2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
canım düşünme artık bunları herşey yolunda bak göreceksin , böyle korkulara kapılma lütfen , elinde değil biliyorum ama yine de sakin kalmaya çalış kötüyü çağırma. hadi güzle haberlerini bekliyoruz

Sen hangi ultrasondan bahsediosun ki
Evet karindan bakilmis ve saga yanasmis gorunuyor sen sol mu goruyorsun esmer ' in ultrasonundan bahsediorsun dimi
Valla ben anlamıyorum aslında :) kafası soldaysa sol da diyorum sağdaysa sağda diyorum fazlamı tecrübesizim ne :)

merhaba kızlar nub teorısı doğru çıkan var mı ...cinsiyetler belli olmaya başladı mı acaba

Ahahaha kiz yok pipisini goremedm neyine evhamlaniyorsun cok da gerekli birsey degil zaten
Ahahaha kiz yok pipisini goremedm neyine evhamlaniyorsun cok da gerekli birsey degil zaten
işte bende böyleyim nasıl geçecek zaman bilmiyorum bir saat içinde binbir türlü ruh haline girip çıkıyorum , senin yok mu görüntü

Ya randevuyu bir hafta sonrasına erteledim ama bir hafta daha nasil dayanacağım bilmiyorum surekli he4 sey yolunda mi acaba hissi çok yoruyor. 1 ay olacak gitmeyeli

işte bende böyleyim nasıl geçecek zaman bilmiyorum bir saat içinde binbir türlü ruh haline girip çıkıyorum , senin yok mu görüntü
Yok kuzum benim sadece 7+3 teki goruntu var
Yok kuzum benim sadece 7+3 teki goruntu var o da bu haftaya gitcem atarim bende goruntu artik bakarsiniz :)

Eklentiler

• 20190418_170331.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…