2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aynen ebeye sorayım en iyisi. Öyle çok değil kan falan yok sadece kücücük kızarıklık gibi başlangıç olabilir krem sürersem geçer insallah. Çok teşekkür ederim tavsiyeler için, yok muz falan vermedim bugun baya bi vermeyim de artmasın bugun iki kere de kakasını yaptı

Oyy yerim o bezelye parmaklariaynen benimkide oyle hatta şimdi altina bisey giydirmiyorum cibil cibil yatiyor üstünü örttüm mü uyaniyor
Bende gündüz uyıturken zıbınla uyutuyorum da gece altına ince bi pijama giydiriyorum zaten hiç üstünü örttürmüyo ben örtüyorum o açıyo

Kızlar merhaba 8 ay olmamıza 4 gün var bugün özel bir polikliniğe götürdüm kıvançi 8800 gr 71 cm olmuş kafamız 46 cm ayıyla uyumlu dedi kan aldırdık yarın çıkacak sonuçlar 6. Ayında 8300 grdi ortalama aylık 300 gr aldı nasıl sizce

Bazen bozulabiliyor evet.ozellikle yatılı biryerlere gidilmisse.bizde oyle olmustu.ama ben genelde uyandiktan 2-2,5saat sonra uyutuyorum.zaten anliyorum hemen uyutuyorum
annemlerdeyim zaten kismetse yarın evimize gidiyoruz insallah bi duzene gireriz bazen sabaha kadar uyumuyo kör olcam bu gidişle

annemlerdeyim zaten kismetse yarın evimize gidiyoruz insallah bi duzene gireriz bazen sabaha kadar uyumuyo kör olcam bu gidişle
Kör olmazsin da butun vucudun agrir ayak tabanlarin yere basamaz topallarsin ve cogu seyi unutursun.bende uykusuzluk boyle etkiler yapiyor haa bide sinir

Geçmiş olsun canım, gayet iyi kilo alımı bence. Bu aylarda 300gr çok çok iyiymiş. Boyu da uzun maşallah.
Kan alırken sıkıntı çıktı mı? Ben de götürücem de korkuyorum

Geçmiş olsun canım, gayet iyi kilo alımı bence. Bu aylarda 300gr çok çok iyiymiş. Boyu da uzun maşallah.
Kan alırken sıkıntı çıktı mı? Ben de götürücem de korkuyorum
Gittiğim yerde doktorun kendisi alıyor biraz ağladı ben oyalayıp susturdum ara ara bakalım kan değerlerine bakacaklar atlattık çok şükür ek gıdadan bahsetti patlıcan dışında herşeyi verebilirsin kendi yemeklerinizden verin dedi sadece tuzsuz ve salçasız uyarla ona dedi yumurta beyazını verdim sorun olmadı pişmiş domates de verebilirsin dedi ben vermiştim zaten severek yedi öyle cnm

Masallah bebeginize çizelgelere göre olmasi gereken aralikta gayet saglikli kilo boy acisindan ,300 gr almasi normal artik eskisi gibi almayacaklar hareketlendikleri icin hatta kiloda durma bilw oluyormuş,inş. sonuçlar da guzel çikar

Benim oglum da 1 ay da 400gr aldi. Artik baya hareketli oldugu icin normal diye dusundum.

Kızlar bende kızımı bugün doktora götürdüm bayağıdır gitmiyorduk bşr de yine çok eli kulağındaydı ve çok ağlıyordu. Kontrollerş yaptı doktorumuz hiçbit sıkıntı yok dedi 7 ay 1 haftalığız gelişimi ideal dedi kilosu 8700. Boyu 72 cm. İdeal dedi ne çok ne az kilosu da. Kulak boğaz herşey teöiz dedi
Dişe dair de hiçbir bulgı yok 1 aydan önce kesinlikle çıkarmaz dedi. Ki zaten ben hep bahsediyordum kızım huysuz ama hiç diş belirtisi de yok diye. Doktor da öyöe dedi diş belirtisi yokmuş. Daha diş zamano ne kadar huysuz olur kim bilirşimdifen mahvetmiş beni ya okadar ağladı ki bugün uykuya geçerkem direk doktora götürsüm dedim keism ya kulağı ağrıyor ya diş feşan ama hiçbiri yani çok şükğr tabi ama şimdiden böyleyse dişte neler edecek bana. Gerçi doktor dedi atak dönemi felan olabilir

Bir de artık et tavuk mutlaka ver dedi. Ki veriyorum benn zaten. Dedi 9çayda da artık siz ne yiyorsanız az tuz ve az baharat ile o da yesin yoksa 2 yaşından sonra tek tip beslenen yemeyen bir bebeğin olur dedi. Ve mutlaka pütürlü yedir pes etme dedi blendır yapma. Çocuğun yemek istemeyebilir bazen ama sen çeşit çeşit yap dedi hergün farklı yap. Ki bende hergün intermetten bakıp farklı çeşit çorba yapıyorum. Ve dedi kadınların kolayına geliyor tarhana çorbası mesela ama sakım sürekli omu verme hep çeşitlendir. Öyle işte kızlar benim kız hiç durmuyor ve çok mızmkz allah yardımcım olsun. Buarada artık bay bay ve alkış yapıyoruz ve koltupa tutunup taöamen ayapa kalkıypr ama dengede durmayıp 2 saniye sonra düşüyor. Çok fena emekliyor hiçbir yer bırakmıyor herşeye elliyoe of offf

Masallah ona annesi.benimkide öyle yeni sunnet olmamiza ragmen kipir kipir masallah 2 gun nobet tuttum bende basinda yuzustu donmesin diye dönemeyince ds agliyor uyaniyor,bakalim bugun nasil olacak artik serbest dönmesi de.
Ben kuzu kiymasindan kofte yapiyorum 2 gune bir ve elimle parcalayip veriyorum cigneyerek yiyor masallah ve cesiti kendim uyduruyorum.mesela sabahlari meyve puresi icine lor ve bebe biskuvisi veriyorum,öğlen corba veriyorum aksamda genelde sebze yanindada kofte veriyorum işte.genelde pütürlü veriyorum ben artik

Masallah çok iyi beslenmeniz sizin de. Valla ben normal kıymamızdan köfte hazırladım kızıma az baharat ve az ruz ile. Bende onu veriyorum ama akşaöa çeşit bulmakta zorlanıyorum

Huzursuz canım, bexsero yaptırdım sabah. Kabızlık, diş derken kök söktürüyor. Yarına rahatlar sanırım. Sizin de zor kısım bitmiş hadi geçmiş olsun.
[/QUOTE]
Filizcim bexsero yaptırdıktan en az 1 ay sonra mı başka aşı yapılabiliyor?

Huzursuz canım, bexsero yaptırdım sabah. Kabızlık, diş derken kök söktürüyor. Yarına rahatlar sanırım. Sizin de zor kısım bitmiş hadi geçmiş olsun.
Filizcim bexsero yaptırdıktan en az 1 ay sonra mı başka aşı yapılabiliyor?
[/QUOTE]

Canım tüm aşılarda öyleymiş. 28 gün geçmeden yapmıyorlar.

Masallah çok iyi beslenmeniz sizin de. Valla ben normal kıymamızdan köfte hazırladım kızıma az baharat ve az ruz ile. Bende onu veriyorum ama akşaöa çeşit bulmakta zorlanıyorum

YesilElmaTT
Kızlar köfteyi sakin kızarmış vermeyin. En çok boğulma sebebiymis Allah korusun. Haşlayıp vermek gerekirmiş. Ben daha başlamadım da başlayınca sulu köfte yapicam.

Kızlar Uzay yürümeye çalışıyor bu çocuk niye emeklemiyor hala diye düşünüyordum çok hareketli çünkü. Ben 10 aylıkken yürümüşüm, bava 12 aylıkken. O yüzden erken emekleme bekliyordum ama hep geri geri gitmişti. Bu sabah koltuğun kenarından tutunup kalkmaya çalıştı, yardim ettim nasıl mutlu oldu, duruyor iyle koltuğun kenarında kırlent gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…