Taş gibi oluyor derken avucunu kapatamıyor gibi dimi canım? Öyleyse ödem başlamış yüksek ihtimal. Tuzu azaltırsan biraz rahatlarsın. Kızıma hamileyken bana da oluyordu, sabah ödem daha belirgin oluyor,ödemden kapanmıyor bir süre sonra düzeliyordur dimi.Bir de ellerim taş gibi uyuşmuş şekilde kalkıyorum 1-2 gündür ne olabilirki nedeni acaba
Bende sürekli uçuk çıkartırım, burnumda bile çıkıyor yani öyle illet bir şekilde. Bu dönemde sürebileceğimiz bir krem yok malesef ama ben çıkacağını anladığımda o bölgeye diş macunu sürüyorum ve hava almasını engelliyorum şanslıysam ve sürmekte geç kalmadıysam çok şişmeden sönüyor. Bi dene istersen canım. Kızıma hamileliğimden sonra 2-3 sene çıkmamıştı annelik yaradı diyodum heralde ama emzirme bittikten sonra geri geldilerGunaydin kizlar sabaha dudagimdaki ucukla uyandimhamileykende geldi buldu beni basimin belasi normalde yilda en az bir kez cikardi zaten bagisikligim dustugu zamanlarda ve antibiyotikli bir merhemim var onu kullanirdim, simdi hamile oldugum icin onu kullanamam degil mi ? Baska cozum onerisi olan varsa seve seve dinlerim
Öyle oluyo zaten kuzum ya. Bunu yazan arkadaş neden gelip böyle bişey dedi anlam veremedim yani. Tabiki bazı sıkıntılar oluyor ama güzellikleri daha fazla oluyor. Hareketlerini hissediyorsun iletişime geçiyosun artık resmen tepki veriyor karnında. Kendini daha iyi hissediyosun kendindekimucizeyi görüyosun. Kontrollere gittiğinde yüzünü görüyosun resmenAaa ben de tam tersi şu 3-4 ay bitince biraz olsun rahatlarız diyordum
Yok canim ya büyük ihtimalle üşüttüm diye düşünüyorum kasik ağrısı falan yok midem alt üst annemdeydim kardeşim banyoda saçlarını maşa yapmış o da öyle koktu ki bana o da tetikledi sanki koku icime işlediCanım hayırlı kandiller sana da. Dün farklı bir şey yemiş olabilir misin?
aminHerkesin berat kandili mübarek olsunbu güzel gecede bol bol dua edelim. Sağlıklı,akıllı,hayırlı,vefalı,uzun ömürlü evlatlarımız olsun inş. Çoook güzel bir hamilelik sürecimiz ve birbirinden güzel doğumlarımız olsun inş.
Oyy bnmde uykularim cok fena parcali yaabende aynı şekildeyim bir anda uyanıyorum lavaboya gidip geliyorum sonra uyuyamıyorum 1 saat 2 saat bekliyorum uykum gelmiyor sonra uyuyup kalıyorum, nedeni ne olabilir ki
Neden böyle bişey dedi derken kötü bişey demedim ki kızlar sorunlar dertler hep oluyor dedim mafolcanız demedim siz niye fenalara çektiniz bende onu anlamadımTaş gibi oluyor derken avucunu kapatamıyor gibi dimi canım? Öyleyse ödem başlamış yüksek ihtimal. Tuzu azaltırsan biraz rahatlarsın. Kızıma hamileyken bana da oluyordu, sabah ödem daha belirgin oluyor,ödemden kapanmıyor bir süre sonra düzeliyordur dimi.
Bende sürekli uçuk çıkartırım, burnumda bile çıkıyor yani öyle illet bir şekilde. Bu dönemde sürebileceğimiz bir krem yok malesef ama ben çıkacağını anladığımda o bölgeye diş macunu sürüyorum ve hava almasını engelliyorum şanslıysam ve sürmekte geç kalmadıysam çok şişmeden sönüyor. Bi dene istersen canım. Kızıma hamileliğimden sonra 2-3 sene çıkmamıştı annelik yaradı diyodum heralde ama emzirme bittikten sonra geri geldiler
Öyle oluyo zaten kuzum ya. Bunu yazan arkadaş neden gelip böyle bişey dedi anlam veremedim yani. Tabiki bazı sıkıntılar oluyor ama güzellikleri daha fazla oluyor. Hareketlerini hissediyorsun iletişime geçiyosun artık resmen tepki veriyor karnında. Kendini daha iyi hissediyosun kendindekimucizeyi görüyosun. Kontrollere gittiğinde yüzünü görüyosun resmensonra o tatlı alışveriş heyecanı başlıyor. Şuanki gibi kendini halsiz, hasta gibi hissetmiyorsun. Tabiki bazı sıkıntılar çıkabiliyor ama herkeste ağrı olmuyor mesela bende olmadı hiç. Mide yanması oldu, hareket kabiliyetin biraz kısıtlanıyor tabi ama bunlarda olacak tabiki. İç karartmaya gerek yok yani. Gelecek günler de çok güzel olacak inş
bende aynı şekildeyim bir anda uyanıyorum lavaboya gidip geliyorum sonra uyuyamıyorum 1 saat 2 saat bekliyorum uykum gelmiyor sonra uyuyup kalıyorum, nedeni ne olabilir ki
Bende ya hatem ya ncr bakacam canım duruma teşekkür ederimcanım hatemde güzel, ben gittgim dra tavsiye üzerine gittim ama memnun kalmasaydım sırf uygun diye de devam etmezdim. ama şükür ki memnunum ilgisinden, eğer ki memnunn kalmasaydım medicalparka gidecektim oranında muayenesi 120 tl idi.
Tamam o zaman asit kusmuşsundur canım, zehir gibi su. Genzini bogazını bile yakmıştır.Yok canim ya büyük ihtimalle üşüttüm diye düşünüyorum kasik ağrısı falan yok midem alt üst annemdeydim kardeşim banyoda saçlarını maşa yapmış o da öyle koktu ki bana o da tetikledi sanki koku icime işledi
Aa süpersat 2 subat bn de antep
Bnm tup bebek oldugu icin ayni dr.a devam ediyrm kahve akintilarimdan dolayi birakmak istemedim 400 tlkızlar sizinki iyi benim 135 tl ama çok iyi kendi
Hangi doktora gidiyorsun canımsat 2 subat bn de antep
Hayirli kandiller cnmm aminn ne guzel dileklerde bulunmussun :)Herkesin berat kandili mübarek olsunbu güzel gecede bol bol dua edelim. Sağlıklı,akıllı,hayırlı,vefalı,uzun ömürlü evlatlarımız olsun inş. Çoook güzel bir hamilelik sürecimiz ve birbirinden güzel doğumlarımız olsun inş.
bir yerde de vicks okudum bi gun dis macunu bi gunde deniyim bariTaş gibi oluyor derken avucunu kapatamıyor gibi dimi canım? Öyleyse ödem başlamış yüksek ihtimal. Tuzu azaltırsan biraz rahatlarsın. Kızıma hamileyken bana da oluyordu, sabah ödem daha belirgin oluyor,ödemden kapanmıyor bir süre sonra düzeliyordur dimi.
Bende sürekli uçuk çıkartırım, burnumda bile çıkıyor yani öyle illet bir şekilde. Bu dönemde sürebileceğimiz bir krem yok malesef ama ben çıkacağını anladığımda o bölgeye diş macunu sürüyorum ve hava almasını engelliyorum şanslıysam ve sürmekte geç kalmadıysam çok şişmeden sönüyor. Bi dene istersen canım. Kızıma hamileliğimden sonra 2-3 sene çıkmamıştı annelik yaradı diyodum heralde ama emzirme bittikten sonra geri geldiler
Öyle oluyo zaten kuzum ya. Bunu yazan arkadaş neden gelip böyle bişey dedi anlam veremedim yani. Tabiki bazı sıkıntılar oluyor ama güzellikleri daha fazla oluyor. Hareketlerini hissediyorsun iletişime geçiyosun artık resmen tepki veriyor karnında. Kendini daha iyi hissediyosun kendindekimucizeyi görüyosun. Kontrollere gittiğinde yüzünü görüyosun resmensonra o tatlı alışveriş heyecanı başlıyor. Şuanki gibi kendini halsiz, hasta gibi hissetmiyorsun. Tabiki bazı sıkıntılar çıkabiliyor ama herkeste ağrı olmuyor mesela bende olmadı hiç. Mide yanması oldu, hareket kabiliyetin biraz kısıtlanıyor tabi ama bunlarda olacak tabiki. İç karartmaya gerek yok yani. Gelecek günler de çok güzel olacak inş
cnm zaten sen bırakma benim kuzenim 500tp 7sene sonra oldu tüp bebek 3denemesi herşey para değil önemli olan bebeğimiz o bendede var yat dinlen diyor seninki ne diyorBnm tup bebek oldugu icin ayni dr.a devam ediyrm kahve akintilarimdan dolayi birakmak istemedim 400 tl
Amin cnm cumlemisinHayırlı Cumalar Hayırlı Kandiller arkadaşlar Allah hepimizin hamileligini sağlıklı sorunsuz geçirmeyi evlatlarimizi kucağımıza almayi nasip etsin..
aminnn canım inşallahhh inşallahhHerkesin berat kandili mübarek olsunbu güzel gecede bol bol dua edelim. Sağlıklı,akıllı,hayırlı,vefalı,uzun ömürlü evlatlarımız olsun inş. Çoook güzel bir hamilelik sürecimiz ve birbirinden güzel doğumlarımız olsun inş.
aynen canım düzene girmedi bi türlü uykumAynı beeeen. Sabah 5 gibi uyanıyorum lavaboya gidiyorum. Sonra uyku yok. Ağzımın tadı olmuyor. Midem bir fena. Çok huzursuz oluyorum tekrar uyuyana kadar. Sabahları ve akşamları zor oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?