2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bir de ellerim taş gibi uyuşmuş şekilde kalkıyorum 1-2 gündür ne olabilirki nedeni acaba
Taş gibi oluyor derken avucunu kapatamıyor gibi dimi canım? Öyleyse ödem başlamış yüksek ihtimal. Tuzu azaltırsan biraz rahatlarsın. Kızıma hamileyken bana da oluyordu, sabah ödem daha belirgin oluyor,ödemden kapanmıyor bir süre sonra düzeliyordur dimi.
Bende sürekli uçuk çıkartırım, burnumda bile çıkıyor yani öyle illet bir şekilde. Bu dönemde sürebileceğimiz bir krem yok malesef ama ben çıkacağını anladığımda o bölgeye diş macunu sürüyorum ve hava almasını engelliyorum şanslıysam ve sürmekte geç kalmadıysam çok şişmeden sönüyor. Bi dene istersen canım. Kızıma hamileliğimden sonra 2-3 sene çıkmamıştı annelik yaradı diyodum heralde ama emzirme bittikten sonra geri geldiler
Aaa ben de tam tersi şu 3-4 ay bitince biraz olsun rahatlarız diyordum
Öyle oluyo zaten kuzum ya. Bunu yazan arkadaş neden gelip böyle bişey dedi anlam veremedim yani. Tabiki bazı sıkıntılar oluyor ama güzellikleri daha fazla oluyor. Hareketlerini hissediyorsun iletişime geçiyosun artık resmen tepki veriyor karnında. Kendini daha iyi hissediyosun kendindekimucizeyi görüyosun. Kontrollere gittiğinde yüzünü görüyosun resmen sonra o tatlı alışveriş heyecanı başlıyor. Şuanki gibi kendini halsiz, hasta gibi hissetmiyorsun. Tabiki bazı sıkıntılar çıkabiliyor ama herkeste ağrı olmuyor mesela bende olmadı hiç. Mide yanması oldu, hareket kabiliyetin biraz kısıtlanıyor tabi ama bunlarda olacak tabiki. İç karartmaya gerek yok yani. Gelecek günler de çok güzel olacak inş

Canım hayırlı kandiller sana da. Dün farklı bir şey yemiş olabilir misin?
Yok canim ya büyük ihtimalle üşüttüm diye düşünüyorum kasik ağrısı falan yok midem alt üst annemdeydim kardeşim banyoda saçlarını maşa yapmış o da öyle koktu ki bana o da tetikledi sanki koku icime işledi

Neden böyle bişey dedi derken kötü bişey demedim ki kızlar sorunlar dertler hep oluyor dedim mafolcanız demedim siz niye fenalara çektiniz bende onu anlamadım

bende aynı şekildeyim bir anda uyanıyorum lavaboya gidip geliyorum sonra uyuyamıyorum 1 saat 2 saat bekliyorum uykum gelmiyor sonra uyuyup kalıyorum, nedeni ne olabilir ki

Aynı beeeen. Sabah 5 gibi uyanıyorum lavaboya gidiyorum. Sonra uyku yok. Ağzımın tadı olmuyor. Midem bir fena. Çok huzursuz oluyorum tekrar uyuyana kadar. Sabahları ve akşamları zor oluyor ya

Bende ya hatem ya ncr bakacam canım duruma teşekkür ederim

Tamam o zaman asit kusmuşsundur canım, zehir gibi su. Genzini bogazını bile yakmıştır. ama korkma hiç. Aç oldugun için öyle olmuştur.

Hayirli kandiller cnmm aminn ne guzel dileklerde bulunmussun :)

Cumleten hayirli kandiller kizlar saglikla gelsin bebislerimiz insallah Rabbim saih evlatlar nasip etsin her birimize..

Kızlar bulantılar için zencefili sufalan tavsiye ediyorlar. Bileniniz var mı? Ilaç içmektense daha iyi olur zencefilli su . Denemek ıstiyorum

Hayırlı Cumalar Hayırlı Kandiller arkadaşlar Allah hepimizin hamileligini sağlıklı sorunsuz geçirmeyi evlatlarimizi kucağımıza almayi nasip etsin..

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-19-12-07-42-1.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 22
bir yerde de vicks okudum bi gun dis macunu bi gunde deniyim bari tesekkur ederim canim

aminnn canım inşallahhh inşallahh

Aynı beeeen. Sabah 5 gibi uyanıyorum lavaboya gidiyorum. Sonra uyku yok. Ağzımın tadı olmuyor. Midem bir fena. Çok huzursuz oluyorum tekrar uyuyana kadar. Sabahları ve akşamları zor oluyor ya
aynen canım düzene girmedi bi türlü uykum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…