniye örtüyorum ama bes dakika üzerinde durmuyo artık örtmüyorum bende sıcak nasılsa diye

Pijama bende giydirmek istiyordum da eşim istemedi, çok sıcağa alışmasın dedi, öyle baldırı çıplak yatıyor benim tostos.

Ah kizlar zaman ne çabuk geçiyor.benim bebeğimde kilolu doğdu ama şimdi kilosu biraz az sanirim gelişim zamanı aynı abisi gibi olacak emekliyor ama devamlı kucakta olmak istiyor.artik kollarımızda derman kalmadı.

Daha bu sabah eşimle konuştuk bunu, sanki hastaneden dün çıkmışız gibi geliyor. Ne ara geçti bu kadar ay. 2 aylıktı beşiğinde uyumazdı, muhabbet kuşu gibi omzuma yatardı, saatlerce beklerdim o şekilde uyanmasın yeter ki uyusun diye.
Kac kilo canım senin kuzun? Kucak isteme bu sıralar bizde de var, diş yüzünden sanırım. Kiloluysa zor oluyor ama kucakta, iyi bilirim

Iki hafta once boy kilo ölçümüne göre 7700 gr 70 cm oglum dogdugundan bu zamana hep.kucak isteyen bir bebekti hala aynı

Senin doktorun ne dedi cnm kullanıyor musun sen
Ben 5 ayliktan beri kullaniyordum zaten canim haziran ayında hastalandi acilde bakıldı doktor kan degeri düşük falan demedi ama ben kullanmaya devam ediyorum yinede

Kizlar bugun happy life organik bebek tarhanasi aldim ama icinde deniz tuzu varmış zarari olur mu acaba vermesem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…