Kızlar günaydın. Maalesef dün akşam benden kahverengi leke geldi. Hemen doktora yazdım. Progestan al ve sabah gel dedi. Saat 9 da gideceğim. Dua edin lütfen çok korkuyorum inşallah bir şey olmamıştır. Daha çarşamba günü gitmiştim doktora bir şeyi yoktu
Kızlar hayırlı kandiller hepinize ben 12+3 deyim bu güne kadar hiç istifra etmedim kokulara hassasiyetim vardı sadece ama bu gün ilk defa uyandım ve istifra ettim afedersiniz sapsarı ve zehir gibiydi korkuyorum açıkçası hala da midem bulanıyor bu durum normal mi sizce doktora gitmelimiyim
Kızlar hayırlı kandiller hepinize ben 12+3 deyim bu güne kadar hiç istifra etmedim kokulara hassasiyetim vardı sadece ama bu gün ilk defa uyandım ve istifra ettim afedersiniz sapsarı ve zehir gibiydi korkuyorum açıkçası hala da midem bulanıyor bu durum normal mi sizce doktora gitmelimiyim
canım benim bir arkadaşım da hamileligi boyunca sarı su kusmuştu senin ki bir anda olmuş bilemiyorum ki kötü bişey mi , ama istersen içinin rahat etmesi için druna bi sor ne diyecek . belki de bundan sonra istifra edeceksin belli mi olur herkesin gebeliği çok farklı çünkü
Acaba gece üşüttüm mu ki bilmiyorum 40 deda lavaboya kalkıyorum kaloriferleri yakmıyorlar artık hava da serin bi umut inşallah öyle olmuştur bebeğe birşey olmasinda
sizin sorunlar erken başlamış bende ilkini ağustosda doğurmuştum 1 ay çok zordu makat bebekti ve yanma hissinden nefes alamıyordum. ama diyorum ya hareket ettiğii için çok güzeldi. bazıları güzel bazıları zor geçiriyor. kızlar hevesinizi kırmayın ilk 3 aydan daha güzel
Evet bende erken başladı ben aylardır çekiyorum bu acıyı tabiki hevesinizi kırmayın herkezde olacak diye birşey yok herkezin belirtileri farklı.ayrıca ne çekerseniz çekin hamilelik çok güzel bir süreç bebeğinizi hissetmeye başladığınızda herşey daha keyifli oluyor :)
canım benim bir arkadaşım da hamileligi boyunca sarı su kusmuştu senin ki bir anda olmuş bilemiyorum ki kötü bişey mi , ama istersen içinin rahat etmesi için druna bi sor ne diyecek . belki de bundan sonra istifra edeceksin belli mi olur herkesin gebeliği çok farklı çünkü
Acaba gece üşüttüm mu ki bilmiyorum 40 deda lavaboya kalkıyorum kaloriferleri yakmıyorlar artık hava da serin bi umut inşallah öyle olmuştur bebeğe birşey olmasinda