Aynen ebeye sorayım en iyisi. Öyle çok değil kan falan yok sadece kücücük kızarıklık gibi başlangıç olabilir krem sürersem geçer insallah. Çok teşekkür ederim tavsiyeler için, yok muz falan vermedim bugun baya bi vermeyim de artmasın bugun iki kere de kakasını yaptıBence saglik ocagindaki doktor ya da ebe de anlar oralar daha sakin gosterin ebeye,iciniz rahatlasin,bir de makatin icinde dogru kremi surun makatı iyice elinizle açarak kulak çöpünün ucuyla daha rahat olur ama ne olur cok hafif itin kremi icine sokmak çatlağı artırır.Kabiz yapabilecek patates,muhallebi,muz ,ekmek turu şeyleri az tüketsin sıvi alsin ki kakasi zorlamasin miniği
Bende gündüz uyıturken zıbınla uyutuyorum da gece altına ince bi pijama giydiriyorum zaten hiç üstünü örttürmüyo ben örtüyorum o açıyoOyy yerim o bezelye parmaklariaynen benimkide oyle hatta şimdi altina bisey giydirmiyorum cibil cibil yatiyor üstünü örttüm mü uyaniyor
Cnm bizim sağlık ocağı 6. Ayda söylemişti ama koronadan dolayı siz dışarda yaptiracaksiniz dedi bugün özele gidip yaptırdık kan sayımı yeterli dedi8.ayi doldurinca bebeklere kan tahlili yapilacakti.Saglik ocagina giden var mi aramizda?
annemlerdeyim zaten kismetse yarın evimize gidiyoruz insallah bi duzene gireriz bazen sabaha kadar uyumuyo kör olcam bu gidişleBazen bozulabiliyor evet.ozellikle yatılı biryerlere gidilmisse.bizde oyle olmustu.ama ben genelde uyandiktan 2-2,5saat sonra uyutuyorum.zaten anliyorum hemen uyutuyorum
Sagol canim insaALLAH oğluşu olanlar kolaylıkla atlativerirGeçmiş olsun cnm darısı başımiza
Kör olmazsin da butun vucudun agrir ayak tabanlarin yere basamaz topallarsin ve cogu seyi unutursun.bende uykusuzluk boyle etkiler yapiyor haa bide sinirannemlerdeyim zaten kismetse yarın evimize gidiyoruz insallah bi duzene gireriz bazen sabaha kadar uyumuyo kör olcam bu gidişle
Kızlar merhaba 8 ay olmamıza 4 gün var bugün özel bir polikliniğe götürdüm kıvançi 8800 gr 71 cm olmuş kafamız 46 cm ayıyla uyumlu dedi kan aldırdık yarın çıkacak sonuçlar 6. Ayında 8300 grdi ortalama aylık 300 gr aldı nasıl sizce
Gittiğim yerde doktorun kendisi alıyor biraz ağladı ben oyalayıp susturdum ara ara bakalım kan değerlerine bakacaklar atlattık çok şükür ek gıdadan bahsetti patlıcan dışında herşeyi verebilirsin kendi yemeklerinizden verin dedi sadece tuzsuz ve salçasız uyarla ona dedi yumurta beyazını verdim sorun olmadı pişmiş domates de verebilirsin dedi ben vermiştim zaten severek yedi öyle cnmGeçmiş olsun canım, gayet iyi kilo alımı bence. Bu aylarda 300gr çok çok iyiymiş. Boyu da uzun maşallah.
Kan alırken sıkıntı çıktı mı? Ben de götürücem de korkuyorum
Masallah bebeginize çizelgelere göre olmasi gereken aralikta gayet saglikli kilo boy acisindan ,300 gr almasi normal artik eskisi gibi almayacaklar hareketlendikleri icin hatta kiloda durma bilw oluyormuş,inş. sonuçlar da guzel çikarKızlar merhaba 8 ay olmamıza 4 gün var bugün özel bir polikliniğe götürdüm kıvançi 8800 gr 71 cm olmuş kafamız 46 cm ayıyla uyumlu dedi kan aldırdık yarın çıkacak sonuçlar 6. Ayında 8300 grdi ortalama aylık 300 gr aldı nasıl sizce
Benim oglum da 1 ay da 400gr aldi. Artik baya hareketli oldugu icin normal diye dusundum.Kızlar merhaba 8 ay olmamıza 4 gün var bugün özel bir polikliniğe götürdüm kıvançi 8800 gr 71 cm olmuş kafamız 46 cm ayıyla uyumlu dedi kan aldırdık yarın çıkacak sonuçlar 6. Ayında 8300 grdi ortalama aylık 300 gr aldı nasıl sizce
Masallah ona annesi.benimkide öyle yeni sunnet olmamiza ragmen kipir kipir masallah 2 gun nobet tuttum bende basinda yuzustu donmesin diye dönemeyince ds agliyor uyaniyor,bakalim bugun nasil olacak artik serbest dönmesi de.Bir de artık et tavuk mutlaka ver dedi. Ki veriyorum benn zaten. Dedi 9çayda da artık siz ne yiyorsanız az tuz ve az baharat ile o da yesin yoksa 2 yaşından sonra tek tip beslenen yemeyen bir bebeğin olur dedi. Ve mutlaka pütürlü yedir pes etme dedi blendır yapma. Çocuğun yemek istemeyebilir bazen ama sen çeşit çeşit yap dedi hergün farklı yap. Ki bende hergün intermetten bakıp farklı çeşit çorba yapıyorum. Ve dedi kadınların kolayına geliyor tarhana çorbası mesela ama sakım sürekli omu verme hep çeşitlendir. Öyle işte kızlar benim kız hiç durmuyor ve çok mızmkz allah yardımcım olsun. Buarada artık bay bay ve alkış yapıyoruz ve koltupa tutunup taöamen ayapa kalkıypr ama dengede durmayıp 2 saniye sonra düşüyor. Çok fena emekliyor hiçbir yer bırakmıyor herşeye elliyoe of offf
Masallah çok iyi beslenmeniz sizin de. Valla ben normal kıymamızdan köfte hazırladım kızıma az baharat ve az ruz ile. Bende onu veriyorum ama akşaöa çeşit bulmakta zorlanıyorumMasallah ona annesi.benimkide öyle yeni sunnet olmamiza ragmen kipir kipir masallah 2 gun nobet tuttum bende basinda yuzustu donmesin diye dönemeyince ds agliyor uyaniyor,bakalim bugun nasil olacak artik serbest dönmesi de.
Ben kuzu kiymasindan kofte yapiyorum 2 gune bir ve elimle parcalayip veriyorum cigneyerek yiyor masallah ve cesiti kendim uyduruyorum.mesela sabahlari meyve puresi icine lor ve bebe biskuvisi veriyorum,öğlen corba veriyorum aksamda genelde sebze yanindada kofte veriyorum işte.genelde pütürlü veriyorum ben artik
Filizcim bexsero yaptırdıktan en az 1 ay sonra mı başka aşı yapılabiliyor?Huzursuz canım, bexsero yaptırdım sabah. Kabızlık, diş derken kök söktürüyor. Yarına rahatlar sanırım. Sizin de zor kısım bitmiş hadi geçmiş olsun.
Masallah çok iyi beslenmeniz sizin de. Valla ben normal kıymamızdan köfte hazırladım kızıma az baharat ve az ruz ile. Bende onu veriyorum ama akşaöa çeşit bulmakta zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?