2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
korkma cnm düşük tehlikem vardır benimde aynısı oldu doktor ilişkiyi yasakladı doğuma kadar kendini yorma dinlen diyor

Kızlar hayırlı kandiller hepinize ben 12+3 deyim bu güne kadar hiç istifra etmedim kokulara hassasiyetim vardı sadece ama bu gün ilk defa uyandım ve istifra ettim afedersiniz sapsarı ve zehir gibiydi korkuyorum açıkçası hala da midem bulanıyor bu durum normal mi sizce doktora gitmelimiyim

Canım hayırlı kandiller sana da. Dün farklı bir şey yemiş olabilir misin?

canım benim bir arkadaşım da hamileligi boyunca sarı su kusmuştu senin ki bir anda olmuş bilemiyorum ki kötü bişey mi , ama istersen içinin rahat etmesi için druna bi sor ne diyecek . belki de bundan sonra istifra edeceksin belli mi olur herkesin gebeliği çok farklı çünkü

Canim birkac gun once aynisini bende yasadim korkmana gerek yok muhtemelen aç kustun ve mide asidiyle beraber cikti

bekle canım devam edersen gidersin hasta olmayasın

Evet bende erken başladı ben aylardır çekiyorum bu acıyı tabiki hevesinizi kırmayın herkezde olacak diye birşey yok herkezin belirtileri farklı.ayrıca ne çekerseniz çekin hamilelik çok güzel bir süreç bebeğinizi hissetmeye başladığınızda herşey daha keyifli oluyor :)

Yaa inşallah öyle olmaz bakalım midem alt üst ama tekrarı olmadi bakalım

az kalmıs saglıkla alın kucagınıza. Tekmelerini hissetmek bile dünyaya bedeldir sanırım ❤
Aynen öyle kızlar bebeğinizi hissttiğinizde annelik duygularınız daha güzelleşiyor alışveriş heyecanları başlıyor hazırlıklar başlıyor Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…