2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar merhaba ben annemlerdeyim Alya nın pişiği biraz geçti bezini değiştirdim sanırım bezden kaynaklı bilmiyorum. Bizim kızı görenler bu çocuk yediğini anında eritiyor diyo bana kolaylık diliyo gören neyse çok hareketli olması da iyi değil ben hep hamileyken inş bu bebeğim biraz daha sakin olur dedim ama yok bu ablasından beter bi de bi cadı ki koca kıza kafa tutuyo benim büyük kızım onun yüzünden ağlayacak artıkçok fena bi bağırması var kapı bacaya vermesinsabahları park yatağında erkenden uyanıp oyalanıyo ben gözüm aralık arada bakıyorum kendi kendine oynadı bugün sonrada geri uyudu park yatağa tutunup etrafa laf yetiştirme huyu tavanyemek olarak çok çeşit veremiyorum ben evde ne pişerse o ayrı bişey pişirmem mesela supu patates yemeğini eziyorum çatalla yanında yoğurtla yediryorum birde iki gündür koyun yoğurdu var ondan veriyorum

Masallah çok iyi beslenmeniz sizin de. Valla ben normal kıymamızdan köfte hazırladım kızıma az baharat ve az ruz ile. Bende onu veriyorum ama akşaöa çeşit bulmakta zorlanıyorum
Bize sadece kuzu kiymasi demisti doktorumuz.ve kendi yemeklerinizden az tuz ve salcali yapin verin dedi

YesilElmaTT
Kızlar köfteyi sakin kızarmış vermeyin. En çok boğulma sebebiymis Allah korusun. Haşlayıp vermek gerekirmiş. Ben daha başlamadım da başlayınca sulu köfte yapicam.
Demirdöküm tavada hafif zeytinyagiyla pisirip veriyorum kisik ateste cok kizartmiyorum kizaran varsa iyice ezip veriyorum canim

Masallah ona bizde bugun emeklemeye merak sardik totoyu kaldirabiliyor ama ilerleyemiyor henuz

Canım bazı bebekler emeklemeden direk yürüyor bence uzay direk yürüyecek yerim onu yaa emekleme zahmetli geliyor o totoya

Aynisindan bizim evdede var emekleme pozisyonu aliyor ama o kadar ileri geri yok sadece yere tamamen yatinca geri geri sürünüyor, 10 gun kadar once baktim besigin kenarlarini tutup kalkmaya calisiyor korktum hemen o gun alt kademeye indirdim besigini. Koltugu tutturup ayaklarinin uzerine bastiriyorum sevincten ziplamaya calisiyo

Kizlar bebislerw tavuk eti veriyor musunuz ? Veriyorsanız nerden aliyosunuz tavugu ? Markettekilere güven olur mu ki ? Ben selime henüz hic tavuk suyu veya eti vermedim

Ben çok seviyorum hareketli çocukları. Alya zaten hiç sakin bi bebiş olmadı ki ikinci kızlar hep daha beter oluyor sanırım. Ablalık zor.

Aynı modelden bizde de var Pozisyonu alıyor ama sonra geri geri gidiyor. Sanirim benimki de emeklemeden yürüyecek. Emeklemek zahmetli iş geliyor vesselam bizim bıcırıklara

Aynı modelden bizde de var Pozisyonu alıyor ama sonra geri geri gidiyor. Sanirim benimki de emeklemeden yürüyecek. Emeklemek zahmetli iş geliyor vesselam bizim bıcırıklara
Haha burdaki emekleyen bebeklerin yaramazliklarini okudukca benimkinin emeklemedigine sevinmiyor degilim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…