2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben göğüs uclarimin hassas olduğunu düşünüyorum simdi bile dokununca aciyor
Simdiden alabilecegim bir onlem var mi ki acaba? Krem falan sursem duzenli guclenir mi ki :)
Doktoruna danışırsın yine canım ama göğüs uçlarını uyarmamak gerekiyor. Gebe okulunda tam haftasını hatırlamıyorum ama 34 mü 37.hafta mı neydi o haftadan sonra göğüs ucu çatlaklarına engel olmak için asidi alınmış z.yağı ya da tavsiye edilen başka bi kaç yağ vardı onlarla hergün masaj yapmamızı söylemişlerdi. Öncesinde yapmayın demişlerdi.

Evet çok memnunum ama bu hafta senelik izne ayrılmış.Bugün kontrolümü Dr.Zeynep Çolak yaptı.
ilk defa gittim bende ikinciye de gideyim de ben çok bekletmesinden şikayetçiyim öbür türlü ulaşabilmek güzel sende çok bekliyor musun canım bu arada bende 30 nisanda gidicem belki cinsiyet tahmininde bulunabilir yaa

ilk defa gittim bende ikinciye de gideyim de ben çok bekletmesinden şikayetçiyim öbür türlü ulaşabilmek güzel sende çok bekliyor musun canım bu arada bende 30 nisanda gidicem belki cinsiyet tahmininde bulunabilir yaa
İlk gittiğimde 20 dk bekledim nerdeyse..Bugün beklemedim pek.Senin belli olur bence 30nisan da.Ben 6 mayısta gidicem tekrar.12+5 olucam o zaman.Belki tahmin yürütür bana

İlk gittiğimde 20 dk bekledim nerdeyse..Bugün beklemedim pek.Senin belli olur bence 30nisan da.Ben 6 mayısta gidicem tekrar.12+5 olucam o zaman.Belki tahmin yürütür bana
ben daha fazla bekledim önümden 3 kişi aldı bu seferde aynısı olursa çok sakin olamayabilirim daha çok heyecanlanıyorum sonuçta bişey demedi ama cinsiyet konusunda umutluyum inşallah hayırlısı olur bizim için doğumu orda mı düşünüyorsun

Evet ilk sırada burası var şimdilik..Bakalım zaman ne gösterir Daha doğumu konuşmadım.Sen?

Hay maşallah seninki baya baya çıkmış,benim pantolonla falan hiç beli olmuyor ama evde pijama yada taytla belli oluyor ama tabi bu kadar değil.
Toplamda kaç kilo aldin canım şimdiye kadar
1 kilo aldım galiba bir kaç gündür tartılmadım en son 1 kilo fazlam vardı yakında belli olur canım inşallah saglıklılardır carşambaya kontrol var meraktayım

Kızlar merhaba ben dr dan çıktım çok şükür bebek iyi büyümüş herşey yolunda dedi dr. İkili test düşünüyorsanız 15 gün sonra gelin düşünmüyorsanız 1 ay sonra gelin dedi testin çok güvenirliği yok siz bilirsiniz dedi değişik bi dr az konuşuyor zaten foto ekliyorum şimdi

Eklentiler

• 1555939680742857809368166983956.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 15559397264801151896929411767534.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 75
Özele gittim canım,bi sıkıntı yok şükür
37.36 mm olmuş korkup kasılmışsın dedi doktor.
Ayyy ohh cok şükür masallah annesiiii büyümüş fındık ben de doktordayım 17.00 randevusu erkenden geldik. Kalbim cıkıcak yerinden ya kalbi durduysa diye düşünmekten. Atamıyorum bu korkuyu. Dakika sayıyorum.

Anam masallah bacak mı o kocaman olmuş

Korkma içten içe herkeste aynı korku var.İçini ferah tutmaya bak,pozitif düşün.Şimdi görünce rahatlayacaksın merak etme.Çıkınca yaz ❤

Bunu soyledigin iyi oldu canim doktoruma sorayim ben o zaman
Zeytinyagi da mantikliymis sonra yapilmasi iyiyse sonra yapalim madem :)

Işte aradığım doktor
Maşallah size ❤ ya sizin resimleri görünce kendi bebişim görmüş gibi seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…