2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Alya söz konusu canım her şey olabilir yerim onu ben, zor olanı başarıyor yine

Kızlar bugün kıvança kıymalı semizotu yaptım severek yedi yoğurtla tam mevsimi kıymayı tereyağında soganla soteledim biraz sonra havuç patates küçük küçük doğrayıp koydum em son semizotu doğrayıp koydum üstünü geçecek şekilde şu ekledim sonra çatalla ezerek verdim nerdeyse bitirdi yoğurtla çok iyi oldu deneyin bence

Dun bende yaptim pirinc falanda koydum yemedi benim oğlan bizim bide diş huzursuzlugumuz var ondan sanirim.afiyet sifa olsun senin paşaya

Alya ağzına lokma koymuyor yemiyor içmiyor sadece su içiyoazıcık kilosu vardı o da gitti psikolojim berbat

Benimkide kiymayi pek sevemedi ya bi kac sekilde denedim ama oynata oynata zar zor yedirdim hep

Kızlar benim kızın kolları bacakları vücudu böyle oldu da sıcaktan mı acaba ya farklı birşey vermediö çünkü

Eklentiler

• IMG_20200713_074629.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 77
Alya ağzına lokma koymuyor yemiyor içmiyor sadece su içiyoazıcık kilosu vardı o da gitti psikolojim berbat
Bu ara Aylaya da gören zayıflamış diyor benimde moralim bozuluyor. Birde benim tarttıgıma göre iki aydır hala 8 kilo galiba 6.aydan beri hiç kilo almamış

Kafasında da var böyle

Eklentiler

• IMG_20200713_080334.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_20200713_080334.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…